Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο Καμίνης ανοίγει την Κερκόπορτα στον απατεώνα Σόρος! Ετοιμάζουν την “Ελληνική άνοιξη” τα κοράκια του ΔΝΤ!


kaminis soros
“Υπερβολές”; “Συνωμοσιολογίες”; Διαβάστε:

Στον χρηματοδότη του παγκόσμιου ισλαμοφασισμού, στον καταδικασμένο απατεώνα Σόρος “παραδίδει” κτίριο ο Καμίνης όπως αποκαλύπτει η σημερινή Δημοκρατία, για να στεγάσει το “στρατηγείο” συντονισμού των παρακρατικών που θα δώσουν την χαριστική βολή στην κοινωνία. Είχε προηγηθεί βεβαίως το έτερο απομεινάρι του παπανδρεϊσμού, ο Μπουτάρης.

Οι “κόνδορες” του ΔΝΤ όπως αποκαλύπταμε το 2010, είναι ήδη εδώ για να γονατίσουν την όποια αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στην εκχώρηση της χώρας. Το ότι ο νεοφασίστας Καμίνης αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το ολέθριο σχέδιο Παπανδρέου, μόνο τυχαίο δεν είναι.



Όπου μπήκε το χρήμα του καταδικασμένου απατεώνα Σόρος, ακολούθησαν μαζικές σφαγές πληθυσμού, υποδούλωση και στο τέλος “αχυρένια” καθεστώτα υποστηριζόμενα από πράιτωρες ισλαμοφασίστες που κρατούσαν την κοινωνία σε καταστολή, ώστε οι τοκογλύφοι να ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο. Σε μία κοινωνία έντρομη και φοβική από την θηριωδία της Σαρίας.

Δεν πρέπει να λησμονούμε βεβαίως ότι ο καταδικασμένος απατεώνας Σόρος είναι ο ιδρυτής και χρηματοδότης του αλυτρωτισμού των Σκοπίων από τον Σεπτέμβρη του 1992. Πριν από αυτό όμως είχε προλάβει να χρηματοδοτήσει την σφαγή στην Γιουγκοσλαβία, να οργανώσει την κατάρρευση της Ρωσίας το 1993 παρέα με τον αχυράνθρωπο Γιέλτσιν και τον Μπερεζόφσκι, που ακολούθησε τον δρόμο πολλών συνεργατών του: Την αυτοκτονία.

Η γενοκτονία της Συρίας έχει την σφραγίδα του απατεώνα, αφού αυτός χρηματοδότησε την περιβόητη Συριακή “αντιπολίτευση” που άνοιξε την πόρτα στους ισλαμοφασίστες γενοκτόνους.

Ο Σόρος όμως είχε ενεργό ρόλο -ακριβώς στα πρότυπα της Ρωσίας- και στην κατάρρευση της Ελλάδας αφού μετά την συνάντηση του με τον Γιώργο Παπανδρέου τον Νοέμβρη του 2009 άρχισε η λαίλαπα.

Οι ενέργειες του Σόρος όμως προκαλούν πλέον και έντονο προβληματισμό στον Λευκό Οίκο, ειδικά μετά την απομάκρυνση της Κλίντον. Ενδεικτικό το άρθρο του Forbes που κατονόμαζε τον Σόρος ως τον κύριο μοχλό εχθρότητας μεταξύ ΗΠΑ – Ρωσίας, όταν ο ίδιος ο Ομπάμα ήθελε να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον Πούτιν.

Η χθεσινή μεθόδευση Καμίνη στον δήμο της Αθήνας που -ευτυχώς- δεν υπέγραψε ούτε ένας αντιδήμαρχος της παράταξης του, μπορεί να ανατραπεί. Όποιος την συνυπογράψει, θα κληθεί να απολογηθεί για ενδεχόμενη αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, λόγω της πρόσφατης καταδίκης του απατεώνα σε Ευρωπαϊκή χώρα, απόφαση που αυτομάτως ισχύει και για την Ελλάδα.

Εάν η ενέργεια του Καμίνη γίνει αποδεκτή, τότε μιλάμε για επίσημη έναρξη του πολεμικού σκέλους της “Ελληνικής άνοιξης” όπου όλοι θα υποχρεωθούν να πάρουν θέση. Όποιος σιωπήσει, παίρνει αυτόματα το μέρος των γενοκτόνων. Διαβάστει οπωσδήποτε: Ο ναζί Σόρος χρηματοδοτεί, ο Μπουτάρης και ο Καμίνης εκτελούν: Ο φασισμός προ των πυλών.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...