Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πώς τα τρωκτικά της Μασονίας, ξεπουλούν την ιστορικότητα της Ελλάδας


Γράφει η Πόπη Σουφλή >  Με τίτλο “Τι αποκαλύπτουν κάποια σχόλια..., εχθές, ανεβάσαμε ένα πολύ σημαντικό σχόλιο αναγνωστη μας, ιδιαίτερα αποκαλυπτικο, ως προς την πολιστική μας κληρονομιά και τα “παιχνίδια” που έστησαν “μακρυχέριδες” του “συστήματος ΠΑΣΟΚ” για να πλουτίσουν, ενώ και μέσω της περιβόητης “εφεδρείας” που ….αποφασισαν οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της ντόπιας και της διεθνούς Μασσονίας, ετοιμάζουν το μεγάλο ξεπούλημα των αρχαιολογικών μας χώρων.
Η σκανδαλώδης αυτή απόφαση της προηγούμενης και της νυν δοτής χουντικής κυβέρνησης, βασίζεται σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, καθώς δεν διαλύεται μόνο ο κοινωνικός ιστός, όπως ίσως οι περισσότεροι πιστεύουν, αλλά και η ίδια η πολιτιστική κληρονομια της Ελλάδος, καθώς στην εφεδρεία, οδηγούνται αρχαιολόγοι και υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, που φυλάττουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
Δεν είναι τυχαία και όχι μοναδική , η περίπτωση της .. “εφεδρείας” της προϊσταμένης του Αρχαιολογικού Μουσείου της Καλαμάτας κ. Ξένιας Αραπογιάννη, καθώς αποτελεί τον θεματοφύλακα της ιστορικότητας της Ιστορίας της Μάνης.
Αφενός μεν η εφεδρεία της κ. Αραπογιάννη και αφετέρου η συνταξιδότηση υπαλλήλου και η υποστελέχωση του αρχαιολογικού χώρου του Γερακίου της Λακωνικής Μάνης, αφήνει στο έλεος των αρχαιοκάπηλων και των πάσης φύσεως ντόπιων και ξένων συμφερόντων τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς.
Αυτά τα “συμφέροντα”, βαδίζουν βάσει πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας, καθώς σιγά σιγά αλλά σταθερά, δημιουργούν τις προϋποθέσεις του ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ των αρχαιολογικών μας θησαυρών.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά κι ας ξεσκεπάσουμε το ιερόσυλο σχέδιο των μεταπραττών της Ιστορίας μας καθώς ως ΕΛΛΗΝΕΣ, καλούμεθα να προασπίσουμε την ένδοξη Ιστορία μας, με κάθε τρόπο….
Το θέμα της Μάνης, τα attikanea, το έχουν αναδείξει κατ’ επανάληψη. Δείτε όμως και τις άλλες παραμέτρους της άλωσης της Ιστορίας μας και τις μεθοδεύσεις, από τις οποίες κινδυνεύουν άμεσα οι αρχαιολογικοί μας χώροι.
Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση και τις συγκλονιστικές καταγγελίες του Προέδρου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΕΥΝΟΜΙΑ” ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ κ. Νίκου Μαντάγαρη, που πολύ σύντομα θα παρουν και πάλι το δρόμο προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι μόνο…προβλέπεται πως το θέμα θα διεθνοποιηθεί..
Το συνάδελφο blog ksipnistere, αναρτά:
Σύνταξη στον υπάλληλο, λουκέτο στα Αρχαία
Την αγωνία του εκφράζει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου για τον αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος από τις 31 Οκτωβρίου παραμένει έρημος και κλειστός εξαιτίας της υποστελέχωσης τους σε μόνιμο και εποχιακό προσωπικό. Να σημειωθεί ότι η 5η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, κατατάσσει τον αρχαιολογικό χώρο του Γερακίου, ως έναν από τους σημαντικότερους και…. μεγαλύτερους χώρους Βυζαντινών αρχαιοτήτων στη Λακωνία.
Οι επαγγελματίες της περιοχής με ανοιχτή επιστολή τους προς την Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων Μαρία Βλαζάκη, την καλούν να βοηθήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την άμεση στελέχωση των αρχαιολογικών χώρων του Γερακίου με εξειδικευμένο και επαρκές προσωπικό, ώστε να ανοίξουν και να γίνουν τάχιστα επισκέψιμοι.
Διαβάστε τη συνέχεια στην…Πηγή
Διαβάστε κι αυτό
http://attikanea.blogspot.com/2011/09/blog-post_3918.html Αγανακτισμένοι οι Μανιάτες με τον Σηφουνάκη
Και η απάντηση του κ. Νίκου Μαντάγαρη, στην ανάρτηση του attikanea, που αποκαλύπτει το βρώμικο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ παιχνίδι της εκποίησης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς.
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ.
Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗΣ !!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!
ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟϊΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ !
Αγαπητέ Π.Π.
Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό και αφορά την ΑΣΠΙΔΑ! που δημιουργούσαν οι συγκεκριμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ υπάλληλοι, προστατεύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά, από τους επίδοξους ολετήρες της. Όπως θα ξέρεις, από τα Ανατολικά όρια της Καλαμάτας αρχίζει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε ένδοξη ιστορία και προσφορά στην Ελλάδα , περιοχή της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΄Η ΑΠΑΤΗΤΗΣ Μάνης.
Πέραν από τα γνωστά σε όλους ιστορικά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, πέραν από τις καταγεγραμμένες παγκοσμίως πολεμικές , πολιτισμικές και ΕΘΝΙΚΕΣ αρετές και παραδόσεις των Μανιατών, υπάρχουν ως ΦΥΣΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ οι 800!!! πύργοι και κάστρα της, τα μυριάδες εξωκκλήσια της και επί πλέον τα ΑΜΕΤΡΗΤΑ χιλιόμετρα της μοναδικής ξερολιθιάς που ζωγραφίζει και την τελευταία βουνοκορφή και διατηρεί την ιστορική μαρτυρία της Παγκόσμιας προσφοράς της Μάνης.
Δεδομένου δε, ότι η περιοχή της Μάνης είναι η πιο “πυκνή” σε μυριάδες ιστορικά αντικείμενα περιοχή στον κόσμο, αντιλαμβάνεται ΕΥΚΟΛΑ κανείς τι εξυπηρετούν αυτές οι ΥΠΟΠΤΕΣ !!! ανιστόρητες και εγκληματικά επιλεκτικές ….ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ!

