Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αχ, Αλέξη: Πότε θα σταματήσετε τις παπαρολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ;


Image
Πλάκα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Άμυνας: Ο συνήθης "ύποπτος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά «την έμπρακτη καταπολέμηση της ατιμωρησίας των ισχυρών σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής μονόπλευρης λιτότητας και όχι απλώς κινήσεις εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας» ζητώντας από την κυβέρνηση «να παγώσουν την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων εξοικονομώντας ταυτόχρονα για το δημόσιο ποσό ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ».
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος και το λέμε εμείς που έχουμε με ντοκουμέντα αποδείξει την κομπίνα που έχει γίνει και τα εγκλήματα πoυ έχουν γίνει και με την πρώτη σύμβαση και με την δεύτερη του Ε.Βενιζέλου, στην υπόθεση των Type 214.

Έχουν πληρωθεί 2,3 δισ. ευρώ στους Γερμανούς απατεώνες των Ferrostaal/HDW, έχει παραληφθεί μόνο ένα υποβρύχιο και ζητά να "παγώσει" η προμήθεια και τα υπόλοιπα (εκ των οποίων το ένα είναι σχεδόν έτοιμο και μπορεί και τώρα να πλεύσει επιχειρησιακά σε ώρα ανάγκης) να μην τα παραλάβουμε!
Δηλαδή είναι της λογικής "μου φαγουρίζουν ... τα πυροβολώ"!
Και τα άλλα 2,3 δισ. ευρώ ποιος θα μας τα επιστρέψει; O ΣΥΡΙΖΑ; Ή θα μας δώσει υποβρύχια ο ΣΥΡΙΖΑ; Εντάξει έγινε κομπίνα, εντάξει, έκλεψαν το δημόσιο, ελπίζουμε κάποιοι να πάνε φυλακή, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ή παίρνουμε τα υποβρύχια ή παίρνουμε τα αρχ...α μας στις Αιγαίο.
Με αυτή τη λογική να ξηλώσουμε όλους τους δρόμους που έχουν πάρει μίζα οι κατασκευαστές, να ξηλώσουμε τις γέφυρες και να σκοτώσουμε τους ασφαλισμένους που έχουν πάρει υπερκοστολογημένα φάρμακα από τις φαρμακευτικές. 
Έχετε πολλούς άλλους σαν τον Παπαδημούλη κ.Τσίπρα;

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...