Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι περιβόητες “συμφωνίες” της πράσινης λαίλαπας

_
Ένα άρθρο για την οικονομική σύμβουλο Μ. Λαμάρς και το ρόλο της στην ελληνική κρίση...
«Λύνει τα προβλήματα της Ελλάδας σε μυστικές συναντήσεις» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung στις οικονομικές της σελίδες, το οποίο αναφέρεται στην οικονομολόγο Μισέλ Λαμάρς. Η εφημερίδα υπογραμμίζει στον υπότιτλο : «Η Μισέλ Λαμάρς βοήθησε την Αθήνα στην αναδιάρθρωση του χρέους. Το ίδιο έκανε για το Ιράκ, την Αργεντινή και την Ακτή του Ελεφαντοστού».
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μισέλ Λαμάρς είναι από τις σημαντικότερες συμβούλους της επενδυτικής τράπεζας Lazard. «Τον περασμένο Δεκέμβριο ως σύμβουλος της Ελλάδας συναντήθηκε με πιστωτές για να διαπραγματευθεί ένα κούρεμα του χρέους». Η FAZ αναφέρει λίγο παρακάτω : «Σύμφωνα με στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης μόνο η παροχή συμβουλών στην Ελλάδα τα προηγούμενα δύο χρόνια απέφερε στη Lazard 25 εκατομμύρια ευρώ. Και η ομάδα της κατάφερε να πάρει και άλλες δουλειές σε σχέση με την ευρωκρίση, λέει η Λαμάρς χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες».
Deutsche Welle

Y.Γ
Όταν τα λέγαμε κάποιοι μας λοιδωρούσαν και μας έλεγαν υπερβολικούς και γραφικούς...
Φυσικά και δεν είναι μόνο 25 εκατ.ευρώ αυτά που έβγαλε η κάθε Lazard , μιλάμε για πολλά δις ευρώ που μας έφαγαν όλα αυτά τα κοράκια...
προφανώς η Λαμάρς αναφέρεται στα πόσα πήρε σαν προσωπική αμοιβή
Για τους συμβούλους που έχουν κατασκηνώσει και κυριεύσει τα 2 τελευταία χρόνια την Ελλάδα, για το ποια είναι η Lazard διαβάστε:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2010: ΟΙΚΟΣ LAZARD ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
'Εχει η Ελλάδα μισθώσει οικονομικούς συμβούλους αναδιοργάνωσης του χρέους;;
Όποιος θέλει έρχεται, τα "αρπάζει" και φεύγει.. 'Ετσι χωρίς πρόγραμμα 
Ο ορισμός της "καραμπινάτης" απευθείας ανάθεσης..
Η Lazard και οι περιβόητες "συμφωνίες" της πράσινης λαίλαπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...