Στο ζωικό βασίλειο υπάρχουν, μεταξύ άλλων αιμοβόρες νυχτερίδες(βαμπίρ), τα τσιμπούρια και διάφορα άλλα αιμοβόρα τρωκτικά.
Στη κοινωνία που ζούμε υπάρχουν οι άνθρωποι και τα ανθρωποειδή.
Ο μόνος τρόπος να τα ξεχωρίσεις είναι η… συμπεριφορά τους.
Έτσι πίσω από κάθε Δημόσια Υπηρεσία υπάρχουν ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ (Δυστυχώς όχι πολλοί), και τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ, που στο εθνοβόρο διάστημα της πατριδοκτονίας… ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ με τα αποτυχημένα ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ,όπως αυτοαποκαλούνται δημοσίως.
Και δεν είναι ΜΟΝΟΝ …μεταφορική η έννοια της …ομολογίας τους. Οι «αυτοπροσδιοριζόμενες » διεφθαρμένες αρσενικές ,θηλυκές και ερμαφρόδιτες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, έχουν δημιουργήσει τον ιστό της διαφθοράς. Έτσι το «ακτύπητο δίδυμο» του Διεφθαρμένου πολιτικού και του διαπλεκόμενου Δημοσίου υπαλλήλου, είναι ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχει «δημιουργηθεί» διαχρονικά σε αυτόν τον τόπο.
Είναι η Λερναία Ύδρα που επέζησε , μεγάλωσε, πολλαπλασιάστηκε, και αφού θέριεψε επεκτάθηκε σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Η εν λόγω υπάλληλος, κ. Αραπογιάννη και άλλοι , αθόρυβοι, εργατικοί, ΕΝΤΙΜΟΙ , προσέφεραν και προσφέρουν αυτό που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι αποτελεί προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Δυστυχώς, τα …βαμπίρ της πολιτικής ακολασίας και διαφθοράς έχουν αποκτήσει ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ «ικανότητες» ΑΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ και αναισθησίας. Σε συναντάνε ,σου λένε με ύφος πουτάνας καλημέρα, τους φτύνεις κατά πρόσωπο και αποχωρούν ….ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ !!!!

Ομαδοποιημένοι είτε, παρακομματικά , είτε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ(ΜΑΣΣΩΝΙΕΣ), είτε ως εκτελούντες διατεταγμένες υπηρεσίες «παρουσιάζονται» …ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΙ» !!!
Η Δικαιοσύνη , εγκλωβισμένη, τραυματισμένη, ή και συμμετάσχουσα, όπως δηλώνουν ΔΗΜΟΣΙΩΣ επώνυμα πρόσωπα, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ΑΔΥΝΑΤΕΙ πολλές φορές να ανταποκριθεί στο ιερόν της καθήκον.
Εξ άλλου τόσο οι διαδικασίες όσο και οι επιλογές γίνονται ΟΧΙ από την Δικαιοσύνη αλλά από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ!

Έτσι εναπόκειται σε ολίγους αντιρρησίες συνειδήσεως η απονομή της Δικαιοσύνης !!!!!
Τρανό παράδειγμα οι πρόσφατες παράνομες «εισαγωγές» στο Υπουργείο Πολιτισμού εκ μέρους πολιτικών που διεκδικούν την ψήφο μας….
Αλλά το φιλότιμο, η ΜΟΝΗ λέξη που υπάρχει στο παγκόσμιο λεξικό και αποδίδει επακριβώς την πραγματικότητα, αν και αναγράφεται με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !
εν τούτοις είμαστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ που δεν την αναγνωρίζουμε, δεν την καταλαβαίνουμε και πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ !!!

Ευτυχώς, προς το ΠΑΡΟΝ, η Μάνη αυτοπροστατεύεται από τα παιδιά της.

Το ερώτημα είναι: ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΝΟΜΙΑ
Νίκος Μαντάγαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...