Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

O Δημήτρης Καζάκης απαντάει σε ερωτήσεις του κόσμου.1-6-2011


O Δημήτρης Καζάκης απαντάει σε ερωτήσεις του κόσμου.

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Συνέδριο με θέμα “Το Ισλάμ στην Ελλάδα” διοργανώνεται στην Αθήνα...Η ΚΕΜΑΛΟΔΡΑΓΩΝΑ στο βήμα !



ImageΣυνέδριο με θέμα “Το Ισλάμ στην Ελλάδα (İslam in Greece)” και με ενδιαφέροντες ομιλητές όπως την γνωστή καθηγήτρια Θάλια Δραγώνα διοργανώνεται στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2011 στον “Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ”.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα τεθούνε θέματα όπως η συμβίωση των μουσουλμάνων με τις κοινωνίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, οι κατασκευές τζαμιών στις πόλεις της Ευρώπης, καθώς και η ανεκτικότητα έναντι των μουσουλμανικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους.


Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο θα είναι και η (Τουρκική Μειονότητα των Τούρκων ,όχι Μουσουλμάνων ; )
της Δυτικής Θράκης.
Τα θέματα θα είναι :
1η συνεδρία
Το ιστορικό πλαίσιο του Ισλάμ στην Ελλάδα : Η Μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.
Θέμα : ¨Ταυτότητες, Η Μειονοτική Εκπαίδευση και η κοινωνική Ένταξη στην Θράκη.¨ Ομιλήτρια : Θάλια Δραγώνα.
Θέμα : ¨Ο πολιτικός ρόλος του μουφτή¨
Ομιλητής : Βεεμούντ Ααρμπάκε
Θέμα : ¨Ισλάμ, Σαρία και τα τζαμιά στην Ελλάδα¨.
Ομιλήτρια : Φωτεινή Τσιμπερίδου
Θέμα : Η μουσουλμανική μαντίλα στην μουσουλμανική κοινωνία στην Κομοτηνή και τα αίτια της¨.
Ομιλήτρια : Ιουλία Καζανά
Προφανώς η διοργάνωση του συνεδρίου δεν είναι άσχετη με την συστηματική προσπάθεια της Τουρκίας όπως αποδεικνύεται και από τα wikileaks της αμερικανικής πρεσβείας, να γεμίσει την Ελλάδα με δυστυχείς μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι ευελπιστούν κάποια μέρα να γίνουν πολίτες μίας ανεπτυγμένης ευρωπαικής χώρας, άσχετα αν λόγω του κανονισμού Δούβλίνο ΙΙ οι τελευταίοι καταλήγουν να παραμένουν στην Ελλάδα για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, ουσιαστικά εγκλωβισμένοι και απελπισμένοι.
πηγη

Οι γυναίκες της Μάνης τιμούν τους ήρωες - Εκδήλωση για την επέτειο των μαχών Βεργών-Διρού-Πολυαράβου


Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης και 16 Μανιάτικοι Σύλλογοι, την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πειραιά, θα τελέσουν δοξολογία και εκδήλωση, προς τιμήν της ιστορικής επετείου της μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας - Διρού - Πολυάραβου.

Η δοξολογία θα τελεστεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης κ. Λίτσα Αγαλοπούλου – Πετράκου.

Στη συνέχεια, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας, θα προσφερθούν μανιάτικα εδέσματα, στους παρευρισκομένους.

Chemtrails Αθηνα 1 6 2011

Κασιμάτης: «Το άρθρο 120 έχει ήδη ενεργοποιηθεί»!!!!


Ο μεγαλύτερος Συνταγματολόγος αυτή τη στιγμή στη χώρα κ. Γ. Κασιμάτης, κατά τη χθεσινή ομιλία του στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, είπε ότι το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων έχει ήδη ενεργοποιηθεί.
Υπενθυμίζουμε ότι το άρθρο αυτό, αντίστοιχο του 114 του προηγούμενου Συντάγματος του 1952, λέει στις παραγρ. 2,3 και 4, τα εξής:


«2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να…αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»
Η δήλωση αυτή του κ. Κασιμάτη καλύπτει πλέον νομικά κάθε συγκέντρωση, όπως αυτές στις πλατείες της χώρας και κάθε διαδήλωση που στόχο έχουν την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης η οποία έχει παραβιαστεί από την κυβέρνηση με την υπογραφή του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, όπως εξάλλου καταγγέλλουν όλοι οι Συνταγματολόγοι.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πιο πάνω διατάξεις όχι μόνο έχει το δικαίωμα ο κάθε Έλληνας να αντισταθεί, αλλά επιπλέον θα τιμωρηθούν και όσοι τυχόν έχουν σφετεριστεί ή θα σφετεριστούν τη λαϊκή κυριαρχία.
hassapis-peter

Σεργκέϊ Λαβρόφ: "Αν το ΝΑΤΟ κτυπήσει τη Συρία η Ρωσία θα αντιδράσει..."


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποίησε ΗΠΑ και ΕΕ να μην ενθαρρύνουν τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Συρία αφήνοντας να πιστεύουν οι αντικαθεστωτικοί ότι μπορεί να λάβουν στρατιωτική υποστήριξη όπως έκαναν με τη Λιβύη, απειλώντας με "αντίδραση της Ρωσίας". Είναι η πρώτη σαφής προειδοποίηση της Μόσχας προς τις δυτικές χώρες ότι αυτό που γίνεται εδώ και δυόμιση μήνες στη Λιβύη σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί να γίνει και στην Συρία. Η Μόσχα διαθέτει μεγάλη ναυτική βάση, ουσιαστικά την μοναδική μεγάλη βάση που έχει στην Μεσόγειο και γενικά έχει δηλώσει ότι θεωρεί "αντιπαραγωγικές" τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο θεωρώντας ότι υποθάλπτονται από τις ΗΠΑ.

Στην Λιβύη, μόνο το συμβόλαιο πώλησης στρατιωτικού υλικού που έχει χάσει της έχει κοστίσει 4 δισ. δολάρια, ενώ μεγαλύτερες είναι οι οικονομικές απώλειες από τα συμβόλια που έχουν χάσει οι πετρελαϊκές της εταιρείες.
"Δεν συμφέρει κανέναν η αποστολή μηνυμάτων στην αντιπολίτευση της Συρίας ή αλλού πως εάν απορρίψετε όλες τις λογικές προσφορές θα έλθουμε να σας βοηθήσουμε όπως το κάναμε στην Λιβύη" δήλωσε ο Λαβρόφ χθες στη διάρκεια συνέντευξης στη Μόσχα. "Είναι μία πολύ επικίνδυνη θέση poy θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ. Ούτε πρόκειται να το δεχθούμε χωρίς αν αντιδράσουμε" τόνισε.

