Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ξεφτίλας συνέχεια: Και η ΝΔ Ροδόπης…αγκαλιά με τους τουρκοπράκτορες!


Μετά τους ΔΗΜΑΡατους και τους Σαλτούρους, να και ο γραμματέας της ΝΔ Ροδόπης σε συνεχείς…προξενικές παρεκτροπές – και ο χορός της οσφυοκαμπτικής κατρακύλας καλά κρατεί στην ελληνική Θράκη!

Όπως ήδη θα γνωρίζετε πολύ καλά, ένα βασικότατο πρόβλημα στην ελληνική Θράκη, πάνω ίσως κι από την ίδια την τουρκική απειλή καθ’ αυτήν (οι Τούρκοι και οι ντόπιοι χαφιέδες τους στο κάτω-κάτω κάνουν τη δουλειά τους), είναι η οσφυοκαμψία (για να μη χρησιμοποιήσουμε πιο ακραίους…σεξουαλικούς όρους) του τοπικού πολιτικού προσωπικού για λόγους είτε ψηφοθηρίας, είτε ραγιαδισμού, είτε για να μη μας…πούνε εθνικόφρονες οι διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί χαχόλοι, είτε και για όλα αυτά μαζί. Και δεν είναι μόνο οι προεκλογικές περίοδοι, οπότε η πρακτική των…τεμενάδων χτυπάει κόκκινο!




