Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Βασάνισαν, ακρωτηρίασαν και έκαψαν 11χρονο αγόρι γιατί ήταν χριστιανός



Ενώ δεν έχει κοπάσει η υστερία για τη σύλληψη ενός χριστιανού κοριτσιού με σύνδρομο Down με την κατηγορία της «βλασφημίας», το άγρια ​​βασανισμένο σώμα ενός 11χρονου χριστιανού αγοριού βρέθηκε στην επαρχία Πουντζάμπ του Πακιστάν.

Το σώμα του Samuel Yaqoob, ανακαλύφθηκε με κομμένα τα χείλη και τη μύτη, το στομάχι του είχε αφαιρεθεί και τα πόδια του είχαν ακρωτηριαστεί. Σύμφωνα με την αστυνομία το σώμα αργότερα το έκαψαν και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί.

Συγγενείς εντόπισαν το πτώμα από ένα διακριτικό σημάδι στο μέτωπο του αγοριού.

Ο Yaqoob, κάτοικος της χριστιανικής αποικίας του Faisalabad, είχε χαθεί από τις 20 Αυγούστου, για τελευταία φορά ενώ πήγαινε σε μια τοπική αγορά. Τα ακρωτηριασμένα λείψανα του εντοπίστηκαν στην γιορτή Eid-Ul-Fitr, που σηματοδοτεί το τέλος της μουσουλμανικής νηστείας του Ραμαζανιού.

Αστυνομικοί ερευνούν αν το ανήλικο αγόρι είχε κατηγορηθεί για «βλασφημία». Ο Yaquub πιστεύεται ότι είναι ορφανός, αλλά η εφημερίδα Telegraph λέει ότι η μητέρα του αναφέρθηκε στο τοπικό τύπο ότι αρνήθηκε κάθε υποτιθέμενη κατηγορία.

«Δεν λάβαμε κανένα τηλεφώνημα για λύτρα ούτε μας είπαν ότι ο Σαμουήλ είχε διαπράξει βλασφημία», είπε.

Ρεσιτάλ υποτέλειας από τα κατοχικά ΜΜΕ…



Από τη στιγμή της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την κ. Μέρκελ, τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου κατοχικού καθεστώτος, άρχισαν έναν καταιγισμό αναφορών, απευθυνόμενα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, με προφανή στόχο να μας προσδέσουν στο άρμα της Γερμανίας. «Πόσο θερμή και φιλόξενη ήταν η κ. Μέρκελ», «πως έλιωσε ο πάγος», «πως χαμογέλασε στον Έλληνα πρωθυπουργό», «πως ακούμπησε το χέρι της στην πλάτη του», «πως τον έβγαλε στο μπαλκόνι και του έδειξε το Βερολίνο» και άλλα τέτοια εμετικά, με τα οποία προσπαθούν…. να μας πείσουν ότι εμείς οι υποτελείς, τυγχάνουμε της εύνοιας των αφεντικών Γερμανών και ότι αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να το αποφύγουμε να μας διώξουν από το ευρώ!!!!
Μπορεί φυσικά να έχουμε διώξει τον Βαυαρικό θρόνο από την Ελλάδα, αλλά τελικά δεν πάψαμε απ’ ότι φαίνεται να είμαστε Βαυαρικό προτεκτοράτο, με απόλυτη ευθύνη του ντόπιου κατοχικού και παρασιτικού καθεστώτος.

Τουρκία: Πλήρως ετοιμοπόλεμα τα ΟΧΤΩ νέα αποβατικά!



Έτοιμα να αναλάβουν υπηρεσία προασπίζοντας την… άμυνα (λέμε τώρα) της Τουρκίας είναι τα νέα αποβατικά σκάφη που ναυπήγησαν οι Τούρκοι. Τλωρα εναντίον ποιου στρέφονται τέτοιου είδους πλοία, μια ματιά στον χάρτη αρκεί για να πείσει και τον πιο… απονήρευτο και αιθεροβάμονα πολιτικό που δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να επιτεθεί στις ελληνικές – ανύπαρκτες πλέον – αμυντικές δαπάνες…

Είμαστε όλοι υπό παρακολούθηση - Γερμανική εταιρεία θα μας «φακελώσει»



Ένα ακόμη βήμα για να γίνουμε γερμανική αποικία χάνοντας οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, γίνεται με το «φακέλωμα» όλων μας από την αθώα φαινομενικά «κάρτα του πολίτη».

Ο «Μεγάλος αδελφός», όπως τον οραματίστηκε ο Όργουελ εγκαθίσταται πλέον στην Ελλάδα ώστε κάθε Έλληνας πολίτης να είναι εκτεθειμένος σε τράπεζες, αστυνομία, εφορίες ή ακόμη και ιδιώτες μέσω των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που θα αντικαταστήσουν τα παλιά δελτία ταυτότητας.

Σε γερμανική οικονομική αποικία θέλουν να μετατρέψουν την Θράκη



Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος για το μέλλον της Θράκης λόγω της διαφαινόμενης προώθησης της δημιουργίας ΕΟΖ στην ακριτική περιοχή για την οποία δραστηριοποιείται μία ΜΚΟ που λέγεται Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Μακεδονίας-Θράκης της οποίας προΐσταται Ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία, συνεργάτης της Deutsche Bank.

Λαθρομετανάστευση, Ισλάμ και η Ριζοσπαστική Αριστερά



ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ
Πόσο στοιχίζει η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα;
7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011) –  Στην πραγματικότητα ουδείς γνωρίζει το ακριβές ποσό που υπολογίζεται από 1 δις έως και 10 δις.
- 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)- Τουλάχιστον γιατί δεν μπορούν να εξακριβωθούν οι διαρροές του μαύρου χρήματος και αυτών που στέλνονται μέσω του συστήματος “Χαβάλα”. Σε αδρές γραμμές έχουν φύγει πάνω από 300 Δις. τα τελευταία 15 έτη.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...