Οι διαδηλώσεις κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασάντ, κατέκλυσαν την Συρία εμπνεόμενες από τις εξεγέρσεις στη Τυνησία και την Αίγυπτο κατά των αυταρχικών καθεστώτων, αλλά γενικά η Συρία έχει παράδοση στις εξεγέρσεις κατά ου μπααθικού καθεστώτος, όπως επίσης έχει παράδοση και στην εξαιρετικά βίαιη καταστολή.
Για όσους εντυπωσιάζονται από τα νούμερα των θυμάτων (χθες 41 νεκροί) σημειώνουμε ότι το καλοκαίρι του 1982 οι δυνάμεις του καθεστρώτος Άσσαντ στκότωσν 35.000 (!) Σύρους σε μία επαναστατημένη πόλη που αφού την περικύκλωσαν την βομβάρδισαν από αέρος και ξηράς μέχρι που δεν έμεινα ούτε ένα κτίροο όρθιο... Είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη σφαγή που έχει γίνει από στρατιωτικές δυνάμεις μετά τον Β'ΠΠ
Οι δυνάμεις ασφαλείας του καθεστώτος σκότωσαν περισσότερα μέχρι στιγμής από 1.100 άτομα και συνέλαβαν άλλα 10.000 σύμφωνα με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη των διαδηλώσεων στους ισλαμιστές μαχητές και τους ξένους προβοκάτορες.
Σημειώνεται πως η Ρωσία απείχε στις 18 Μαρτίου από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που εξουσιοδότησε τη χρήση βίας για την προστασία των πολιτών της Λιβύης από το καθεστώς Καντάφι, λέγοντας πως η απόφαση μπορεί να οδηγήσει σε "μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επέμβαση'. Οι επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ επεκτάθηκαν πολύ πέραν του δηλωμένου στόχου επιβολής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, δήλωσε ο Λαβρόφ.
defencenet

Ιστορικό ντοκουμέντο: Όταν η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού ζητούσε την επέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της χώρας!

Νέο επεισόδιo στον Έβρο με πυροβολισμούς Τούρκων δουλεμπόρων κατά αστυνομικών


Νέο επεισόδιο στη συνοριακή γραμμή του Έβρου, όταν διακινητής λαθρομεταναστών που βρισκόταν στην Τουρκική όχθη, άνοιξε πυρ κατά Ελλήνων αστυνομικών που επιχειρούσαν να συλλάβουν συνεργάτη του.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο ύψος της περιοχής Χειμωνίου Ορεστιάδας. Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, μετά από παρακολούθηση, εντόπισε βάρκα που αποβίβαζε μη νόμιμους μετανάστες στην ελληνική κοίτη του ποταμού.


Οι αστυνομικοί επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν τους λαθρομετανάστες και τον Τούρκο διακινητή. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο διακινητής προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς επιχειρώντας να διαφύγει.
Τότε οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά, πιθανόν από συνεργάτη του, που βρισκόταν κρυμμένος πίσω από θάμνους στην τουρκική όχθη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι σφαίρες ήταν από πυροβόλο όπλο, ενώ οι αστυνομικοί κάλεσαν τους λαθρομετανάστες να πέσουν στο έδαφος και ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Η βάρκα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά κατασχέθηκε, ενώ ο διακινητής και οι έντεκα λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.

newpost

Η επίθεση που δέχθηκε ο Πεταλωτής στην Αργυρούπολη

Δημοτικοί σύμβουλοι επιτέθηκαν στον Πεταλωτή...


Από το http://spnews.gr/

Αυτόπτης μάρτυρας
στον Γιώργο Παπαδάκη, δήλωσε ότι ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της δημοτικής αρχής στην Αργυρούπολη, ακόμα και σύμβουλοι του δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού κ. Χρήστου Κορτζίδη που πέταξαν αυγά, γιαούρτια ακόμα και αμύγδαλα στον Γιώργο Πεταλωτή.
Ο αυτόπτης μάρτυρας, είναι ο δημοσιογράφος Φώτης Μάνταλος, δημοσιογράφος – εκδότης του περιοδικού «Παράθυρο στο Μέλλον» που... έχει σχέση με τα δημοτικά δρώμενα της περιοχής και στο παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση και προπηλακισμό από δημοτικό σύμβουλό της διοικούσας παράταξης (εδώ).
Βέβαια οι 1000 και πλέον άνθρωποι, που όπως δείχνουν όλα τα πλάνα, δεν ήταν όλοι ούτε Προβοκάτορες, ούτε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ούτε είχαν ταμπέλα πάνω τους. Ήταν απλοί πολίτες που εξέφραζαν τη διαφωνία τους και την αντίδρασή τους, στην εμφάνιση κυβερνητικoύ στελέχους.
Αλλά αυτοί οι πολλοί δεν πέταξαν τα αυγά, αυτό το έκαναν οι λίγοι…

Αποκάλυψη: Ο Ν. Δένδιας "προκάλεσε" τον ...πετροπόλεμο στην Κέρκυρα!


Από τον Μανώλη Βασιλόπουλο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR
Μια σημαντική πτυχή των επεισοδίων που έγιναν στην Κέρκυρα και ανάγκασαν τους πολιτικούς με...καϊκι είναι και αυτή: Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι αυτός που "προκάλεσε" το επεισόδιο ήταν ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας:
Την ώρα που οι συγκεντρω- μένοι πολίτες αποδοκίμαζαν, απλώς, με συνθήματα τους βουλευτές οι οποίοι έτρωγαν με τους ξένους προσκεκλημένους στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Παλαιό Φρούριο, ο κ. Δένδιας αντέδρασε ζητώντας ενοχλημένος -από μακριά- ...εξηγήσεις από  τους πολίτες για τις αντιδράσεις τους.
Αυτό ήταν η σταγόνα που...
 ξεχείλισε το ποτήρι και οι ήρεμοι μέχρι εκείνη την ώρα διαδηλωτές άρχισαν τον πετροπόλεμο...

