Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤO KONTRA ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

Είναι μερικούς να τους λυπάσαι.

Την Τρίτη το μεσημέρι, όταν "έκοψαν" την εκπομπή, έδωσαν τον λόγο τους ότι θα δώσουν την δυνατότητα στο επιτελείο του "ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2" να βγάλουν μία και τελευταία εκπομπή για να εξηγήσουμε τον λόγο που αυτή σταματάει. Είναι ιερή υποχρέωση μας απέναντι στον κόσμο που μας αγκάλιασε και...
μας..παρακολουθούσε 19 μήνες.

Και στοιχειώδης δημοσιογραφική υποχρέωση των ρεπόρτερ να καλύψουν τα φλέγοντα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Στην συνάτηση ήταν τρείς. Και οι τρείς συμφώνησαν. Και έδωσαν λόγο. Και ξαφνικά ενημερωνόμαστε ότι αθετούν λόγο και τιμή και κατεβάζουν διακόπτες. Πανικός. Το συναίσθημα της δειλίας και της σύγχισης. Είδαν τα μηνύματα σας κι αλαφιάστηκαν. Πανικοβλήθηκαν. Ότι θα αποκαθηλωθούν. Ότι θα γίνουν κάποιοι ξεκούμπτωτοι.

Πως λέγεται αλήθεια κάποιος που δεν κρατάει το λόγο του; Άτιμος, άνανδρος ή απατεώνας; Ας διαλέξουν(κάποιοι)κι ας βάλουν δίπλα από το όνομα τους τον προσδιορισμό που τους χαρακτήριζε μια ζωή. Ταμίες συνδικάτων και εισπράκτορες πακτωλού μαύρου χρήματος. Πολιτικών και βλαχοδήμαρχων. Έκαναν λάθος που έπαιξαν μαζί μας. Και με διψασμένους για ενημέρωση που υπολογίζονται σε πάνω από 500.000 κόσμου.

Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί σας, να κάνουμε το χρεός μας. Να τα πούμε όλα. Ποιοι έδωσαν τα χέρια και συναλλάχθηκαν με τους "Τούρκογλου". Ποιοι με πραξικοπηματικό τρόπο, απαγόρευσαν δίκην στρατιωτικών επιτρόπων την νόμιμη υποχρέωση του κόσμου να ενημερωθεί χωρίς δημοσιογραφικές κελεμπίες.

Ποιοι έδιναν λίστες για το ποια ονόματα πολιτικών είναι στο απυρόβλητο και ποιοι "παίζουν". Αντιμνημονιακές αδερφές που γύρισαν αιφνιδιαστικά τον πρωκτό τους και ξεπουλήθηκαν στους διεφθαρμένους που κατακρημνίζονται. Θα τους σακατέψουμε δημοσιογραφικά.

Εαν δεν το κάνουμε, πάνε όλα περίπατο. Η χώρα υποδουλώνεται. Κάποιοι πρέπει να υποδείξουν τους δούλους και τους είλωτες που παίρνουν εντολές και "τρώνε" τους ανυπάκουους. Με τον δείκτη και τον αντίχειρα.

Θα τους βγάλουμε στον τάκο. Αύριο το βράδυ. Για να δούμε και εμείς και αυτοί, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ξέρετε ότι δεν είμαστε λόγια του αέρα. Δεν χωρατεύουμε...

Ραντεβού στις 10. Στο makeleio.gr .Και στα συνεργαζόμενα BLOGS ΚΑΙ SITE. Θα γίνει πανηγύρι. Και πρέπει να είστε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...