Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απίστευτο! ο Χαρδαβέλας έλεγε για CDS, προδότες πολιτικούς και ειδικά δικαστήρια μπροστά στην …Άννα Νταλάρα!

Στο «σκαμνί» αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα
…η οποία αντέδρασε όπως ήταν αναμενόμενο. Όλα αυτά στην διαδικτυακή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, που μετά την αρχή που έκανε ο Στέφανος Χίος με το Μακελειό, φαίνεται ότι προκαλούν τριγμούς στον χάρτη της ενημέρωσης. Στο «στόχαστρο» της δημοσιογραφικής έρευνας μπήκαν όσοι έπαιξαν και θησαύρισαν από τα cds και το χρηματιστήριο, τα έργα και οι ημέρες υπουργών που προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τα ρουσφέτια και τις εγκληματικές τους ενέργειες, ενώ η εκπομπή έφερε στο «φως» και τις «χρυσές» χρηματοδοτήσεις και τα δάνεια των κομμάτων τα τελευταία 20 χρόνια. 

  Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν η Άννα Νταλάρα από το ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Αϊβαλιώτης από το ΛΑΟΣ, ο Δημήτρης Στρατούλης από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Σταμάτης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Την άποψή τους κατέθεσαν ακόμη η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη και ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος. Η εκπομπή συνδέθηκε μέσω Skype με τον δημοσιογράφο Γιώργο Χριστοφορίδη, τον blogger από τα Ιωάννινα Τρύφωνα Τρυπούρτη και τον blogger από την εφημερίδα «Πατρίς» Λευτέρη Βαρουξή.


  Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο διευθυντής του newsbomb Χάρης Λαζαρόπουλος σε ζωντανή επαφή μετέφερε στο στούντιο ερωτήσεις, παρεμβάσεις και καταγγελίες. «Να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία» Την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών ζήτησαν οι βουλευτές και οι πολιτευτές που βρέθηκαν στην εκπομπή.


  Ο Δημήτρης Σταμάτης από τους ανεξάρτητους Έλληνες έκανε λόγο για «τρομακτικά κατασκευάσματα που τρομοκρατούν τον κόσμο». Από την πλευρά της η Άννα Νταλάρα του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε, ότι «η Εξεταστική της Βουλής δεν λειτούργησε καθόλου καλά. Ως πολιτικός δεν είμαι ικανοποιημένη. Έρχονται θέματα στην Εξεταστική, ο κόσμος μπερδεύεται και έχει την αίσθηση της συγκάληψης. Πρέπει να γίνουν επιτροπές από ανεξάρτητες Αρχές». 


  Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στο θέμα ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος. Χαρακτήρισε το νόμο περί ευθύνης υπουργών «νόμο – όνιδος, που έφτιαξε με το άρθρο 86 ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενεργοποίησε με τον εκτελεστικό νόμο τη σχετική διάταξη – ξεφτίλα, που καταργεί το Σύνταγμα, διότι δεν σέβεται την προσωπικότητα του Έλληνα πολίτη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τιμωρία των ενόχων». 


  Για συγκάληψη μεταξύ των βουλευτών μίλησε ξεκάθαρα ο Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ. «Γίνεται κατάχρηση της ασυλίας. Ενώ ασκούνται διώξεις για αδικήματα που δεν έχουν σχέση με τις αρμοδιότητές τους, εκεί οι βουλευτές δεν ψηφίζουν». Η Άννα Νταλάρα του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε σε όσους χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς «προδότες» και υποστήριξε, ότι ψήφισε το Μνημόνιο κατά συνείδηση. «Ψήφισα το Μνημόνιο κατά συνείδηση. Είχαμε να κάνουμε με απόλυτη χρεοκοπία, άκουγα πολλές ασαφείς δηλώσεις, όπως μην πληρώνεται, πάρτε λεφτά από Ρωσία, Κίνα κ.α. Παραδέχτηκα ότι έγιναν πολλά λάθη, ολιγωρίες, δεν έγινε διαπραγμάτευση».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...