Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ


Αγαπητοί πατριώτες... Μετά και τα τελευταία γεγονότα στην πόλη μας την 7η Μαρτίου ακούμε όλο και περισσότερο απο τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην κατάργηση των Εθνικών παρελάσεων....
Η αντίδραση αυτή οφείλεται στον πανικό που έχει προκαλέσει στις μαριονέττες της τρόικας η καθολική δυναμική αντίδραση του κατεχόμενου και βιαζόμενου Ελληνικού λαού, που όποτε υψώνει την Γαλανόλευκη και επαναστατεί βαφτίζεται ακροδεξιός και φασίστας απο τους ξενόδουλους υπηρέτες των δυναστών μας , που δεν είναι άλλοι από τους δημοσιογράφους.
Μην ξεχνάμε επίσης ό,τι πριν την τελευταία πράξη του δράματος της Χώρας μας ο Γ.Α.Π. κάλεσε τους καναλλάρχες σε ειδική σύσκεψη στην βουλή , για να τους δώσει γραμμή και να τους μοιράσει τα ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες τους στο έργο της καταστολής του λαού με τα συνήθη μέσα ,τρομολαγνεία και ψευτοδιλλήματα.
Κάθε κατοχική κυβέρνηση έχει προτεραιότητα την κατάργηση των Εθνικών επετείων των κατακτημένων και την απαγόρευση δια ροπάλλου του εορτασμού των. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ξεφύγει από αυτή την νομοτέλεια το κατάπτυστο καθεστώς που μας κυβερνά παράνομα.
Μα για ποιές εκλογές μιλάμε θα είναι αδιάβλητες με το κατοχικό αυτό καθεστώς και ποιές θα είναι οι επιλογές του μέσου Έλληνα σε αυτές τις εκλογές. Είναι αρκετή τιμωρία για αυτούς που ξεπούλησαν κυριολεκτικα με την ψήφο τους και έναντι αδράς αμοιβής την Πατρίδα μόνο το να μην ξαναεκλεγούν.

ΛΑΘΟΣ, ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!!!!
Ο Ελληνικός Λαός ξυπνάει μέρα με την μέρα από τον λήθαργο στον οποίο τον εβάλατε με τα ασύστολα ψεύδη και τα τεχνάσματα που κατέχετε. Η οργή του είναι φωνή Θεού και θα συνεπάρει εσας και το συφερτό που υπηρετείτε!!
Αναγνωρίζουμε την αγωνία σας αλλά είναι αργά πλέον να αποφύγετε το αναπόφευκτο.
Είστε τα όργανα των προδοτών και γιαυτό θα τιμωρηθήτε κατά τον ίδιο τρόπο για τα εγκλήματά σας κατά του Λαού και του Έθνους.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!
ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ


Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...