Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΝΟΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!



Χαμός γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Α.Σαμαρά. Σήμερα είχε προγραμματιστεί διευρυμένη ΝΟΔΕπαρουσία του γραμματέα Οργανωτικού Κ.Ζωντανού και ξαφνικά την ανέβαλαν μιας που δεν μπορούσαν να μαζέψουν τα στελέχη. Στο κενό έπεσαν ....
και τα τηλέφωνα που έκανε ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού κ.Ζωγράφος από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Πλέον τα πράγματα είναι ζόρικα για τον Α.Σαμαρά και μάλιστα στην έδρα του....Δεν είναι τυχαία και η προβοκάτσια που στήθηκε εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ μιας που τα μηνύματα που έχουν από αγανακτισμένους Νεοδημοκράτες για την αυριανή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Καλαμάτα είναι εφιαλτικά και σε περίπτωση που υπάρξει ογκούμενη αντίδραση του Μεσσηνιακού λαού να την χρεώσουν στον Συνασπισμό!


Χαμός γίνεται…

http://dimotikosafari.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ Ε.Ο.Θ.

Είναι εμφανές πιο στόχο είχε η ανάδειξη του Α.Σαμαρά σε πρόεδρο της ΝΔ.Προφανώς ήταν το άτομο που θα μπορούσε να συγκλίνει ιδεολογικοπολιτικά με το εκσυχρονιστικό ΠΑΣΟΚ για μία συγκυβέρνηση ,μην ξεχνάμε ότι όταν ο Α.Σαμαράς είχε ιδρύσει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ είχε δηλώση ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει το κέντρο.Ο Α.Σαμαράς ουσιαστικά αλλάζει την ιδεολογική σύσταση της ΝΔ με πολύ υπόγειο τρόπο την φέρνει εκεί που πρέπει ώστε να επέλθει ιδεολογικοπολιτικά η συγκυβέρνηση πιο "ομαλά" στα μάτια της εναπομείνοντας βάσης της ΝΔ πιστεύωντας ότι ο σκοπός είναι "καλός".

Σην γωνία περιμένει ο Πάνος Καμμένος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό σπαζοκεφαλιάζει ακόμη πιο πολύ την ΝΔ,για να δούμε και τα πράγματα ρεαλιστικά,το μεγαλύτερο ποσοστό των νεοδημοκρατών ανήκουν στην λεγόμενη "λαϊκή δεξιά" που ουδεμία σχέση έχει ιδεολογικά με αυτά που θα εφαρμόσει ο Α.Σαμαράς εάν κυβερνήσει δεδομένου ότι τα μνημόνια βασίζονται καθαρά πάνω στον νεοφιλελευθερισμό της σχολής του Σικάγο.
 

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...