Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στικάκια Lagarde, διαρροές δεδομένων από το TAXIS και στο βάθος ...η Κάρτα του Πολίτη;



Αφορμή για την σημερινή ανάρτηση αποτελεί η συνέντευξη τύπου του Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά κου Σωκράτη Κάτσικα. 
Σε συνέντευξή του στο NEWSIT δήλωσε: Σε ένα δικαστήριο λοιπόν εάν ένας ειδικός ρωτήσει εάν έχει ή δεν έχει τροποποιηθεί το στικάκι η απάντηση είναι οτι "είναι δυνατό να έχει τροποποιηθεί χωρίς να έχουν μείνει ίχνη". 

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις: Στήριξη και από το ΚΚΕ στην πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!


E79C78023F45D7FA0F3EAB0EBD60DF66
Πολύ σωστή η κίνηση του ΚΚΕ που φαίνεται να επανακάμπτει μιλώντας με ονοματεπώνυμα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. η στάση τους είναι μνημείο πολιτικής και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Στικάκι-"βόμβα" κατά Ε.Βενιζέλου και Ι.Διώτη: Επί ημερών τους αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ!



"Βόμβα" κατά του Ε.Βενιζέλου, αλλά και το Ι.Διώτη αποτελεί το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελών Γρ. Πεπόνη και Σπύρος Μουζακίτη: Σύμφωνα με το έγγραφό τους που εστάλη στον Αρειο Πάγο αποκαλύπτεται ότι η ημερομηνία μεταγραφής του USB την 9η και 10η Ιουλίου 2011 και συνεπώς και η διαγραφή των ονομάτων των συγγενών του Γ.Παπακωνσταντίνου έγινε επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και όχι επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου!

Παΐσιος " Θα σας βάλουν φόρους για να δεχθείτε το ηλεκ.σύστημα "



Πολλοί αναρωτιούνται αν είχε προβλεφθεί πραγματικά από τον Γέροντα Παϊσιο η σημερινή κρίση, και κυρίως αν με πρόφαση την φοροδιαφυγή θα μας "φορτώσουν" την ηλεκτρονική φυλακή.

Ο Πρωθυπουργός Μεντβέντεφ αποκαλύπτει τα μυστικά με τους εξωγήινους στο ρωσικό ντοκιμαντέρ MIB.

ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Dave Mustaine (Megadeth): Μας ψεκάζουν, δεν είναι θεωρία συνομωσίας


Ο Dave Mustaine, γνωστός για την ενασχόληση του με τα πολιτικά και τα κοινά των Η.Π.Α. για ακόμα μία φορά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο twitter του για τους ψεκασμούς που κάνουν τα αεροπλάνα. Ο Mega-Dave, έγραψε:
“Ντροπή στους πιλότους που ψεκάζουν τον κάποτε όμορφο ουρανό του San Diego. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!”
Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε:
“Είναι οξείδια του αλουμινίου και άλατα βαρίου. Ξέρουν τι μεταφέρουν. Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας συνεργός θα διαφωνούσε σε αυτό.”

Για νέα Ίμια κάνουν λόγο οι Αμερικάνοι και ζητάνε από τον Σαμαρά να πάει σε εκλογές!



Αν εξαιρέσει κανείς τα (τουριστικά) ταξίδια του Σαμαρά στην Γερμανία από τηγανίτα τίποτα.

Νεοελλήνων Τηλεόραση: Από το Δυτικό Όνειρο στο Νεο-οθωμανικό Παραμύθι



Η αθρόα προβολή τουρκικών σήριαλ την τελευταία πενταετία στην ελληνική τηλεόραση είναι ένα γεγονός που έχει συγκεντρώσει τα πυρά αρκετών όσων θίγονται είτε οικονομικά είτε «συνειδησιακά» από αυτό το φαινόμενο. Πόσοι όμως από αυτούς που τώρα κατακρίνουν είναι οι ίδιοι που παρακολουθούσαν ή ακόμη και συμμετείχαν στις γνωστές σαπουνόπερες ελληνικής παραγωγής των μεγάλων καναλιών; Πότε όλοι εκείνοι άσκησαν αυτοκριτική για την κακέκτυπη αντιγραφή δυτικών προτύπων της αγγλόφωνης ή ισπανόφωνης τηλεόρασης;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΤΗΣ LIDL ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ


Για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρίλόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα) ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία LIDL Hellas, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.Πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία “Goldessa Cottage Cheese” και “Linessa Cottage Cheese”, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση “Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG.” στη Γερμανία.Η εταιρεία προέβη σε άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Εξοπλιστικό μπαράζ από Ρωσία!



