Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Φουκουσίμα – τι συνέβη πραγματικά


1 Φεβρουαρίου, 2012
(Ο αντιδραστήρας 3 εξαφανίστηκε αφού εξερράγη μέσα σε ένα σύννεφο μανιταριού.)
Σαν υπόθεση, ο Stuxnet εξηγεί γιατί οι γεννήτριες απέτυχαν. Εξηγεί πώς οι βαλβίδες στα παθητικά συστήματα ψύξης έκλεισαν.
Του James Farganne
(henrymakow.com)
Πρόσφατα, ανέβασα μια σύντομη επισκόπηση της αναφοράς στη Φουκουσίμα του Jim Stone, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σεισμός μεγέθους 9,0 ήταν ένα ψέμα που παρασκευάστηκε για να κρύψει την πραγματική αιτία του tsunami: μια πυρηνική έκρηξη του βυθού.
Η αναφορά του Stone αποδεικνύει οριστικά ότι η επίσημη ιστορία της 11/3, όπως αυτή της 11/9, είναι ένα κακώς υφασμένο ύφασμα ψεμάτων και ανακολουθιών.
Οι φωτογραφίες ΜΕΑ* δείχνουν ότι οι τοίχοι συγκράτησης των αντιδραστήρων 1, 3, και 4 κονιορτοποιήθηκαν. Τσιμεντένιοι τοίχοι 4 – 8 πόδια παχιοί ανατινάχτηκαν σε σκόνη, αφήνοντας μόνο σκελετικό οπλισμό. Το υδρογόνο, σε τέτοια χαμηλή πίεση, δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει προκαλέσει τέτοια μαζική καταστροφή. Θα ανέτρεπε τους νόμους της φυσικής, καθώς επίσης και το ιστορικό προηγούμενο.
Η καταστροφή των τοίχων συγκράτησης του αντιδραστήρα 4 ήταν μια σαφής περίπτωση δολιοφθοράς. Δεν είχε κανένα καύσιμο μέσα του, έτσι δεν λειτουργούσε. Ωστόσο τινάχτηκε στον αέρα. Ο αντιδραστήρας 3 εξαφανίστηκε εντελώς, ο πυρήνας και όλα, αφού εξερράγη σε ένα σύννεφο μανιταριού.
Οι ισχυρισμοί του Arnie Gundersen ότι οι εκρήξεις προέκυψαν από τη “άμεση κριτική μάζα” δεν ευσταθούν. Οι τήξεις πυρήνων αντιδραστήρων δεν παράγουν σύννεφα μανιταριού. Τα πυρηνικά όπλα παράγουν. Επιπλέον, του Gundersen, το “ειδικό” κομμάτι για τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης και τα παραρτήματα εναλλακτικών μέσων, επικρίθηκε από τους πραγματικούς επαγγελματίες στον τομέα του ως απάτη.
Τα προηγούμενα γεγονότα είναι αρκετά σαφή στο ανεκπαίδευτο μάτι. Λεπτότερα είναι τα σημάδια της δολιοφθοράς μέσα στα συστήματα ελέγχου των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας. Για να ανακαλυφθούν αυτά απαιτείται περισσότερη νοητική ισχύς. Πρέπει να απεικονίσετε το άγνωρο. Πρέπει να ανακαλύψετε ποιος είναι ο μηχανισμός παρεμβολής. Έχει μια ξηρά επίσημη αναφορά η οποία θα σας πρήξει και διαγράμματα τα οποία θα σας στραβώσουν. Πρέπει να κατέβετε προς το κατώτατο σημείο της αναφοράς του Stone για αυτό το τμήμα. Δεν έχει κανέναν κατάλληλο τίτλο. Απλά κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την πρώτη πρόταση:
“Η Φουκουσίμα ήταν αδύνατη.”
Αυτό το τμήμα ήταν ο πυρήνας της έρευνας του Stone. Είναι ένα κρυστάλλινο Δίκτυ λογικής και στοιχείων που εξαλείφει την επίσημη ιστορία της καταστροφής των αντιδραστήρων τόσο εντελώς όσο οι αντιδραστήρες οι ίδιοι καταστράφηκαν.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, οι αντιδραστήρες εξερράγησαν επειδή οι πυρήνες υπερθερμάνθηκαν. Τα συστήματα ψύξης έκτακτης ανάγκης δεν λειτούργησαν επειδή οι εφεδρικές γεννήτριες πλημμύρισαν από το τσουνάμι.
Όλο αυτό είναι ψευδές. Κατ’ αρχάς, μια προσεκτική ανάγνωση μιας επίσημης έκθεσης από την παγκόσμια πυρηνική ένωση αποκαλύπτει ότι το τσουνάμι δεν πλημμύρισε τις γεννήτριες. Υπήρξε μια άλλη αιτία για τη δυσλειτουργία τους.
Δεύτερον, τρία από τα εννέα συστήματα ψύξης δεν χρειάζονταν καμία ηλεκτρική ενέργεια. Χρησιμοποιούσαν τη δύναμη ατμού από τους πυρήνες των αντιδραστήρων. Ήταν τα πραγματικά συστήματα έκτακτης ανάγκης. Οι πλημμυρισμένες γεννήτριες επομένως δεν είχαν καμία σχέση.
