Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ "ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ" ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΣΙΩΠΑ!

Κράτος εν κράτει οι Εβραίοι στην Ευρώπη!
Στις 16 Φεβρουαρίου εγκαινιάστηκε, με μια σχετικά διακριτική συμπεριφορά των ΜΜΕ, το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για καλό υποτίθεται λόγο! Αυτό το Κοινοβούλιο βρίσκεται στις Βρυξέλλες στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις του σημερινού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Οι 120 εκπρόσωποι του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (το ίδιο το όνομα ακούγεται ήδη σαν πρόκληση) δεν θα έπρεπε επομένως να είναι αντιπρόσωποι από αυτές τις 27 χώρες;

Όχι δα, προέρχονται από 47 διαφορετικές χώρες, μερικές δεν είναι μέλη της ΕΕ και υπάρχουν ακόμη, όπως το Καζακστάν, ορισμένες που δεν βρίσκονται ούτε καν στην Ευρώπη!

Αυτή η εκθρόνιση ενός κοινοβουλίου ταυτόχρονα θρησκευτικού και πέρα από Ευρωπαϊκού, στη καρδιά του κτηρίου που υποτίθεται ότι ενσαρκώνει το πραγματικό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μια τέλεια ατιμία, μία άθλια προδοσία των αξιωματούχων μας, οι οποίοι αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ολοκληρωτική υποταγή τους στην παγκόσμια επιρροή που ασκείται από έναν «κυρίαρχο και ευφυή λαό με αυτοπεποίθηση».
ΠΗΓΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΓΚΑΙΝΙΑ" ΕΝΟΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ" ΕΒΡΑΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Πρόκειται για ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης του Σιωνιστικού Κατεστημένου, που αμφισβητεί ευθέως ολόκληρη την Ευρωπαική Ένωση, φτιάχνοντας το δικό του "Ευρωκοινοβούλιο"!!!
Και η Ε.Ε δεν τολμάει να βγάλει μιλιά γι' αυτή την απίστευτη πρόκληση!

Αναρωτιόμαστε: Έχουν ανάγκη οι Εβραίοι να έχουν δικό τους Κοινοβούλιο στην Ευρώπη, όταν μεγάλο μέρος των Ευρωπαίων Ηγετών κι Ευρωβουλευτών είναι εβραικής καταγωγής;


Σε τι χρειάζεται λοιπόν αυτό, πέρα από ΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ σε ολόκληρη την Ευρώπη; Ας μας απαντήσουν οι "προοδευτικοί" υπερασπιστές τους! 
 

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...