Ρωσία και Κίνα συντονίζουν τις ενέργειές τους εν όψει της τελικής φάσης του συαριακού δράματος με αιφνιδιαστική μη προγραμματισμένη συνάντηση του γραμματέα του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Alexander Bortnikov και του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κινεζικού κομουνιστικού κόμματος, Ξι Ζινπίνγκ.

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ"


γράφει ο Αlex Synodinos 



Μεγαλώνοντας στην μαρξιστοκρατούμενη Ελλάδα και μέσα στην όλη παράνοια που η  «Γενία του Πολυτεχνείου» επέβαλε στη κοινωνία, η επαφή μου με τα διάφορα σύμβολα της Αριστεράς αναγκαστικά έγινε σε πολύ μικρή ηλικία. Ένα από αυτά που αισθητικά μου φαινόταν ιδιαίτερα αποκρουστικό, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, ήταν το περιβόητο «Σύμβολο της Ειρήνης». Αργότερα, διαβάζοντας ορισμένα άρθρα για την γερμανοσκανδιναβική προχριστιανική παράδοση ανακάλυψα κατά τύχη την προέλευση αυτού του συμβόλου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να την επεξηγήσουμε. 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΠΟΜΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Βολιβία εθνικοποιεί τις ισπανικές εταιρίες ηλεκτρικής ενέργειας.



ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ!!!Να γιατι "φαγωνονται" τόσο πολύ ...μάλλον τους χαλάμε τα σχέδια














Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ
ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ...
ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΝΕΛ και ΧΑ βγάζουν στη σέντρα το πολιτικό σύστημα.


Mihaloliakos Kammenos-1-NAIΌπως προκύπτει από ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και από το όλο πνεύμα μέσα στο διαδίκτυο, ο λαός τάχθηκε αμέσως στη συντριπτική του πλειοψηφία με την πρόταση των ΑΝΕΛ. Αυτό δείχνει ότι η πρόταση αυτή (άσχετα από την όποια κατάληξή της) εκφράζει αυτή τη στιγμή το κοινό λαϊκό αίσθημα ενός λαού που οδηγείται στο ξεπούλημα, στην εξαθλίωση και στη δουλεία.

ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ:”ΑΠΟΓΟΝΟΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


Σε προηγούμενες μελέτες μας έχουμε αποδείξει, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, ότι η ελληνική γλώσσα γονιμοποίησε τον παγκόσμιο λόγο και συνέβαλε στην ανάπτυξη όλων των υπολοίπων γλωσσών. Έχουμε ακόμα καταρρίψει τον μύθο περί ινδοευρωπαϊκής καταγωγής της γλώσσας μας με στοιχεία αληθή και αδιαμφισβήτητα.-
Ανάμεσα όμως στις γλώσσες, που πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται είτε ότι ανήκουν στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια, όπου «εντάσσεται» και η ελληνική, είτε ότι προηγούνται της ελληνικής ανήκει και η περίφημη σανσκριτική.Πρόκειται για την κλασσική γλώσσα της Ινδίας και στην ΝΑ Ασία θεωρείται εξίσου σημαντική με την ελληνική και την λατινική. Χωρίζεται σε δύο φάσεις· την Βεδική (πριν το 500 π.Χ.) και την Μεταβεδική. Είναι γλώσσα γραπτή και ποτέ δεν απαντά σε προφορικό λόγο.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ OI ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ Επίθεση Εβραίων κατά τεμένους και Οθωμανικών κτισμάτων στην Ιερουσαλήμ


Επίθεση Εβραίων κατά τεμένους και Οθωμανικών κτισμάτων στην Ιερουσαλήμ
Οι ακραίες εβραϊκές ομάδες κατέστρεψαν το τέμενος του προφήτη Δαβίδ και αρχαιολογικά έργα από την οθωμανική περίοδο στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ όπου υπάρχουν ιεροί χώροι που ανήκουν στις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Νέο σοκ: “Εξαφανίστηκαν” και οι υπολογιστές του Παπακωνσταντίνου!