Τρίτον, αυτά τα τρία παθητικά συστήματα ενεργοποιήθηκαν μέσα στους αντιδραστήρες 1 και 3. Κατόπιν οι βαλβίδες τροφοδοσίας ατμού έκλεισαν. Αυτό απαιτούσε μια εντολή. Ήταν μια σκόπιμη πράξη.
Ποιοι, ή τι, έκλεισαν αυτές τις βαλβίδες;
Η πλέον πιθανή απάντηση δείχνει την Dimona, το κέντρο “πυρηνικής έρευνας” του Ισραήλ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ STUXNET
Η ισραηλινή εταιρεία ασφάλειας Magna BSP υπέγραψε ένα συμβόλαιο στο Φουκουσίμα Daiichi αμέσως μόλις η Ιαπωνία πρόσφερε να εμπλουτίσει το ουράνιο για το Ιράν. Σύντομα αφότου έφθασε η Magna BSP, ο γίγας της κυβερνοασφαλείας Symantec ανέφερε ότι ο ιός Stuxnet είχε διεισδύσει σε χιλιάδες υπολογιστές στην Ιαπωνία.
Αυτό είναι σημαντικό επειδή ο Stuxnet είναι μια ισραηλινή εφεύρεση. Η Magna BSP, μια ισραηλινή εταιρία, δεν είχε καμία προηγούμενη ιστορία έξω από τις συμβάσεις με την Dimona, όπου ο ιός Stuxnet γεννήθηκε.
Ο Stuxnet λειτουργεί διαταράσσοντας τη βιομηχανική υδραυλική, τους σωλήνες και τις βαλβίδες που λειτουργούσαν τα συστήματα ψύξης του Φουκουσίμα. Ο Stuxnet αφηνιάζει στέλνοντας κανονικές αναγνώσεις στους μηχανικούς στους σταθμούς ελέγχου τους. Είναι τεκμηριωμένο ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε αυτόν τον ιό για να βλάψει τους φυγοκεντρωτές σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν.
Τα συστήματα ψύξης στο Φουκουσίμα ελέγχονταν από λογισμικό Siemens, για το οποίο σχεδιάστηκε για να επιτεθεί συγκεκριμένα ο ιός Stuxnet.
Ο Stuxnet μπορεί να χορηγηθεί μέσω του τύπου σύνδεσης δεδομένων που η Magna BSP εγκατέστησε πριν ξαναφύγει στο Ισραήλ ακριβώς πριν από την καταστροφή.
Σαν υπόθεση, ο Stuxnet εξηγεί γιατί οι γεννήτριες απέτυχαν. Εξηγεί πώς οι βαλβίδες στα παθητικά συστήματα ψύξης έκλεισαν. Αυτό εξηγεί γιατί οι μηχανικοί παίρνουν ακόμα τις αναγνώσεις πίεσης συγκράτησης από τον αντιδραστήρα 3, ακόμα κι αν η συγκράτηση δεν είναι πλέον εκεί, και εξηγεί πολλά άλλα πράγματα επίσης.
Εάν θέλετε να καταρρίψετε την υπόθεση Stuxnet, έχετε μια δουλειά και πρέπει να το αποδείξετε. Εάν ο Stuxnet ήταν μια απάτη, τότε όλα αυτά που συνέβησαν στο Φουκουσίμα πρέπει να είναι το ίδιο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Στις 11/3/11, οι αντιδραστήρες 1, 2, 3, και 4 καταστράφηκαν εντελώς, με τους 1, 3, και 4 ύποπτα.
Αν και ο Stone μόνο θεώρησε άμεση απόδειξη ενός πυρηνικού που ήταν τοποθετημένο στον αντιδραστήρα 3, το οποίο παρήγαγε το σύννεφο μανιταριού, είναι λογικό να πιστέψουμε ότι και οι αντιδραστήρες 1 και 4 επίσης τα είχαν, με τον 4 να εκρήγνυται ακόμα κι αν δεν είχε εγκατεστημένο κανέναν καύσιμο πυρήνα εκείνη την εποχή.
Το μικρότερο μέγεθος των εκρήξεων στους αντιδραστήρες 1 και 4 μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι τα πυρηνικά τύπου πυροβόλου όπλου δεν είναι σταθερά στην απόδοσή τους. Η εκπυρσοκρότηση του αντιδραστήρα 3 μπορεί επίσης να έχει πάρει μια ώθηση από την πίεση που απελευθερώθηκε από την ρήξη της κιβωτού πίεσης του αντιδραστήρα — ένα λογικό συμπέρασμα ότι ο αντιδραστήρας εξαφανίστηκε εντελώς. Ο Stuxnet εμφανίζεται να έχει επιδράσει σε όλα τα συστήματα ελέγχου του αντιδραστήρα, σακατεύοντας τις γεννήτριες και της βαλβίδες διακοπής. Τα προβλήματα στον αντιδραστήρα 2 εμφανίζονται να είναι σχετικά μόνο με το Stuxnet -. Και τα τέσσερα ήταν μοιραία περιστατικά.
Αλλά φυσικά, μην με πιστεύετε. Πηγαίνετε και μελετήστε την αναφορά για τον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...