Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο βαρυποινίτης Βλαστός κρατάει 18 ομήρους στις φυλακές Κορυδαλλού (upd)



(Ανανέωση 19.50) Νεώτερες πληροφορίες για το θρίλερ που εξελίσσεται στο επισκεπτήριο των φυλακών Κορυδαλλού. Σήμερα το απόγευμα στις 18.00 ο Βλαστός μαζί με ένα φυλακισμένο επιχείρησαν να αποδράσουν και να περάσουν από το προαύλιο των φυλακών στην κεντρική πύλη, χωρίς όμως να το καταφέρουν. 
Ο Π. Βλαστός είχε καταφέρει νωρίτερα να αποκτήσει ένα όπλο από ένα επισκέπτη. Αρχικά ο βαρυποινίτης είχε πιάσει όμηρο τον διευθυντή επισκεπτηρίων.   Άνδρες των ΕΚΑΜ εγκλώβισαν στον χώρο των επισκεπτηρίων τον Βλαστό και σύμφωνα με πληροφορίες έναν ακόμα φυλακισμένο ο οποίος φέρεται να είναι μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς».
Αργότερα ο βαρυποινίτης  άφησε τον διευθυντή επισκεπτηρίων να φύγει και τώρα κρατά 18 ομήρους. Από  αυτούς οι τρεις είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι 15 συγγενείς άλλων φυλακισμένων.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συναγερμός σήμανε στις φυλακές του Κορυδαλλό όπου ο βαρυποινίτης Βλαστός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κρατάει στα επισκεπτήρια όμηρο υπάλληλο των φυλακών και ζητά την απελευθέρωσή του.
Ο βαρυποινίτης έχει στην κατοχή του ένα όπλο και απειλεί τους αστυνομικούς ότι θα πυροβολήσει τον υπάλληλο αν δεν τον αφήσουν να διαφύγει.

Στις φυλακές έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, μαζί με διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ προκειμένου να πείσουν τον Βλαστό να αφήσει ελεύθερο τον όμηρο. Ολόκληρη η φυλακή έχει κυκλωθεί από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άνδρες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ.
Στις φυλακές σπεύδει ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών καθώς και ο υφυπουργός δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...