Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

O χάρτης της ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου. Η διαδικασία OPEN DOOR. Αλλα κόλπα της Παπα-Δήμος Hellas.


Γράφει ο Αδαμάντινος

Στη φωτογραφία ο χάρτης της ΑΟΖ για την Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με την άποψη του Γ.Ζ. καθ.Παν/μίου.
Οι διαχωριστικές των ΑΟΖ ειναι οι κόκκινες γραμμές.

1. Παρατηρείστε τη διαφορά στην περιοχή Α του χάρτη του Γ.Ζ. σε σχέση με έναν άλλο χάρτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο ένας χάρτης χαρίζει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ένα νησί διπλάσιο του μεγέθους της Ρόδου στην Τουρκική ΑΟΖ, ο άλλος όχι. Ε, αυτό ειναι ύποπτο. Πως να το κανουμε.

2. Ο χαρτης του Γ.Ζ. ειναι εύκολα κατανοητός από οιονδήποτε. Δεν υπνωτίζει κανένα με ιστορίες για αγρίους. Θέμα Ευκλείδιας Γεωμετρίας είναι.

3. Ειναι γνωστό ότι τις μεταδιδακτορικές τους σπουδές οι Αμερικανοί τις κάνουν στην Ιαπωνία και όχι στην Ελλάδα. Αυτό όσον αφορα οσα δημοσίευσαν τα Επίκαιρα για την ΑΟΖ.

4. Eιναι γνωστό επίσης ότι οι Ιαπωνέζοι επιστήμονες δεν ψηφίζουν για να αποφασίσουν αν ένας χάρτης είναι σωστός ή όχι. Το βλέπουν αμέσως και προχωράνε στο επόμενο βήμα. Στην Ελλάδα το σκέφτονται μέχρι να ξεχαστεί. Πουλημένη χώρα η Ελλάδα με κουνημένα μυαλά. 90η στην ανταγωνιστικότητα σημαίνει πάτος σε όλα χωρίς εξαιρέσεις.

Τα «σεισμικά» που πολλές φορές ακούτε στη τηλεοραση ειναι μετρήσεις από ηχητικά κύματα που παραγονται απο ηχητικά πιστολια που κρέμονται απο πλοία, όπως αυτά που σουλατσάρουν στο Αιγαίο, τα οποια χτυπάνε στο βυθό και ανακλώνται. Τα ανακλώμενα ηχητικά κύματα συλλεγονται απο ειδικά μικρόφωνα μεσα στη θάλασσα και μετα απο ανάλυση βγαίνει πληροφορία για το υπέδαφος, για τα μεταλλεύματα που εχει όπως και για τους υδρογονάνθρακες που κρύβει.

Υπαρχουν μεταλλευματα στο βυθό. Δεν είναι μονο το πετρέλαιο. Ειναι περιουσία τρισεκατομυρίων.

H διαδικασία OpenDoor που εφαρμόζει το υπουργείο του κουτοπόνηρου Μανιάτη για τα «σεισμικά» δεν ειναι η δέουσα για τη χώρα, αφού επιτρέπει τη συλλογή σεισμικων από οιονδήποτε και τη μεταπώλησή τους σε άλλους. Ερχεται ας πουμε το Piri-ρεις μετράει και τα πουλαει αλλου. Αυτο το λένε Open Door… στη συνεκμετάλλευση.

Ρε τι ωραίοι που ειναι καποιοι εκει κατω στον πατο της βαρέλας.

Επειδή εσκασε η ιστορία του ΣΩΣΤΟΥ ΧΑΡΤΗ, θα προκύψουν συντομα συμφωνιες για τις ΑΟΖ με το ΔΟΝΤΙ φυσικά ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ στη Τουρκία.

Στημένο το παιγνίδι. ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...