Προς κόψιμο 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα



ImageΣυζητήσεις για την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να μειωθεί το κόστος εργασίας και να περιορισθούν οι απολύσεις, ξεκίνησαν από φορείς συλλογικών φορέων των εργοδοτών εν όψει της 6ης δόσης του Σεπτεμβρίου.
Η αγωνία για το μέλλον των μεταποιητικών επιχειρήσεων και η προώθηση των νέων μέτρων για το νέο οικονομικό πρόγραμμα που, αντί να περιλαμβάνουν και μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας, διαμορφώνουν συνθήκες σημαντικών επιβαρύνσεων στην ανταγωνιστικότητα ενώ μέσα από τις νέες περικοπές πολλαπλασιάζουν τις επιπτώσεις στην ήδη προβληματική κατάσταση ρευστότητας στην αγορά, οδηγούν αναγκαστικά στο κόψιμο των δύο επιπλέον μισθών.
Υποστηρίζεται συγκεκριμένα από τους εισηγητές της πρότασης ότι:
• Η μείωση του εργασιακού κόστους δεν είναι δυνατόν να προέλθει μόνο από την μείωση των κατωτάτων ορίων και τις επιχειρησιακές συμβάσεις. Είναι καιρός να διαμορφωθούν νέα δεδομένα στο εργασιακό κόστος ώστε οι επιχειρηματίες και κυρίως οι επενδυτές να μπορούν να ελπίζουν σε βελτίωση της σημερινής ανταγωνιστικότητας.
• Η κατάργηση του θεσμού των Δώρων στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να συνδυαστεί και με δεσμεύσεις για διατήρηση θέσεων εργασίας
• Η συντήρηση του σημερινού πλαισίου που διαμορφώνει το κόστος εργασίας αποτελεί πρόβλημα για τις επιχειρήσεις λόγω του σοβαρότατου προβλήματος και των αστάθμητων διαστάσεων που παίρνει κάθε φορά η φορολογική πολιτική.
• Όσο διατηρούνται οι σημερινοί αντιαναπτυξιακοί φορολογικοί συντελεστές, οι μόνοι δρόμοι που προσφέρονται είναι απολύσεις και φυγή των επιχειρήσεων σε χώρες χαμηλού κόστους.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πῶς οἱ Σοβιετικοὶ συνετέλεσαν στὴν Μικρασιατικὴ καταστροφή.



Ἕνα ἄρθρον τοῦ Φιλίστορος ποὺ μᾶς δίδει περισσότερες λεπτομέρειες γιὰ τὴν δράσι καὶ τὴν στήριξι τῶν Ῥώσων στὸν στρατὸ τοῦ Κεμάλ. Ἕνα κομμάτι τῆς ἱστορίας ποὺ ἐμᾶς, τοὺς ἀπογόνους τῶν σφαγέντων καὶ ἐκδιωχθέντων, μᾶς πονᾶ λίγο περισσότερο. Ξυπνᾶ μνῆμες καὶ ξύνει πληγές…
Πάντως,  δὲν μποροῦμε νὰ κατηγοροῦμε μόνον τὸν Κεμάλ. Ὅλοι ἦταν συνεργοί του. Ὅλοι τὸν στήριξαν, τὸν ἐνίσχυσαν καὶ ὅλοι ἔκαναν τὰ στραβὰ μάτια στὶς σφαγές του. Γιὰ ἐμένα ὅλοι τους εἶναι συνεργοὶ καὶ συνυπεύθυνοι.
Φιλονόη.

O Ρωσικός κομμουνισμός ως ένας από τους βασικούς υπαίτιους της Μικρασιατικής καταστροφής

Ένας από τους βασικότερους συντελεστές της τελικής ήττας του Ελληνικού στρατού και της συνεπακόλουθης Μικρασιατικής Καταστροφής υπήρξε η σημαντική μπολσεβικική υλικοστρατιωτική βοήθεια που παρείχαν οι Ρώσοι κομμουνιστές στον Κεμάλ. Ήδη από τις αρχές του 1919 χάρις την γεωμετρική αριθμητική αύξηση του Κόκκινου στρατού και την πετυχημένη στιβαρή ηγεσία του Τρότσκι, η αντεπανάσταση των “ Λευκών” είχε ουσιαστικά αποτύχει όπως και η συμμαχική εκστρατεία στην Ουκρανία στην οποία η Ελλάδα συμμετείχε με μια μεραρχία. Έτσι το νέο κομμουνιστικό καθεστώς κατάφερε να στερεωθεί στο εσωτερικό και ξεκίνησε τις επεμβάσεις στο εξωτερικό υποβοηθώντας κομμουνιστικές εξεγέρσεις στην Γερμανία (Σπαρτακιστές) και στην Ουγγαρία το 1920 (Μπέλα Κουν).

Η αντιιμπεριαλιστική εκστρατεία του Λένιν ταίριαζε απόλυτα με το πολιτικό πρόγραμμα του Κεμάλ που ουσιαστικά στρεφόταν κατά των νικητών του Α΄παγκοσμίου πολέμου. Ταυτόχρονα το νεοπαγές κομμουνιστικό καθεστώς είχε βρεθεί σε Διεθνή απομόνωση και αναζητούσε ερείσματα και διεθνή 

διπλωματικά στηρίγματα, ενώ είχε προκαλέσει οργή στους Ρώσους κομμουνιστές η Ελληνική συμμετοχή στην εκστρατεία της Ουκρανίας την οποία είχαν χαρακτηρίσει ως ιμπεριαλιστική. Έτσι τα δύο καθεστώτα ήρθαν σε συννενόηση και διαπραγματεύσεις ήδη από το δεύτερο εξάμηνο του 1920, και υπέγραψαν το πολύ σημαντικό Τουρκοσοβιετικό Σύμφωνο Φιλίας (3 Μαρτίου 1921).

