Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μπερλουσκόνι: Η Ε.Ε θα μας καταστρέψει, όπως την Ελλάδα









Η θεραπεία που προωθεί η Ε.Ε. για την Ιταλία, είναι η ίδια που προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας, τονίζει το ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και οφείλεται στην άκαμπτη πολιτική της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ. Μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, Λαός της Ελευθερίας και όπως αναφέρει το κανάλι Rainews24, ο Μπερλουσκόνι είπε χαρακτηριστικά πως «Τη θεραπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ιταλία, τη γνωρίζουμε. 

Προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας και τώρα αρχίζει να καταστρέφει την Ισπανία». Πρόσθεσε επίσης ότι «πρόκειται για μια άκαμπτη πολιτική που οφείλεται και στις κατευθυντήριες γραμμές της Γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελας Μέρκελ».
Αναφερόμενος ειδικότερα στην κατάσταση της Ιταλίας, ο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, υποστήριξε ότι «η κατάσταση είναι δραματική. Η Ευρώπη θεωρεί ότι πρόκειται για μια άρρωστη χώρα και αυτό οφείλεται και σε ευθύνες του Τύπου, που δεν μας στήριξε ποτέ στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε».
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τέλος, παρουσίασε δημοσκόπηση σύμφωνα με τα στοιχεία της οποίας, η δημοτικότητα της ιταλικής πολιτικής τάξης δεν ξεπερνά το 5%, ενώ το 57% των Ιταλών δεν γνωρίζει ποιο κόμμα θα μπορούσε να ψηφίσει σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...