 Σε όλες τις μέρες και εποχές του χρόνου τα πράγματα παραμένουν κάπως έτσι – άλλωστε πάντοτε οι δύο μεγάλες συμμορίες της Θράκης, τουτέστιν οι προξενορουφιάνοι και τα ημέτερα κομματόσκυλα, έχουν απόλυτη ανάγκη την εκατέρωθεν διαπλοκή, ώστε άπαντες να κάνουν τη δουλειά τους και να μην κουνιέται φύλλο παραέξω (χώρια δε του ότι αν είσαι ένα εμετικό γιουσουφάκι που πουλάει τη μάνα του για 10 ψήφους παραπάνω, δεν χρειάζεσαι δα να έρθουν και οι εκλογές για να δείξεις το…ποιόν σου)!
Για του λόγου το ασφαλές, σας θυμίζουμε κάποια πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα του «Προξενείο-Στοπ» σχετικά με τοπικούς ελληνόφωνους βουλευτές ή πολιτευτές που αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως όλες οι μέρες είναι καλές για να κάνεις…δημόσιες σχέσεις (και για να εγγράψεις παρακαταθήκη φιλοτουρκισμού, που όταν έρθει η ώρα, αναμένεις βεβαίως να εξαργυρωθεί και ψηφοσυλλεκτικά). Θυμηθείτε π.χ. τα συνεχή επιτεύγματα των ΔΗΜΑΡατων, θυμηθείτε και το πρόσφατο ανδραγάθημα του βουλευτή Ξάνθης Σαλτούρου (βλ. Ξεφτίλα: χριστιανός βουλευτής αγκαλιά με τουρκοχαφιέδες σε τζαμί της Ξάνθης!). Επειδή όμως το συγκεκριμένο μικρόβιο της ψηφοτσομπάνικης γελοιότητας και της εθνομηδενιστικής καφρίλας δεν έχει προφανώς αλώσει μόνο πολιτικούς χώρους σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, καιρός να σας δείξουμε σήμερα και τον τρίτο της μνημονιακής κατοχικής παρέας. Το κόμμα δηλαδή που παριστάνει ότι κυβερνά αυτή τη στιγμή τη χώρα…
Και ο λόγος βεβαίως για τα απανωτά κατορθώματα του Γραμματέα της τοπικής ΝΔ (Ροδόπης) Κώστα Ναλμπάντη, που δεν αρκέστηκε στο ολίσθημα να επισκεφτεί προ 3 περίπου μηνών τον Τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, παρέα με άλλους μειονοτικούς πολιτευτές του κόμματός του. Το επανέλαβε αντιθέτως πολύ σύντομα (1η φωτογραφία), αποφασίζοντας να παραστεί (στα τέλη του Μάρτη) στο Προξενείο για να επισκεφτεί τον «φίλο του» (όπως ο ίδιος δήλωσε) Μεχμέτ Μουεζίνογλου, δηλαδή τον «συντοπίτη» μας Υπουργό Υγείας της Τουρκίας (σάς είχαμε γράψει σχετικά στο «Προξενείο-Στοπ», βλ. Κοπρίζοντας στην ελληνική Θράκη…).
Και λίγες ακόμη μέρες αργότερα (21/4/2013) το κακό τρίτωσε, όταν ο λεγάμενος (σ.σ. απόστρατος μάλιστα αξιωματικός του ελληνικού στρατού, τρομάρα του!) παρέστη στο παραδοσιακό ετήσιο μεβλίτ για τη «Γέννηση του Προφήτη Μωάμεθ» (!) που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Φιλύρα του νομού Ροδόπης (σ.σ. γνωστό άντρο τουρκοφρόνων) και βέβαια όχι από τη νόμιμη μουφτεία, αλλά από το Προξενείο και την ψευδομουφτεία. Όπως γράφει επί λέξει το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής “Ρόντοπ Ρουζγκαρί” «στην εκδήλωση μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο υποπρόξενος της Tουρκίας Αντνάν Οζτούρκ, ο αντιπεριφερειάρχης Ερτζάν Χουσεΐν, ο διευθυντής του μειονοτικού λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ Τουνάλπ Μεχμέτ, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ Σααντετίν Σακήρ Χουσεΐν, ο επικεφαλής της νομαρχιακής οργάνωσης Ροδόπης της Ν.Δ. Ναλμπάντης και ομογενείς από τα γύρω χωριά».
Τώρα τι έχει να μας πει δηλαδή ο αξιότιμος κύριος Ναλμπάντης, για τον οποίο ξέρουμε ότι είχε ενοχληθεί όταν δημοσιεύτηκε η (παραπάνω) φωτογραφία του με τον Μουεζίνογλου (τον οποίο επισκέφτηκε, όπως είπαμε, στο Προξενείο, λέγοντας πως επρόκειτο για…παλιό φίλο και συμμαθητή του); Στην τουρκοεκδήλωση της Φιλύρας όμως γιατί πήγε; Είχε μήπως κι εκεί παλιούς…φίλους και συμμαθητές (ανάμεσα στους χαφιέδες της Άγκυρας με τους οποίους συγχρωτίστηκε και φωτογραφήθηκε); Δεν ήξερε ότι η εκδήλωση διοργανωνόταν από τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ; Δεν ήξερε και ότι η παρουσία του εκεί αποτελεί έμμεση αναγνώριση του ψευδομουφτή από τη Ν.Δ.; Και καλά, το ότι η πραγματική και υπεύθυνη πολιτική θέλει μυαλό και…παντελόνια, είναι προφανές ότι δεν το γνώριζε. Τα άλλα όμως;
Υ.Γ. Η 2η φωτογραφία είναι ακριβώς από την επίσκεψη του Κ.Ναλμπάντη (4ου από αριστερά) στην τουρκοεκδήλωση της Φιλλύρας. Καμαρώστε τον δίπλα στον έτερο πολιτευτή της Ν.Δ. Ροδόπης Ερχάν Ιμάμογλου (μαζί πήγανε και στο Προξενείο πριν από λίγες μέρες), τον γνωστό δηλαδή προκλητικό προξενοτσανακογλείφτη, που είχε παλαιότερα τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» στην ιστοσελίδα του στο Facebook, καθώς και φωτογραφίες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων (βλ. το περσινό μας δημοσίευμα Πολιτευτής της ΝΔ με τη σημαία της…«Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!). Για να μη νομίζετε όμως πως ο προκομμένος έβαλε πλέον…μυαλό, δείτε και την 3η φωτογραφία, από πολύ πρόσφατή του ανάρτηση, η οποία αφορά στη Γιορτή του Παιδιού και της Εθνικής Ηγεμονίας που γιορτάζεται στις 23/4 και έχει καθιερωθεί από τον Κεμάλ! Τι να φταίει όμως κι ο καημένος ο τουρκοπράκτορας, όταν τα σούργελα της τοπικής ΝΔ εξακολουθούν να τον κρατάνε στην τόσο…ζεστή αγκαλιά τους, μήπως και πάρουν κάνα μειονοτικό ψηφαλάκι κι αυτοί στις επόμενες εκλογές (περιορίζοντας κάπως τη δεδομένη ζημιά από τους επαγγελματίες τουρκοπροσκυνημένους των…Πασοκοδημάρατων); Αλλά θα μου πείτε, τώρα θα ξιπαστούν οι διάφοροι Ναλμπάντηδες (και λοιποί αχυράνθρωποι του μεγάλου αφέντη Στυλιανίδη); Εδώ δεν τους πείραζαν τα ανδραγαθήματα του Ιμάμογλου πολύ πριν οι ίδιοι προσκυνήσουν τις Τρόικες, τότε που ακόμη το παίζανε…πατριώτες κι αντιμνημονιακοί! Τώρα που τους έχει πάρει εδώ και μήνες η μειοδοτική κατρακύλα και η μια ταπεινωτική καρπαζοείσπραξη από τους υπαλλήλους της Μέρκελ διαδέχεται την άλλη, τώρα θα ξιπαστούν; Είπαμε: όταν αρχίσει ο κατήφορος, μετά τελειωμό δεν έχει…

proxeneio-stop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...