Το σύμφωνο αυτό ουσιαστικά διένειμε ανάμεσα στις δύο χώρες τα έδάφη του “ Αρμενικού κράτους” το οποίο είχε ιδρυθεί “ στα χαρτιά” της Συνθήκης των Σεβρών χάρις την Αμερικανική επιμονή. Σύμφωνα με την σημαντική αυτή διμερή συμφωνία η Κεμαλική Τουρκία κρατούσε το Κάρς και το Αρδαχάν ενώ οι Ρώσοι κομμουνιστές διατηρούσαν υπό τον έλεγχο τους το Βατούμ, ενώ οι δύο χώρες αποκτούσαν πλέον κοινά σύνορα. Eπίσημες αναφορές του Υπουργείου Eξωτερικών της σοβιετικής Pωσίας καταγράφουν με λεπτομέρειες την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια που έδωσε ο Λένιν στο Mουσταφά Kεμάλ. Ιδού ελάχιστα από τα τεκμήρια από το Αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης και μάλιστα από το προσωπικό αρχείο του Λένιν. 
H πρώτη δόση ήταν το καλοκαίρι του 1920. O Γ. Oρτζονικίτζε παρέδωσε σε αντιπροσώπους της M.E.T. 6 χιλιάδες όπλα, 5 εκατομμύρια σφαίρες και 17.600 οβίδες. Tο Σεπτέμβριο παραδόθηκαν στο Eρζερούμ 200,6 χιλιόγραμμα χρυσού σε ράβδους. Tο Nοέμβριο του 1920 διακόπηκε προσωρινά η παράδοση χρυσού και όπλων εξαιτίας της εισβολής του κεμαλικού στρατού στην Aρμενία. Tο Δεκέμβριο επαναλήφθηκε η παράδοση χρυσού και όπλων. Tον Iανουάριο και Φεβρουάριο του 1921 παραδόθηκαν στον Tουαψή για λογαριασμό της κεμαλικής κυβέρνησης 1.000 βόμβες, 1.000 εγκαιροφλεγείς πυροσωλήνες, 1.000 γομώσεις, 1.000 σωλήνες στροφαλοτριβής, 4.000 χειροβομβίδες και 4.000 εγκαιροφλεγείς σφαίρες. Aυτές οι παροχές ήταν το πρόγευμα για το μεγάλο φαγοπότι που υπογράφτηκε στις 16 Mαρτίου 1921. Tότε ο Λένιν προσέφερε 33.275 τυφέκια, 57.986.000 φυσίγγια, 327 πολυβόλα, 54 τεμάχια πυροβολικού, 129.479 οβίδες, 1.500 σπάθες, 20.000 αντιασφυξιογόνες προσωπίδες και μεγάλες ποσότητες άλλων στρατιωτικών ειδών. H σοβιετική κυβέρνηση συνέχισε να βοηθά το Mουσταφά Kεμάλ ως το τέλος της μικρασιατικής περιπέτειας. Στις 23 Mαρτίου 1921 η κυβέρνηση του σοβιετικού Αζερμπαϊτζάν έστειλε δωρεάν για τις ανάγκες του κεμαλικού στρατού 30 δεξαμενές με πετρέλαιο, 2 δεξαμενές με βενζίνη και 8 δεξαμενές με κηροζίνη. 
Tον Aπρίλιο του 1921 η σοβιετική κυβέρνηση προσέφερε στον Tουρκικό Eρυθρό Σταυρό 30.000 χρυσά ρούβλια για τις ανάγκες των πληθυσμών που είχαν πληγεί από τους κατακτητές (εννοούσε τους Έλληνες).O M. Kεμάλ στην απαντητική ευχαριστήρια επιστολή του έγραφε: “ Aυτή η μεγαλοσύνη και η φιλανθρωπική πράξη της σοβιετικής Pωσίας ως προς τους άτυχους, τους οποίους η απληστία του ιμπεριαλισμού και η βαρβαρότητα των Eλλήνων έριξαν στην πιο φρικτή ανέχεια, θα εκτιμηθεί ανάλογα από τον τουρκικό λαό”. Στις 29 Iουνίου 1921 δόθηκε η δεύτερη δόση των 5.000.000 χρυσών ρουβλίων. 
Από το Σαρίκαμις ο Pούσντι ενημέρωνε, στις 19 Mαρτίου 1922, το γενικό πρόξενο της κεμαλικής Tουρκίας στο Bατούμ και τον αντίστοιχο εκπρόσωπο της Tιφλίδας για την τέταρτη νηοπομπή που ξεκίνησε από το Kαρς και μετέφερε “ 2.000 βλήματα για πυροβόλα των 10,5 εκατοστών τα οποία ελήφθησαν τοποθετημένα σε 494 κιβώτια, σε επτά φορτηγά βαγόνια, καθώς επίσης ελήφθησαν, σε ένα βαγόνι, τοποθετημένα μέσα σε 52 κιβώτια, 2.000 σραπνέλ (μύδροι) και σε 5 κιβώτια 2.200 τεμάχια τα οποία θα μεταφερθούν για μελέτη και δοκιμές στην Άγκυρα. Eκτός από αυτά έφερε σε 8 κιβώτια έτοιμα βλήματα Pωσίας για πυροβόλα των 12 εκατοστών και 20 τεμάχια… Σ’ ένα βαγόνι 103 κιβώτια άκαπνης πυρίτιδας και σε ένα άλλο βαγόνι 288 τεμάχια δυναμίτιδας, 828 πήχεις καλώδια, 289 τεμάχια κονταρόξυλα, 190 τεμ. καθίσματα, 180 τεμ. λουριά για χαλινάρια και 170 λουριά για τουφέκια, 288 λουριά, 210 λουράκια, 126 ζώνες, 269 τεμ. λουριά για νίγλες, 136 τεμ. λίγο μεταχειρισμένα εφίππια, 97 περιαυχένια, 528 τεμ. αγκράφες και αναρτήρες.”. 
Tον Aπρίλιο του 1922 η Mόσχα ενίσχυσε οικονομικά την αγορά όπλων για τους Kεμαλικούς από τη Γερμανία. O οπλισμός αυτός μεταφερόταν στην Άγκυρα με πλοία, ως την Aγία Πετρούπολη, και από εκεί με τον οργανισμό σιδηροδρόμων της Pωσίας. Στην ίδια έκθεση γίνεται αναφορά και για αγορά οπλισμού από τη Γαλλία “ Επειδή δεν έφτασαν οι 760 χιλιάδες φράγκα, δεν μπορούσε να γίνει η αγορά στο Παρίσι και ο Nουρή μπέης ζητεί να του επιτραπεί να ξαναπάει εκεί, για να αποφασίσει επί τόπου με ποιον τρόπο θα είναι δυνατόν να κλείσουμε τη συμφωνία για την πραγματοποίηση της εμπορικής συναλλαγής με περισσότερο ευνοϊκούς όρους ή για την αγορά τουλάχιστον ενός μέρους των απαιτούμενων πραγμάτων”. Επομένως χάρις στον M. Φρούντζε οι Kεμαλικοί ενισχύθηκαν με μεγαλύτερες ποσότητες στρατιωτικού υλικού, το οποίο αξιοποιήθηκε στην πιο κρίσιμη στιγμή του ελληνοκεμαλικού πολέμου.
H νίκη των Kεμαλικών στο Σαγγάριο ήταν πρωτίστως νίκη των σοβιετικών όπλων. Tο σοβιετικό σύνδρομο στην Eλλάδα δεν επέτρεψε την ανοιχτή παραδοχή ότι ο ελληνικός στρατός στη Mικρά Aσία δε νικήθηκε από τον γυμνό κεμαλικό στρατό, αλλά κατά πρώτον από τα σοβιετικά όπλα και τους σοβιετικούς συμβούλους και κατά δεύτερον από τα ιταλο-γαλλικά συμμαχικά όπλα και την ανθελληνική συμμαχική διπλωματία. Το πλησίασμα των δύο καθεστώτων μέσα στο 1920 θορύβησε τους Αγγλογάλλους που είχαν ως πολιτικό στόχο να δημιουργήσουν μια “ υγειονομική ζώνη” γύρω από την Ρωσία ώστε να εμποδίσουν την εξάπλωση του κομμουνισμού, που τότε είχε πρωτοεμφανιστεί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και οι δραστηριότητες του προκαλούσαν δέος στα αστικά καθεστώτα της Ευρώπης. Ο φόβος για μια προσχώρηση του Κεμάλ στο ιδεολογικό στρατόπεδο του κομμουνισμού, είχε σημαντικό αντίκτυπο στις εξελίξεις καθώς η περιοχή που ήλεγχε στο κεντρική Μικρά Ασία εμπόδιζε την ασφαλή διακίνηση των αντλούμενων κοιτασμάτων πετρελαίου από την Μοσούλη και τον Καύκασο και δημιουργούσε έτσι διεθνείς οικονομικές περιπλοκές. Έτσι η Ελληνική παρουσία στην Σμύρνη αποτελούσε πλέον μια ενοχλητική σφήνα για πολλούς Διεθνείς παράγοντες και κυβερνήσεις και η τύχη της ήταν προδιαγεγραμμένη.
Ι. Β. Δ. 



