Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Εντολές φασιστικού τύπου δεν ακολουθώ. Ναι στην πληρωμή των εργαζομένων, όχι στην παράνομη πληρωμή των εργολάβων!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/mixaloliakos.jpg?w=162&h=200Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την απίστευτη “εντολή” που απέστειλε στους δήμους, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να παρακρατηθούν μεροκάματα των εργαζομένων στην καθαριότητα κατά τις ημέρες απεργίας… ακόμα και αν αυτοί αποδεδειγμένα είχαν δουλέψει!
«Αυτή η απόφαση είναι παράνομη και αντιδημοκρατική και δεν πρόκειται να την εφαρμόσουμε.
 Οι εργαζόμενοι που ήταν στη δουλειά τους και εργάσθηκαν θα πληρωθούν κανονικά με προσωπική μου εντολή. Δεν μπορείς να κόβεις το μεροκάματο ανθρώπων που δούλεψαν για το ψωμί της οικογένειάς τους. Αυτό δεν είναι μόνο παράνομο αλλά και ανήθικο.
Είμαι βέβαιος ότι η νέα ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών θα πράξει το αυτονόητο. Να πάρει πίσω μια απόφαση που έτσι και αλλιώς η εφαρμογή της θα σήμαινε παράβαση του Νομού και της ηθικής»
Στην εκπομπή “η ώρα του δημάρχου” σήμερα στο κανάλι 1 συμπλήρωσε ότι “Παράνομες είναι οι πληρωμές προς τους ιδιώτες εργολάβους καθαριότητας που κάποιοι έσπευσαν να τους βάλουν από την πίσω πόρτα. Να δούμε πως θα τολμήσουν να τους πληρώσουν, πως θα υπερβούν τον νόμο. Οι εργαζόμενοι στον Πειραιά έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να διατηρήσουν καθαρό τον Πειραιά, εργάστηκαν σκληρά αποδεδειγμένα. Εντολές φασιστικού τύπου δεν ακολουθώ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...