Συνεχής απόπειρα εξαπάτησης και απόκρυψης της αλήθειας από τον επίορκο του μνημονίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπολογιστές του υπουργικού γραφείου του Παπακωνσταντίνου έχουν κάνει φτερά! Τώρα ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να δικαιολογήσει και την περίεργη “εμμονή” που είχε για να διερευνηθεί μόνο το “στικάκι”, αφού το προφανές θα ήταν να γίνει έλεγχος στους υπολογιστές που ταυτίζονται με την υπουργική του δράση για να διαπιστωθεί εάν κάποιος εξ’ αυτών είχε επεξεργαστεί το αρχείο!

«ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;»



«Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 51% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη παραδίδει μία – μία τις μαρίνες της Ελλάδας στα χέρια των Τούρκων.

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας εν εξελίξει > Μεγάλη επιτυχία για την Τουρκία …μας τις πήραν χωρίς πόλεμο!!!


"Τουρκολίμανο" οι μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας, Λευκάδας! Πωλούνται όλες σε Τούρκο. Σε τούρκικα χέρια περνούν και άλλες τρεις μαρίνες της χώρας μας. Ο τουρκικός όμιλος Doguş με την θυγατρική εταιρεία D-Marin εξαγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas.
Mε αυτό τον τρόπο οι μαρίνες της Ζέας , της Κέρκυρας και της Λευκάδας περνούν σε τούρκικα χέρια.

H D Marin είναι η ίδια εταιρεία που τον προηγούμενο μήνα είχε εξαγοράσει το 50% της Μαρίνα Φλοίσβου.
Η τουρκική εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία και γίνεται κυρίαρχος στο θαλάσσιο τουρισμό και στην Ανατολική Μεσόγειο. Και στην Ελλάδα!Συνολικά θα διαθέτει 4 μαρίνες στη χώρα μας.
H εταιρεία MedMarinas ανήκει στον όμιλο Κυριακούλης.


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
www.onalert.gr

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά


Οι Τούρκοι, που μας έβαλαν στο τραπέζι μια επιταγή 100 εκατ. ευρώ, ζητώντας μόνο να μεταφερθεί η έδρα στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...
Η συσκευή “Ψυχρής Σύντηξης”για αστείρευτη ενέργεια, έφυγε από την Ξάνθη και πηγαίνει στον Καναδά – Η Εταιρεία “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ” κουράστηκε να περιμένει συμπαράσταση από το Κράτος – Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία – Η ΝΑSA ενδιαφέρεται, η Ελλάδα όχι… Τόπος των χαμένων ευκαιριών δεν είναι μόνον η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Ξάνθη.

Σάββατο 12/1: Διαδηλώνουμε στην Αθήνα για τα δάση, τη γη και το νερό

Αυστραλιανή εφημερίδα ανακήρυξε ομογενή καθηγητή νανοτεχνολογίας ως τον άνθρωπο της χρονιάς…!!!


Ομογενής επιστήμονας, που ανακάλυψε ένα γενετικό τεστ το οποίο μπορεί να προβλέπει αν ένα παιδί διατρέχει τον κίνδυνο να είναι αυτιστικό, ψηφίστηκε από την εφημερίδα «The Age» ως μια…από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Αυστραλίας που «θα γράψουν ιστορία στα χρόνια που έρχονται».

Δέν θά προλάβουν.


Άνέτειλε τὸ «σωτήριον» κοσμικὸν ἔτος 2013. Ἡ κατάστασις εἰς τὸν πλανήτην εἶναι ἐφιαλτική. Αἱ παραδοσιακαὶ οἰκονομικαὶ δυνάμεις καταρρέουν οἰκονομικῶς καὶ κοινωνικῶς καὶ ἀναδεικνύονται νέαι. Τὸ χρῆμα καταστρέφεται καὶ ὁ χρυσὸς συγκεντρώνεται εἰς τὰς χεῖρας ὀλίγων… ἀνθρώπων.

Θεοφάνια: Μια από τις αρχαιότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης...


   Θεοφάνια ή Φώτα. Από τις μεγάλες γιορτές του ελληνορθόδοξου εορτολογίου. Χαρούμενα, θριαμβευτικά και ελπιδοφόρα, αλλά και κλείσιμο του Δωδεκαήμερου, που «άνοιξε» την παραμονή των Χριστουγέννων.
    Στα πρώτα χριστιανικά χρόνια η γιορτή αυτή κάλυπτε μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Δεν παίζονται οι αγύρτες! Κατήργησαν στα μουλωχτά την έκτακτη εισφορά για πολυτελή αυτοκίνητα,σκάφη αναψυχής,πισίνες,αεροσκάφη και ελικόπτερα!