Πηγές
Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Περί Μπολσεβίκων, ιστορικών και συλλογικής μνήμης, άρθρο στα Νέα 
Δημήτριος Τσάκωνας, εμβάθυνση στις αιτίες της αποτυχίας της Μικρασιατικής εκστρατείας, περιοδικό ΤΟΤΕ τεύχος 4 


http://www.larkoslarkou.org.cy/history_004.shtml
Δημήτριος Χονδροκούκης, Η Αθέατη πλευρά της Τουρκίας, εκδόσεις κέδρος 


http://www.danielpipes.org/comments/130577

11 ΔΕΚΟ και οργανισμοί κλείνουν - Απολύονται 7.000 υπάλληλοι


Περισσότεροι από 7.000 δημόσιοι υπάλληλοι πρόεκτια να απολυθούν μέχρι το Δεκέμβριο από 75 ΔΕΚΟ που είτε θα συγχωνευθούν είτε θα κλείσουν. Από αυτές τις ΔΕΚ0 ελάχιστοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους και χιλιάδες, όπως έχουν κατά καιρούς αναφέρουν και στελέχη της κυβέρνησης, θα οδηγηθούν σε απόλυση. 
ΌΛα αυτά προκειμένου να εξοικονομήσει η κυβέρνηση τουλάχιστον 2,7 δισ. για τη μείωση του ελλείμματος  όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρός της Θ.Πάγκαλος μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής για τις αποκρατικοποιήσεις.
Από τον Οκτώβριο πρόκειται να μπει σε εφαρμογή το τρίτο κύμα συγχωνεύσεων ή καταργήσεων, που δε θα αφορά στις ΔΕΚΟ αλλά σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου ή Ανώνυμες Εταιρίες του Δημοσίου. Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, θα προκύψει όφελος 650 εκατ. ευρώ, ενώ δεν θα δίδονται και τα 2,7 δισ. ευρώ των ετήσιων επιχορηγήσεων, τα οποία θα εγγραφούν στον προϋπολογισμό του 2012.
Οι υπάλληλοι των 75 φορέων θα περάσουν από αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ για να αποφασιστεί αν θα παραμείνουν στους νέους οργανισμούς που θα δημιουργηθούν ή θα μεταταγούν σε άλλους.
Μεταξύ των οργανισμών που πρόκειται να συγχωνευθούν είναι οι:
ΕΡΤ
Κτηματική Εταιρία Δημοσίου
Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα
Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού
Δημόσια Επιχείρηση Νοσοκομείων
Θέμις Κατασκευαστική (η εταιρία που κατασκευάζει τα δικαστήρια)
ΕΟΜΜΕΧ
Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας
Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας
ΟΣΚ
ΙΓΜΕ




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σύνταγμα 31 5 2011 Ελλάς

Δεν νομιμοποιήστε να… θυμώνετε! (βίντεο)




Πλασάρουν Πασοκτζήδες ως “εκπροσώπους των αγανακτισμένων” με την ευγενική χορηγία του ΔΝΤ! Το Σύνταγμα όμως θα παραμείνει Ελληνικό…

Από το 
οlympia.grΟ διαβόητος νεφελιμομάχος κύριος Χαρδαβέλλας, παρουσίασε στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του δύο περσόνες ως εκπροσώπους του “κινήματος των αγανακτισμένων”. Αυτοί οι τύποι λοιπόν, προσπάθησαν να μας πουν ότι οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα είναι …Πακιστανοί, ο αγώνας είναι Πανευρωπαϊκός και άλλες προβοκατόρικες αρλούμπες.
Το Hellas Orthodoxy αποκάλυψε ότι αυτοί οι τύποι είναι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!! Διαβάστε εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ,ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!
Ο παμπόνηρος Πασοκτζής, φρόντισε να κατεβάσει τις επίμαχες αναφορές που αποκάλυψε το blog από το Facebook αλλά και από σελίδα τοπικής εφημερίδας! Τι κρίμα όμως που τις κράτησε το άτιμο το google… (δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου).
Η υπόθεση όμως δεν είναι μία απλή πασοκική προβοκάτσια αλλά κάτι βαθύτερο… Οι περσόνες αυτές πρωτοεμφανίστηκαν ως “διοργανωτές” σε κάποια περίεργα σάιτς όπως ΑΥΤΟ. Εάν κοιτάξουμε λίγο το σάιτ, θα δούμε ότι ανήκει σε μία περίεργη “οικογένεια” ιστοσελίδων όπου υπάγονται τα σάιτς του Χαρδαβέλλα. Για του λόγου το αληθές (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί):
Όπως βλέπετε, όλος ο καλός ο κόσμος του κυρ Κώστα είναι εκεί. Τα δε στοιχεία που δίνονται (αριστερά στην φωτό) θυμίζουν “κέλυφος” που αλλάζει μόνο το email. Κάντε μία περιήγηση στα σάιτς που παρατίθενται και θα το διαπιστώσετε.
Δεν αντέξαμε όμως στον πειρασμό και επισκεφθήκαμε το κεντρικό banner που διατυμπανίζει “μεγάλη έρευνα στην διαφημιστική αγορά”. Διαβάσαμε λοιπόν την “αποκαλυπτική έρευνα που στην ουσία ήταν μία σειρά από ερωτήματα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαφημιστικές εταιρείες και αφορούσαν τις …επιστροφές! Ω τι μέγα σκάνδαλο! Δηλαδή οι τύποι που έκαναν την έρευνα δεν άκουσαν τίποτα για μαύρο χρήμα σε πολιτικούς, για την εισβολή του ΔΝΤ στα ΜΜΕ, για τις βουβουζέλες του μνημονίου με το αζημίωτο και μας μιλούν για τις επιστροφές!!
Κοιτάζοντας όμως προσεκτικά ΠΟΙΕΣ διαφημιστικές αναφέρει, μας έκανε εντύπωση η ηχηρή απουσία ΜΙΑΣ συγκεκριμένης. Ναι φίλοι, λείπει μία “διαφημιστική”, ξέρετε σαν αυτές με τον μανδύα των δημοσίων σχέσεων που μάλιστα είναι θυγατρικη της εταιρείας που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ συνεργάζεται με το ΔΝΤ και την προώθηση του!! Όπως βεβαίως και με το Image του!!
Αυτή η εταιρεία μάλιστα, έκανε πρόσφατα δυναμική είσοδο στο διαδίκτυο και τα New Media. Τυχαίο;
Τυχαίο κύριε Χαρδαβέλλα; Έχετε ΜΑΥΡΑ μεσάνυχτα ή είστε απλώς μεροκαματιάρης και κάνετε την δουλειά σας;
Ελπίζουμε να μας απαντήσετε.
Συνεχίζεται…
ΥΓ. Το Σύνταγμα θα παραμείνει Ελληνικό, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες σας. Εχθρός μας οι τσάτσοι του μνημονίου και το ΔΝΤ.
Δείτε τις σελίδες που προσπάθησαν να εξαφανίσουν:

Κυπριακή αλληλεγγύη στους «Αγανακτισμένους»






«Ελλάδα-Κύπρος, ένας λαός, αγώνας κοινός», «Κατοχή, το δικό μας μνημόνιο» και «Ακομμάτιστοι αγανακτισμένοι πολίτες» έγραφαν τα πανό που κρατούσαν … Κύπριοι διαδηλωτές οι οποίοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στα αιτήματα των «Αγανακτισμένων» πολιτών στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η διαδήλωση οργανώθηκε, μέσω του διαδικτύου, στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία.

www.eglimatikotita.gr

Αυτοί Ψήφισαν το Μνημόνιο,




ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
http://www.prosperityunbound.com
Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
http://www.mayatsoclis.gr
Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4
Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α’ ΑΘΗΝΩΝ
kskan@pasok.gr
Διαμαντοπούλου Δημητρίου ‘Αννα Α’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.diamantopoulou.gr
Παπουτσής Δημητρίου Χρήστος Α’ ΑΘΗΝΩΝ
papoutsi@otenet.gr
Αλευράς Γεωργίου Αθανάσιος (Νάσος) Α’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.alevras.gr
Τσούρας Αγγέλου Αθανάσιος Α’ ΑΘΗΝΩΝ
atsouras@otenet.gr
Κουβέλης Σταύρου Σπυρίδων Α’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.spyroskouvelis.gr
Οικονόμου Σπυρίδωνα Παντελής Α’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.poikonomou.gr
Ζούνη Λάμπρου Παναγιώτα (Πέμη) Α’ ΑΘΗΝΩΝ
pemizouni@gmail.com
Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.loverdos.gr
Χρυσοχοϊδης Βασιλείου Μιχαήλ Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.chrisochoidis.gr
Κατσέλη Πελοπίδα Λουκία-Ταρσίτσα (Λούκα)
Β’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.loukakatseli.gr
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.apkaklamanis.gr
Αποστολάκη Γεωργίου Ελένη-Μαρία (Μιλένα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.apostolakimilena.gr
Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.mimis.gr
Ξενογιαννακοπούλου Διονυσίου Μαρία – Ελίζα (Μαριλίζα) Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.xenogiannakopoulou.gr
Ευθυμίου Δημητρίου Πέτρος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.petrosefthymiou.gr
Παπανδρέου Ανδρέα Βασιλική (Βάσω) Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.vpapandreou.gr/
Χυτήρης Γερασίμου Τηλέμαχος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.hitiris.gr
Κουτρουμάνης Σπυρίδωνος Γεώργιος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.koutroumanis.gr
Νταλάρα Γεωργίου Άννα Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.annadalara.gr
Γείτονας Ιωάννη Κωνσταντίνος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.gitonas.gr
Παπαϊωάννου Ηλία Μιλτιάδης Β’ ΑΘΗΝΩΝ
papmilt@otenet.gr, mpapaioannou@parliament.gr
Βούρος Στεφάνου Ιωάννης Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.giannisvouros.gr
Χαραλαμπόπουλος Ιωάννη Γεώργιος-Ερνέστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
http://www.haralabopoulos.gr
Πρωτόπαπας Ιωάννη Χρήστος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
polxprot@otenet.gr
Μίχος Σπυρίδωνος Λάμπρος Β’ ΑΘΗΝΩΝ
labmichos@gmail.com
Μωραϊτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
http://www.moraitisthanos.gr
Μακρυπίδης Διονυσίου Ανδρέας ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
makrypidis@makrypidis.gr
Γιαννακά Δημητρίου Σοφία ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
http://www.giannaka.gr
Κουρουμπλής Ελευθερίου Παναγιώτης ΑΙΤΩΛ/AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
panagiotis@kouroumplis.gr kouroumplis@parliament.gr
Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
http://www.maniatisy.gr/
Ρέππας Παναγιώτη Δημήτριος ΑΡΚΑΔΙΑΣ
http://www.dimitrisreppas.gr
Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΑΡΚΑΔΙΑΣ
http://www.odysseasnet.gr
Τσιρώνης Μιχαήλ Δημήτριος ΑΡΤΗΣ
http://www.dtsironis.gr
Στασινός Σωτηρίου Παύλος ΑΡΤΗΣ
p.stasinos@parliament.gr
Παπανδρέου Ανδρέα Γιώργος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)
gpapandreou@parliament.gr
Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)
http://www.christofilopoulou.gr
Πάγκαλος Γεωργίου Θεόδωρος ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)
http://www.pangalos.gr
Ασπραδάκης Μιχαήλ Παντελεήμων (Παντελής) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)
http://www.aspradakis.gr
Βρεττός Σπυρίδωνος Κωνσταντίνος (Ντίνος) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)
http://www.dinosvrettos.gr/
Κατσιφάρας Ιωάννη Απόστολος ΑΧΑΪΑΣ
http://www.katsifaras.gr
Σπηλιόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΑΧΑΪΑΣ
http://www.kspiliopoulos.gr
Παπαδόπουλος Ιωάννη Αθανάσιος ΑΧΑΪΑΣ
http://www.athanpapadopoulos.gr
Τριανταφυλλόπουλος Θεοδώρου Ανδρέας ΑΧΑΪΑΣ
http://www.triantafillopoulos.gr/
Τόγιας Ιωάννη Βασίλειος ΒΟΙΩΤΙΑΣ
togias@parliament.gr
Τσόνογλου -Βυλλιώτη Παράσχου Βασιλική ΒΟΙΩΤΙΑΣ
tsonoglou@hotmail.com
Αγάτσα Αριστείδη Αριάδνη ΒΟΙΩΤΙΑΣ
http://www.ariaagatsa.gr
Χαντάβας Αριστοτέλη Αθανάσιος ΓΡΕΒΕΝΩΝ
http://www.chantavas.gr
Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΔΡΑΜΑΣ
xristos@aidonis.gr
Κεφαλίδου Δημητρίου Χαρούλα (Χαρά) ΔΡΑΜΑΣ
x.kefalidou@parliament.gr
Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
kremastinos@parliament.gr, kremastinos@gmail.com
Νικητιάδης Νικολάου Γεώργιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
nikitiades@parliament.gr
Ζωίδης Ηλία Νικόλαος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
http://www.nikos-zoidis.gr
Κουσουρνάς Γεωργίου Ευστάθιος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
http://vo.pasok.gr/kousournas
Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΕΒΡΟΥ
gntolios@parliament.gr
Ρενταρή – Τέντε Νικολάου Όλγα ΕΒΡΟΥ
http://olgarentari.wordpress.com/
Τσιαούση Παναγιώτη Ελένη ΕΒΡΟΥ
http://www.tsiaousieleni.gr/
Περλεπέ – Σηφουνάκη Αγγέλου Αικατερίνη ΕΥΒΟΙΑΣ
http://www.perlepe.gr
Κεδίκογλου Άγγελου Συμεών ΕΥΒΟΙΑΣ
http://www.symeonkedikoglou.gr
Καρανίκας Δημητρίου Ηλίας ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
http://www.karanikasilias.gr
Βαρβαρίγος Αντωνίου Δημήτριος ΖΑΚΥΝΘΟΥ
zak@parliament.gr , ppab@otenet.gr
Κατρίνης Ιωάννη Μιχαήλ ΗΛΕΙΑΣ
http://www.katrinis.gr
Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης ΗΛΕΙΑΣ
j.koutsoukos@parliament.gr
Αντωνακόπουλος Γεωργίου Παναγιώτης ΗΛΕΙΑΣ
antonakopoulostakis@gmail.com
Δημητρουλόπουλος Πανταζή Παναγιώτης (Τάκης) ΗΛΕΙΑΣ
http://vo.pasok.gr/takisdimitroulopoulos
Σιδηρόπουλος Γεωργίου Αναστάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ

