Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο Πούτιν τους προτείνει να πάρουν...βιάγκρα!


Στο στόχαστρο του Πούτιν μπήκαν οι επικριτές των αθλητικών επιτυχιών της Ρωσίας στην πρόσφατη Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Μάλιστα, ο ίδιος τους πρότεινε, εάν έχουν πρόβλημα, να πάρουν βιάγκρα! 


«Οταν έχουμε τέτοιες επιτυχίες, ο κόσμος διαμαρτύρεται πως κάτι δεν πάει καλά», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε ομιλία του στη δεξίωση για τους αθλητές που πήραν μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. 
«Θα τους πρότεινα να αθληθούν. Ή εάν έχουν πρόβλημα υγείας να πάνε σε έναν γιατρό. Ενδεχομένως αν στο τέλος της ημέρας έπαιρναν βιάγκρα να τους βοηθούσε. Τότε το όμορφο και το φωτεινό θα τους αποκαλυφθεί. Θα δουν το μέλλον και η ζωή θα συνεχίσει», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καζάν, η Ρωσία απέκτησε τα διπλάσια μετάλλια από τη δεύτερη καλύτερη χώρα. Ωστόσο, αρκετοί επέκριναν την επιλογή της διοργανώτριας χώρας να επιστρατεύσει επαγγελματίες αθλητές σε μία διοργάνωση που συνήθως αφορά σε ερασιτέχνες.

Στην εν λόγω διοργάνωση η ομάδα της Ρωσίας, γεμάτη Ολυμπιονίκες και κορυφαίους αθλητές, κατέκτησε τον αριθμό των 155 χρυσών μεταλλίων, ενώ βγήκε νικήτρια μέχρι και στο ράγκμπι σε άνδρες και γυναίκες, να και είναι... άγνωστο άθλημα για τη χώρα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...