Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χοντρά μπινελίκια κατά του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου


«Αλήτες», «χαραμοφάηδες», «ανίκανοι να κάνετε τίποτα να ζήσετε», «για ποιά Δημοκρατία μιλάτε», «έξω από δω», ήταν μερικά από τα όσα άκουσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος στην Αρκαδία (στη φωτογραφία με τον Αντώνη Σαμαρά), στην τελευταία του κάθοδο, πριν από μερικές ώρες. Ο κόσμος, έξω από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, τον αντιμετώπισε με εχθρότητα, δείχνοντάς του την οργή του με πολύ εύγλωττο τρόπο.

Όσοι βουλευτές και όσα στελέχη των μνημονιακών κομμάτων της υποτέλειας, τολμούν να εμφανιστούν δημόσια, δέχονται πια πολύ σφοδρές φραστικές επιθέσεις από τον κόσμο. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και μόνο και μόνο η εμφάνιση κάποιου πολιτικού, μπορεί να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα, μιλώντας για «αριστεριστές», ενώ τα ΜΜΕ, που μετά από τη σύσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας στο Μαξίμου, με θέμα την αντιμετώπιση των προπηλακισμών κατά πολιτικών προσώπων, έχουν πάρει γραμμή να μην αναφέρονται σε τέτοια θέματα, «έπνιξαν» το θέμα.


Όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό στο διαδίκτυο, με τα κινητά τηλέφωνα να καταγράφουν ο,τι δήποτε συμβαίνει σε δημόσιο χώρο. Την ίδια ώρα, ενόψει της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία, βρίσκεται σε εξέλιξη μια τεράστια εκστρατεία της ΕΛΑΣ για την περιφρούρηση της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ... στην ιδιαίτερη πατρίδα του! Και όχι μόνο: οι συσκέψεις επί συσκέψεων των τοπικών στελεχών της ΝΔ με κλιμάκια της γραμματείας Οργανωτικού του κόμματος, που κατέβηκαν για αυτό το σκοπό στη Μεσσηνία, δίνουν και παίρνουν, ενώ αναβλήθηκε και προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση, υπό το φόβο εξοργισμένων «γαλάζιων», που θα έβρισκαν μια ευκαιρία να τα πουν ένα χεράκι στους «διαφόρους» του κόμματος-οπερέτα.

Και φυσικά, έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...


elkosmos

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...