Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ "ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ", Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ" ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΠΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 81-ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
Το makeleio.gr και η «κυνηγετική» ομάδα των ρεπόρτερ του είναι πιστοί στην δημοσιογραφική δεοντολογία. Πάντα και παντού. Χωρίς να παρασύρονται από τις αλητείες και τα ελεεινολογήματα του τελευταίου 48ωρου, τις
παρα-κυπατζίδικες βρωμιές και τις κακουργηματικές ενέργειες που υπάγονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και ίσως στον Κορυδαλλό.
Αποφασίσαμε λοιπόν από σήμερα και μέχρι να πάρουμε μια επίσημη- προσωπική- απάντηση από τον πολιτικό άνδρα(ελπίζουμε να τιμήσει την λέξη άνδρας, όπως έχει αποδείξει ότι είναι)να βγάλουμε στον διαδικτυακό «αέρα» τον φάκελο της υπόθεσης «Το αυθαίρετο Σαμαρά» στο Ναύπλιο που ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς νομιμοποίησε στην παλιά πόλη του Ναυπλίου(που έχει χαρακτηριστεί ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ως παραδοσιακός οικισμός. Με μεθοδεύσεις που θυμίζουν εύνοια «αυτοκράτορα», έναν χρόνο πριν τις εκλογές του 2004. Με υπουργό Πολιτισμού, ποιον νομίζετε; Μα τον «μελλοντικό συνεργάτη» του στην πολυπόθητη και μη ομολογούμενη «συγκυβέρνηση». Τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Άλλωστε ο μεγάλος Βενιζέλος, τότε ήταν στα πάνω του. 'Ελυνε κι έδενε. Αυτό γράφει και το βιογραφικό του μέλλοντα «συγκυβερνήτη»:
venizelos1
«Ως Υπουργός Πολιτισμού, για δεύτερη φορά από το Νοέμβριο του 2001 έως και τον Μάρτιο του 2004, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αρμόδιος για το συντονισμό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004». Εύγε τους λοιπόν...
Θα πείτε. Μα τώρα προεκλογικά το θυμηθήκαμε; Ναι. Προεκλογικά. Και μάλιστα, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Γιατί ο λαός οφείλει να είναι ενημερωμένος γι αυτά που δεν του λένε οι πολιτικοί στα μπακόνια. Σιγά βέβαια μην εμφανιστούν στα μπαλκόνια αφού θα φάνε αυγά. Έστω. Στα υπόγεια και στα κλειστά γυμναστήρια.
Ο Αντώνης Σαμαράς προαλείφεται(χωρίς τον ξενοδόχο)για πρωθυπουργός. Ο λαός πρέπει να μάθει εαν ο μέλλων πρωθυπουργός(εαν γίνει)εφάρμοσε τον νόμο και εαν η πολιτεία( η Αρχαιολογική Υπηρεσία και Υπουργείο Πολιτισμού)έπρεπε να εφαρμόσουν τον νόμο ή δεν έπρεπε. Πρώτον αυτό.
sxedio-nafliou1
Δεύτερον, εαν ο νόμος που εφαρμόστηκε για τον κ. Σαμαρά είναι ίδιος για όλους τους πολίτες. Δηλαδή: Εαν όλοι οι πολίτες που έχουν παλιά και διατηρητέα νεοκλασικά στην παλιά πόλη του Ναυπλίου είχαν και έχουν ακόμη την δυνατότητα να απολαύουν ίδιας αντιμετώπισης, σαν την αντιμετώπιση που είχε ο ...μέλλων πρωθυπουργός από το 1997 μέχρι το 2004.
Και τρίτον εαν το νόμιμο είναι και ηθικόν. Αυτό το δίλημμα το ακούσαμε στα χρόνια της αγαθής κυβέρνησης Καραμανλή. Στην υπόθεση Ρουσσόπουλου, στην υπόθεση Βουλγαράκη, Μπασιάκου, στο Βατοπέδι, στο..., στο..., στο.... Βαρεθήκαμε πια. Να μας αντιμετωπίζουν σαν είλωτες, σκλάβους, δούλους, δουλοπάροικους, παρακατιανούς. Οι «βασιλιάδες» να κάνουν τα πάντα, να κινούν ουρανό και γη και οι πληβείοι να τραβάνε το αλέτρι. Μια ζωή μαλάκες. Με το τσαπί στο χέρι και όσοι επιβιώνουν με την θηλιά στο λαιμό να αυτοκτονούν και να θάβονται σε δυο μέτρα γης.
Απαντήστε λοιπόν κ. Μέλλοντα πρωθυπουργέ στα ερωτήματα που ακολουθούν. Απαντήστε. Και πολύ ευχαρίστως εαν όλα είναι ηθικά και νόμιμα να έρθουμε να σας ψηφίσουμε κι εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...