Ο μόνος φόρος που καταργήθηκε στην εποχή των μνημονίων...!
Το διαβάσαμε πρωί πρωί στο μπλογκ του φίλου Οικοδόμου και μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Τελείως στα μουλωχτά (είχαν εξ' αρχής διατυπώσει έτσι το νόμο που ίσχυσε άπαξ το 2011!!!!) κι επειδή το επιτρέπουν οι δημοσιονομικές συνθήκες(!!!) κατήργησαν
την έκτακτη εισφορά,που αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους και τα κολλητάρια τους.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 6/1/2013)

Τι δεν καταλαβαίνεις; (είναι η ύφεση ηλίθιε)


Όπως λέει και ο εκ Θεσσαλονίκης προερχόμενος στην διαφήμιση "Τι δεν καταλλαβαίνεις;"
Μα τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει η κυβέρνηση των τεχνοκρατών υπουργών και υφυπουργών οικονομικών, όπως ο Στουρνάρας και ο Μαυραγάνης;
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει η Τρόϊκα εσωτερικού (ΣαμαροΒενιζελοΚουβέλης) και αυτή του εξωτερικού;
ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΕΣΗ ΗΛΙΘΙΕ!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:Τ. Κουίκ: Οι πολίτες θέλουν να δουν την κάθαρση


Τ. Κουίκ: Οι πολίτες θέλουν να δουν την κάθαρσηΣυνυφασμένη «με το θυμό του Έλληνα, που θέλει επιτέλους να δει την κάθαρση στον τόπο μας» χαρακτήρισε την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ο Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του από τη Σάμο.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι δεν μπορεί να μένει «έξω από το κάδρο» ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επιμένοντας παράλληλα στις πολιτικές ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου.

Οι εντιμότατοι συνεργάτες του κυρίου Σόρος.

Ο Καμίνης αρνήθηκε να κόψει κομμάτι του Χριστού στη βασιλόπιτα!


Ο Καμίνης αρνήθηκε να κόψει κομμάτι του Χριστού στη βασιλόπιτα!
Μετά την γκάφα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου ο Δήμαρχος συνέχισε να μιλάει ακόμα και μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Γ. Καμίνης υπέπεσε σήμερα και σε νέο ολίσθημα.
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κατά τη διάρκεια του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου για το 2013 ο κ. Καμίνης αρνήθηκε να κόψει το «κομμάτι του Χριστού» παρά τις επισημάνσεις δημοτικών συμβούλων.

Σε νέο συνέδριο Γκρίζων Λύκων ο ψευδομουφτής Ξάνθης!

Συνεχίζει πάντα να προκαλεί ο αρχιπράκτορας Αχμέτ Μέτε, αυτή τη φορά ως ομιλητής στην Τουρκία με θέμα την…Βαλκανική Καταστροφή του 1912!
Όπως θα θυμάστε, παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει την παρακείμενη φωτογραφία από προπέρσινη ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στην Σαμψούντα του Πόντου, προσκεκλημένος του εκεί παραρτήματος των Türk Ocakları (πιο γνωστών ως…Γκρίζων Λύκων).

ΜΕΛΕΤΗ RIMSE : Πώς ο αλβανικός υπόκοσμος στην Ελλάδα εξελίσσεται σε παρακρατική απειλή

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση για το αλβανικό οργανωμένο έγκλημα που καταδεικνύει ότι εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς από ομάδες του υποκόσμου σε πυρήνες εθνικιστικής δράσης, αλλά και "μακρύ χέρι" μυστικών υπηρεσιών εχθρικών προς την Ελλάδα, επιχειρεί να φωτίσει και την συμμετοχή των Αλβανών παρακρατικών στα γεγονότα του 2008. 



ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ

To blog ΘΕΤΙΔΑ μετά από πολύμηνη απουσία επανέρχεται δυναμικά στις επάλξεις ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε το προηγούμενο διάστημα,επανερχόμαστε με σκοπό την ανάδειξη της πληροφορίας και την ενημέρωση του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...