Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Θέμος Αναστασιάδης... Διώξτε όλους τους λαθρομετανάστες...Η αστυνομία στους δρόμους νύχτα-μέρα, με βαρύ οπλισμό και αλλαγή νομοθεσίας προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα όπλα της.


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την κινητοποίηση της κυβέρνησης, να συγκεντρώσει και να διώξει τους λαθρομετανάστες από το κέντρο της Αθήνας, ο Θέμος Αναστασιάδης..ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τον τρόμο που ζουν καθημερινά πολλοί Έλληνες λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Οι προτάσεις του για τη δράση που πρέπει να αναλάβει η αστυνομία και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να της δοθούν αναδεικνύουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Μίλησε όμως και για μια άλλη εγκληματικότητα, «αυτή με τα λευκά κολάρα» που είναι εξίσου απειλητική, βάναυση και παράνομη.

 
Διαβάστε τι έγραψε στη στήλη του, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
« Καταρχάς δεν θέλει και ρώτημα. Διώξτε τους όλους χωρίς συζήτηση. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνεί ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες από παντού. Όχι μόνο από τα κέντρα των πόλεων, αλλά από όλη τη χώρα. Ναι φυσικά, η βούληση της Πολιτείας εκδηλώθηκε πολύ αργά. Δέκα -δεκαπέντε χρόνια τώρα το φωνάζαμε και μας έλεγαν… ρατσιστές. Τώρα που το αποφάσισαν – έστω και στα λόγια – οι συνθήκες δεν είναι οι πιο ευνοϊκές. Όμως, παρότι τώρα φαίνεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι για παράδειγμα το 2004, είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας. Γιατί αφού πάμε που πάμε από κρίση σε κρίση, καλύτεροι να μείνουμε λίγοι και φτωχοί, παρά λίγοι, φτωχοί και σφαγμένοι από κάποιον απελπισμένο ξένο! Στο κάτω – κάτω μόνο η Ελλάδα μας απέμεινε, αφού όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση… εμείς θα είμαστε οι λαθρομετανάστες της! Home sweet home, θέλοντας και μη!
… Και εδώ εγείρονται οι μόνες επιφυλάξεις που έχει νόημα να συζητηθούν. Μπορούμε μέσα σε… τρεις μήνες να αλλάξουμε ότι έγινε σε δεκαπέντε χρόνια; Όχι, γι’ αυτό τα μέτρα δεν πρέπει να ‘ναι σκέτα προεκλογικά, αλλά να έχουν ορίζοντα τριετίας τουλάχιστον, για να δούμε τη διαφορά. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό ό,τι γίνει να γίνει με ουσιαστικό σεβασμό στο ανθρωπιστικό στοιχείο. Όχι γενικά, αλλά πολύ συγκεκριμένα. Πώς τους διώχνουν οι Ιταλοί, οι Γάλλοι, οι Ισπανοί; Έτσι κι εμείς, ώστε να μην κατηγορηθούμε σ’ αυτή την πολύ ευαίσθητη για την ελληνική κοινωνία συγκυρία ότι ξεσπάμε στους μετανάστες λόγω του δικού μας αδιεξόδου. Μη χάσουμε δηλαδή το δίκιο μας, κάτι που είναι στα ταλέντα μας
… Όμως πριν την «ανακατάληψη» της Ελλάδας υπάρχει κάτι πιο άμεσο, πιο σοβαρό και σχετικά ανεξάρτητο : H πάταξη της άγριας εγκληματικότητας. Και για να πατάξεις το ΕΓΚΛΗΜΑ, τα ντου στα σπίτια, τις ληστείες και τις δολοφονίες, δεν χρειάζονται ούτε στρατόπεδα, ούτε υποδομές, ούτε μάχη με φαντάσματα. Χρειάζεται η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στους δρόμους ΝΥΧΤΑ – ΜΕΡΑ, με βαρύ οπλισμό και αλλαγή νομοθεσίας προκειμένου να μπορεί να κάνει χρήση των όπλων της. Να πλημμυρίσει η Ελλάδα μπάτσους – Ράμπο, όχι «δολοφόνους», αλλά εξουσιοδοτημένους να τρομοκρατήσουν τους καθημερινούς τρομοκράτες κάθε φτωχού ή πλούσιου Έλληνα.
… Το σίγουρο είναι ότι με ορατά δέκα χρόνια φτώχειας μπροστά μας δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να τα μοιραζόμαστε ούτε με τους λαθρομετανάστες, ούτε με τους ληστές, ούτε με τους μπουκαδόρους…
… Κι εδώ πρέπει να μιλήσουμε και για τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ με ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ. Υπάρχει και αυτή η «εγκληματικότητα» που γίνεται με το «νόμο» και γι’ αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο φονική. Θεωρούμε απαράδεκτο το ότι η κυβέρνηση συναινεί στη διευκόλυνση των κατασχέσεων, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, όπως και στην ανάθεση σε εισπρακτικές εταιρίες ( δηλαδή τραμπούκους- εκβιαστές με κουστούμια) των λογαριασμών της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ! Αν είναι δυνατόν ο πολίτης να ζει με τον τρόμο ποιος ανεύθυνος, αυθάδης, απειλητικός ιδιώτης θα του χτυπήσει το κουδούνι ή θα τον παίρνει τηλέφωνο όλο το 24ώρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...