Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Και νέος τουρκο-σύλλογος στην καρδιά της Κομοτηνής…



Iδρύθηκε πρόσφατα ένας ακόμη Σύλλογος για την έρευνα (λέει) και μελέτη της ισλαμικής θρησκείας, όπως ανακοίνωσαν τα ίδια τα μέλη του. Ποιος πληρώνει πάντως τη…λυπητερή, δεν μας το είπαν!



    Και νέος τουρκο-σύλλογος ιδρύθηκε λοιπόν μέσα στην Κομοτηνή. Άνοιξε τα γραφεία του επί της Λεωφόρου Ηρώων (νούμερο 37 – βλ. και τη φωτογραφία) και έχει την επωνυμία «Σύλλογος Έρευνας και Μελέτης Ισλαμικής Θρησκείας», όπως δε μας ενημερώνει η τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» (στις 26/3/2013) «την προεδρία του έχει η κυρία Οζλέμ Νουρί και στόχος του συλλόγου είναι η έρευνα των κανόνων της ισλαμικής θρησκείας, έχοντας θεμέλιο το Κοράνι». Από τον σύλλογο μάλιστα εστάλη στον τύπο και η σύνθεση του πρώτου Δ.Σ. του, που το απαρτίζουν (πλην της προέδρου), οι Αχμέτ Ρετζέπ (αντιπρόεδρος), Ερχάν Αχμέτ (γεν. γραμματέας), Μουσταφά Σουλεϊμάν Μεχμέτ (ταμίας) και Εργκίν Μουμίνογλου, Γκιουλτζάν Ισμαήλ, Ναϊλέ Ισμαήλ (μέλη).
    Εμείς τι να πούμε; Αυξάνονται και πληθύνονται με τόση ιλιγγιώδη ταχύτητα, που είναι αδύνατο πια ακόμη και για ένα εξασκημένο (και υποψιασμένο) μάτι να την παρακολουθήσει! Όσο για το ποιος πληρώνει τα γραφεία και τα λοιπά…κερατιάτικα, είμαστε βέβαιοι ότι προέρχονται από…έρανο μεταξύ των μελών! Ε, αλλοίμονο…

proxeneio-stop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...