Γικόνογλου Μόσχου Αθανάσιος ΗΜΑΘΙΑΣ

Τόλκας Χαραλάμπους Άγγελος ΗΜΑΘΙΑΣ
info@tolkas.gr
Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.kegeroglou.gr
Αρναουτάκης Φωκίωνος Σταύρος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.arnaoutakis.gr
Παρασύρης Γεωργίου Φραγκίσκος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.fparasiris.gr
Στρατάκης Σοφοκλή Εμμανουήλ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.mstratakis.gr/
Σκραφνάκη Γρηγορίου Μαρία ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
info@mskrafnaki.gr
Κατσούρας Σπυρίδωνα Χρήστος ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
http://www.katsouras.gr
Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.evenizelos.gr
Καστανίδης Γεωργίου Χαράλαμπος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.kastanidisharis.gr
Αράπογλου Ανέστη Χρυσή Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
chrysaar@otenet.gr
Μαγκριώτης Αστερίου Ιωάννης Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.magriotis.blogspot.com
Καϊλή Aλεξάνδρου Ευδοξία-Εύα Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.evakaili.gr
Βούγιας Αλεξάνδρου Σπυρίδων Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.vougias.gr
Ρομπόπουλος Αποστόλου Θωμάς Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.thomasrobopoulos.gr
Γερανίδης Θεοδώρου Βασίλειος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
geranidis@parliament.gr, geranidi@athserv.otenet.gr
Αρβανιτίδης Πέτρου Γεώργιος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
http://www.garvanitidis.gr
Παντούλας Χρήστου Μιχαήλ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
pandoulas@parliament.gr
Αργύρης Ιωάννη Ευάγγελος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
http://www.eargiris.gr
Οικονόμου Σωκράτη Αθανάσιος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
http://www.thanasisoikonomou.gr
Τιμοσίδης Ιωάννη Μιχαήλ ΚΑΒΑΛΑΣ
http://www.timosidis.gr
Παπουτσής Πασχάλη Δημήτριος ΚΑΒΑΛΑΣ
http://www.dpapoutsis.gr
Εμινίδης Κωνσταντίνου Σάββας ΚΑΒΑΛΑΣ
http://vo.pasok.gr/savvaseminidis/
Ρόβλιας Χρήστου Κωνσταντίνος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
http://www.rovlias.gr
Σαλαγιάννης Βασιλείου Νικόλαος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
http://www.Salagiannis.gr
Θεοχάρη Αριστοτέλη Μαρία ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
mtheoxar@otenet.gr
Πετσάλνικος Ιωάννη Φίλιππος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
http://www.petsalnikos.gr
Γκερέκου Ιωάννη Αγγελική (‘Αντζελα) ΚΕΡΚΥΡΑΣ
http://www.gerekou.gr
Μοσχόπουλος Αγαθαγγέλου Σπυρίδωνας ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Φλωρίδης Διαμαντή Γεώργιος ΚΙΛΚΙΣ
http://www.floridis.gr
Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος ΚΙΛΚΙΣ
th.parastatidis@parliament.gr
Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς ΚΟΖΑΝΗΣ
http://www.koukoulopoulos.gr
Αθανασιάδης Θεοδώρου Αλέξανδρος ΚΟΖΑΝΗΣ
athan8@otenet.gr
Βλατής Νικολάου Ιωάννης ΚΟΖΑΝΗΣ
http://www.vlatis.gr
Μπεγλίτης Ανδρέα Παναγιώτης ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
http://www.beglitis.gr
Φαρμάκη-Γκέκη Γεωργίου Αικατερίνη ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
http://www.kfarmaki.gr
Μανωλάκης Χρήστου Άγγελος ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
http://www.manolakis.gr
Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΚΥΚΛΑΔΩΝ
http://www.prigas.gr
Παπαμανώλης Νικολάου Γεώργιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΛΑΚΩΝΙΑΣ
http://www.grigorakos.gr
‘Εξαρχος Θεοδώρου Βασίλειος ΛΑΡΙΣΗΣ
http://vo.pasok.gr/eksarxos
Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΛΑΡΙΣΗΣ
philippos@sachinidis.gr
Νασιώκας Παναγιώτη Έκτορας ΛΑΡΙΣΗΣ
http://www.nasiokas.gr
Καρχιμάκης Ελευθερίου Μιχαήλ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
http://www.karximakis.gr
Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΛΕΣΒΟΥ
http://www.sifounakis.gr
Μαργέλης Νικολάου Σπυροπάνος ΛΕΥΚΑΔΟΣ
smargelis@parliament.gr margelis@otenet.gr
Καρτάλης Ιωάννη Κωνσταντίνος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
grafeio1@kkartalis.gr
Ζήση Αθανασίου Ροδούλα ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
zisi@parliament.gr , rodzissi@otenet.gr
Κουσελάς Ηλία Δημήτριος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
http://kouselas.parliament.gr
Γιαννακοπούλου Ιωάννη Κωνσταντίνα (Νάντια) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
http://www.nadiagiannakopoulou.gr
Βουδούρης Γεωργίου Οδυσσέας ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
http://www.odysseas-voudouris.gr
Μάντατζη Μουχάμερ Τσετίν ΞΑΝΘΗΣ
mantatzi@parliament.gr , mantatzi.tsetin@gmail.com
Ξυνίδης Γεωργίου Σωκράτης ΞΑΝΘΗΣ
s.xinidis@gmail.com , s.xynidis@parliament.gr
Καρύδης Μιχαήλ Δημήτριος Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
http://www.karydis.com.gr
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΑΟΣ
Κοραντής Αντωνίου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://icorantis.wordpress.com
Πλεύρης Κωνσταντίνου Αθανάσιος Α’ ΑΘΗΝΩΝ http://www.thanos-plevris.gr
Καρατζαφέρης Ιωάννη Γεώργιος Β’ ΑΘΗΝΩΝ karatzaferis@parliament.gr
Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων-’Αδωνις Β’ ΑΘΗΝΩΝ g-adonis@otenet.gr
Αϊβαλιώτης Ιωάννη Κωνσταντίνος Β’ ΑΘΗΝΩΝ k.aivaliotis@parliament.gr
Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης) ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο) http://www.voridis.gr
Χρυσανθακόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος ΑΧΑΪΑΣ http://www.metharros.gr
Παπανδρέου – Παπαδάκη Νικολάου Ουρανία ΕΥΒΟΙΑΣ ourpapandreou@gmail.com
Κολοκοτρώνης Χρήστου ‘Αγγελος Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.aggeloskolokotronis.gr
Βελόπουλος Ιωσήφ Κυριάκος Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ http://www.velopoulos.gr
Ροντούλης Γεωργίου Αστέριος ΛΑΡΙΣΗΣ http://www.rontoulis.gr
Μαρκάκης Γεωργίου Παύλος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ http://www.pavlosmarkakis.gr /
Αποστολάτος Σπυρίδωνα Βαϊτσης Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ v.apostolatos@parliament.gr apostolatosvaitsis@yahoo.com
Ανατολάκης Στεφάνου Γεώργιος Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ http://www.anatolakis.gr
Πολατίδης Χαραλάμπους Ηλίας ΣΕΡΡΩΝ http://www.polatidis.gr
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ
Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα) Α’ ΑΘΗΝΩΝ

