Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έλληνες και Ιστορία

Να ξέρετε Έλληνες ότι πρέπει να είστε υπερήφανοι για την φυλή σας και να θυμάστε πάντα ότι το πιο "βαθύ" σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή.

Σε αυτό το σκοτάδι ζούμε που φένεται να έχει χαθεί η ελπίδα και νομίζουμε ότι θα κρατήσει για πάντα,δεν είναι όμως έτσι....

Δεν πρέπει να λειτουργούμε σαν τα μυρμήγκια μα ούτε σαν τις μύγες,για αυτά τα πλάσματα η μέρα και η νύχτα διαρκούν σαν δεκαετίες στο μικρό κύκλο ζωής που έχουν.

Εάν λοιπόν είμαστε στο πιο σκοτεινό σημείο λίγο πριν την αυγή γιατί πρέπει να χάσουμε την ελπίδα μας;

Γιατί πρέπει να εγκλωβιστούμε στην λογική της απραγίας και της μιζέριας;

Τι έχεις να χάσεις Έλληνα;τι φοβάσε;......οι προγόνοι σου, σου έδωσαν άπλετα πνευματικά εφόδεια για να αντιμετωπίσεις το αύριο που σου ετοιμάζουν χωρίς να σε ρωτήσουν.
Όμως εσύ Έλληνα πάντα ήσουν μικρό παιδί και ξέχναγες αλλά όταν έπρατες την σκέψη σου πάντα τα ίδια έκανες και αναγενιόσουν πάλι από το τίποτα και ξανά τους προγόνου σου "ευλογούσες".
  Θυμήσου ότι το έχεις κάνει πολλές φορές μέσα στην ιστορία και πάντα όλα ξεκινούσαν από μία "μικρή" ιδέα που σου έχει ποτιστεί βαθιά μέσα στην ψυχή σου.

Αυτή η ιδέα δεν έχει όνομα μα ούτε υπόσταση υλική,και είναι μέσα σου και χωρίς αυτό δεν ζεις,μα ούτε "αυτό" χωρίς εσένα,και σε παροτρύνει να κάνεις πάντα το υπερβατικό χωρίς να ρωτάς την στιγμή που οι "άλλοι" σε θεωρούν "δεδομένο",και άξαφνα από "δεδομένο" γίνεσαι ένας ασύμετρος παράγοντας που δίνεις παραδειγματισμό και "αληθινή ουσία" στην ιστορία του ανθρώπου.

Η Ιστορία σε αγαπάει Έλληνα εσύ τις δίνεις ουσία εσύ την έχεις κάνει τροφή για σκέψη στους "άλλους" εσύ την έκανες επιστήμη και σε αγαπάει για αυτό, και σε περιμένει να την ξαναγαπήσεις όπως εσύ ξέρεις μόνο.

Σύντομα Έλληνα θα δώσεις τον αγώνα σου και η Ιστορία σε περιμένει στο ίδιο σημείο που την συναντάς την ώρα της αυγής.

Ιωάννης Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...