Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

"Δύο χρόνια ζωής απομένουν στον Ερντογάν"!



Δύο χρόνια ζωής φέρεται να εκτιμά ότι απομένουν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χειρουργός που συμμετείχε σε επέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού για καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με πηγή της Statfor.

Μία ημέρα πριν σταλεί το μήνυμα από τη διαχειρίστρια του...

εν λόγω πληροφοριοδότη, ο τουρκικός Τύπος τόνιζε ότι ο Ερντογάν δεν έχει καρκίνο και νιώθει μία χαρά μετά την χειρουργική στην οποία υπεβλήθη στις 26 Νοεμβρίου 2011 για την αφαίρεση πολυπόδων.

Στην εμπιστευτική ηλεκτρονική αλληλογραφία της «σκιώδους CIA», όπως έχει χαρακτηριστεί η Statfor και την οποία φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Τα Νέα, σε συνεργασία με τον ιστότοπο WikiLeaks, φαίνεται ότι οι πληροφορίες για καρκίνο του Ερντογάν προέρχεται από τον πληροφοριοδότη με κωδικό TR325 και τον συνεταίρο του.


Στην αλληλογραφία αναφέρεται πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά οι γιατροί δεν έχουν δει τα αποτελέσματα της δεύτερης βιοψίας για να καταλάβουν αν υπάρχουν μεταστάσεις: «Στην τελευταία χειρουργική επέμβαση αφαίρεσαν από τον Ερντογάν 20 εκατοστά παχέος εντέρου - έψαξα και βρήκα ότι το μέσο μήκος του ανέρχεται σε 1,5 μέτρο. Αυτή είναι μία πολύ σοβαρή εγχείρηση».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΟΛΙΟ Ε.Ο.Θ:
ΌΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ "ΡΑΓΔΑΙΑ" ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...