Μείωση Μισθών στην Ελλάδα vs Αύξηση μισθών στην Ιρλανδία!


Αυτοί έκοψαν τον μισθό σου!
Για να καταλάβουμε όλοι μας πόσο ξεφτύλες είναι οι Ελληνες Πολιτικοί και δη οι ΠΑΣΟΚοι.
Ο Ιρλανδός υπουργός Επιχειρήσεων, Richard Bruton, ανακοίνωσε στις 14/4/2011 πως η κυβέρνηση θα αντιστρέψει τις περικοπές στο επίπεδο του κατώτατου μισθού, έπειτα από μια αναθεωρημένη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Και πριν προλάβουν να σας που οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι ή η κ.Ξαφά ότι “άλλο η Ιρλανδία” να σας θυμίσω ότι η Ιρλανδία έχει ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ από την Ελλάδα που αγγίζει το 32%! (στοιχεία capital.gr )
θυμάστε λοιπόν που η Κατσέλη έδινε και την ζωή της, για να σώσει ο,τι μπορεί από τα εργασιακά δικαιώματα μας τον Δεκέμβριο του 2010; (δείτε το πρωτοσέλιδο) Ε, λοιπόν είναι όλα κακοήθειες! Η κ.Κατσέλη είναι πιστή και στο Κόμμα αλλά και στην Κυβέρνηση, κι όταν της έφερε το χαρτί ο κ.Παπακωνσταντίνου ρώτησε αμέσως που υπογράφουν!
Απόφασισαν λοιπόν και διέταξαν…, προωθώντας νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 20% για τους νεοεισερχόμενους απασχολούμενους στην αγορά εργασίας ηλικίας 18 έως 25 ετών.
Με αυτό τον τρόπο «καταρρίπτεται» ο κατώτατος μισθός που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των 739,56 ευρώ και θα φθάσει τα 591,65 ευρώ…μικτά ( στοιχεία real.gr ).
Τι σημαίνει αυτό; Οτι δεν πρόκειται να βρεί δουλειά, κάνενας με ηλικία 25+, αλλά κι αν βρεί, θα είναι ημιαπασχόληση των 400,00 € αφού μόνο “κοροίδο” θα πρέπει να είναι ο εργοδότης που θα δώσει 800,00+ € ή και παραπάνω σε οικογενειάρχη, όταν μπορεί να βρεί σκλάβους, από την τεράστια δεξαμενή των άνεργων νέων!
Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι γενοκτονία στην Ελληνική Οικογένεια κι οι Υπουργοί θα έπρεπε να δικαστούν για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
Αλλά αυτό προϋποθετεί την ύπαρξη Ελληνα Εισαγγελέα, αλλά αυτό μάλλον είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο μετά τον “ΠΑΣΟΚος πατριώτης”. Πέρασε και δεν ακούμπησε!
Που ήταν όλοι αυτοί στο Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς, τα Υποβρύχια, της Ζημενς, τα Ομόλογα, το βατοπέδι, το Ζαχόπουλο, το Μέγαρο, τα Δημόσια Εργα, τα Ναυπηγία.
Για τους Συνωμοσιολόγους να σας θυμίσω ότι η Κατσέλη είναι σύζυγος του Αρσένη που είχε εργαστεί ένα Φεγγάρι στο ΔΝΤ, στην Γουατεμάλα. Ασχετο αλλά…σχετικό.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/06/vs.html

Ρωσικό fund με 5% στην Τράπεζα Πειραιώς!



ImageΜερίδιο κοντά στο 5% στην Τράπεζα Πειραιώς απέκτησε το fund ICT του Ρώσου μεγιστάνα, Alexander Nesis του fund ICT. Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το οποίο επικαλείται επίσημη ανακοίνωση του fund, το ύψος της συμμετοχής του ICT είναι «συγκρίσιμο» με το 5,7% που κατέχει η PPF Group του Τσέχου δισεκατομμυριούχου Petr Kellner.
O Alexander Nesis είναι πρόεδρος της ICT Group, αναπληρωτής πρόεδρος της Uralkaliy και πρόεδρος της North West Ferro, ενώ το διάστημα 1998-2003 υπήρξε γενικός διευθυντής της MNPO Polymetal, γράφει το capital.gr.
Σημειώνεται πάντως, ότι δεν πρόκειται για νέα «είσοδο», καθώς είχε ανακοινωθεί και στην πρόσφατη ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Πειραιώς, όπου μάλιστα γνωστοποιήθηκε και η τοποθέτηση στο Δ.Σ. της Τράπεζας του Yanakov P Konstantin από το ICT Group και του Smejc J Jiri από το PPF Fund.
Επιπλέον, πηγές από τη διοίκηση της Πειραιώς αναφέρουν ότι η τοποθέτηση και το χτίσιμο θέσεων είναι μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν και είναι σε γνώση και σε συνεννόηση με την Τράπεζα Πειραιώς.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...