Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο συντονισμός του πόλεμου στον Καμμένο και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»


Εξοντώστε τον Καμμένο... Καθημερινές είναι οι συσκέψεις του επιτελείου της ΝΔ, αν δεχθούμε ότι σ΄αυτό το κόμμα υπάρχει επιτελείο της προκοπής.

 Ο πονοκέφαλός του δεν είναι άλλος από το φαινόμενο «Πάνος Καμμένος» και την ραγδαία αύξηση των ποσοστών του. Έπεσαν στο τραπέζι όλες οι ιδέες-ακόμη και οι πιο βρώμικες που έχουν να κάνουν με βιομηχανία λάσπης από τους σεσημασμένους εκτοξευτήρες του διαδικτύου.

 Ο συντονισμός του πόλεμου στον Καμμένο και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», έχει ανατεθεί σε ειδική τριμελή ομάδα που αποτελείται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

 Και οι 3 δίνουν αναφορά στον Γιάννη Μιχελάκη.

 Ένας από τη ομάδα έχει αναλάβει να κάνει αρχείο με τις καθημερινές δηλώσεις του Καμμένου και αναζητεί τυχόν αντιφάσεις με σκοπό να ανεβάσει τα ντοκουμέντα που θα υπάρξουν στο διαδίκτυο συνοδευόμενα με επικές δηλώσεις του Γιάννη Μιχελάκη.

 Μιλάμε για ξεπερασμένα κόλπα που όσα λαβράκια και να εντοπίσουν δεν μπορούν να συγκριθούν με το φονικό ξεπούλημα της χώρας από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Το Μνημόνιο εξαθλιώνει τις ζωές καθημερινά και η συσσωρευμένη οργή διογκώνεται. Οι Έλληνες, όπως όλα δείχνουν, έχουν αποφασίσει να διαγράψουν από το πολιτικό χάρτη τα 3 κόμματα της εθνικής προδοσίας.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...