Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ποιές χῶρες διαθέτουν ἀκόμη τράπεζες πού δέν ἐλέγχονται ἀπό τούς Ῥότσιλντ;


Καί γιά πόσο ἀκόμη;
Διότι τὸ βλέπουμε τὸ σενάριον…
Πλησιάζει κι αὐτῶν τῶν χωρῶν τὸ τέλος…
Τὸ ζήτημα δὲν εἶναι λοιπὸν τὸ ἐὰν ὑπάρχουν τράπεζες, ἀλλὰ σὲ ποιὸν ἀνήκουν.
Οὐσιαστικῶς, ἐὰν κάτσουμε νὰ ἐρευνήσουμε τὸ γιατὶ καὶ πῶς συμβαίνουν «κουρέματα», ἀνακεφαλαιοποιήσεις, χρηματοδοτήσεις κι ἄλλα διάφορα καὶ χαριτωμένα, στοχεύουν στὴν ὑφαρπαγὴ τῶν δικῶν μας κόπων καὶ τῶν περιουσιῶν μας ἀπὸ τοὺς μοναδικοὺς κι ἀνεπαναλήπτους κοσμοεξουσιαστές!

Δῆλα δή, ἐὰν ἀκόμη ὑπάρχουν ἐλάχιστες, ἀνᾲ τὸν πλανήτη τράπεζες, αὐτὸ ἀποδεικνύει τὶς ἐπόμενες χῶρες ποὺ προγραμματίζουν κάποιοι γιὰ διάλυσι.

Δήλωση - ΣΟΚ: Η Αγια Σοφια είναι τούρκικο κτίσμα!!!


Φαίνεται πως η νεοοθωμανική μανία που έχει ενσκήψει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία θα μας επιφυλάσσει συνεχώς και νέες εκπλήξεις.

Έτσι, αφού βαπτίσαν τουρκικό τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και έκαναν ...Τούρκους τους αρχαίους φιλοσόφους, τώρα προχώρησαν και στο Βυζάντιο και σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις τους, η αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης είναι... τουρκικό κτίσμα.

Όπως αποκαλύπτει στην μηνιαία τουρκική επιθεώρηση Ιστορίας και Πολιτισμού, «Yedikta Dergisi», τεύχος Απριλίου 2013, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης, Suphi Saatçi, το σημερινό κτίσμα της Αγίας Σοφίας δεν είναι βυζαντινό αλλά... δημιούργημα του γνωστού Οθωμανού αρχιτέκτονα, Mimar Sinan, στον οποίο οφείλονται πολλά μουσουλμανικά κτίσματα σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο.

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ... Αμερικανοεβραίοι επιχειρηματίες στην Κύπρο "διαπραγματεύονται" το φυσικό αέριο


Ομάδα Αμερικανοεβραίων επιχειρηματιών συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του Ομίλου Λευκαρίτη, που ειδικεύεται στα πετρελαιοειδή, είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο τησ Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το newsit.com.cy, στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν αίτημα των πρώτων για συμμετοχή τους στα οικόπεδα της Κυπριακής ΑΟΖ, ενώ κατέθεσαν και εισήγηση για συντομότερη μεταφορά φυσικού αερίου.
Αυτή η είδηση έρχεται κατόπιν του γνωστού, όσο και ανησυχητικού για τα κυπριακά και ελληνικά συμφέροντα διπλωματικού παρασκηνίου των τελευταίων ημερών, μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας μετά τη συγγνώμη του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου προς τον Ερντογάν για την υπόθεση της επίθεσης Ισραηλινών κομμάντος στο τουρκικό πλοιάριο Mavi Marmara το 2010, το οποίο κατευθυνόταν προς τα αποκλεισμένα παλαιστινιακά εδάφη.

newsit.com.cy

Νταβούτογλου – Μπουτάρης: Μία ειδική σχέση


μπουταρης
Τα τσιτάτα του …κ. Γιάννη

«Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μάς ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων προέρχεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλλουμε την οθωμανική κληρονομιά».

Και νέα σφαγή για τους στρατιωτικούς


20130406-105923.jpg
Το… μαρτύριο της σταγόνας ξεκινάει από μεθαύριο Δευτέρα για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ενεργεία και αποστράτους, καθώς θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή που θα επεξεργαστεί το νέο ειδικό μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει νέες μειώσεις, οδηγώντας τους οριστικά στην οικονομική εξαθλίωση.

Ειδικότερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «δημοκρατία», μεθαύριο στο αμφιθέατρο του ΓΕΣ και υπό την προεδρία του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Αντώνη Οικονόμου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η 15μελής επιτροπή, ανοίγοντας με αυτόν τον

Ο ναζί Σόρος χρηματοδοτεί, ο Μπουτάρης και ο Καμίνης εκτελούν: Ο φασισμός προ των πυλών.


20130406-101220.jpg
Μπορεί ο ναζί και καταδικασμένος απατεώνας Σόρος να έχασε το μεγάλο του στήριγμα, τον Γιώργο Παπανδρέου, διατηρεί όμως τα ολέθρια απομεινάρια του στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο “άνθρωπος” λοιπόν που ως συνεργάτης των ναζί (αυτός και η οικογένεια του) καρπωνόταν τις περιουσίες των Εβραίων που έπαιρναν τον δρόμο για το Άουσβιτς, φαίνεται ότι ενορχηστρώνει την άνοδο της θηριωδίας και στην Ελλάδα.
Οι αρμονικές κινήσεις Μπουτάρη και Καμίνη το τελευταίο διάστημα, μόνο “συμπτώσεις” δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" Πρόκληση Β.Πούτιν σε Γερμανία: "Ετοιμάζονται να κατάσχουν τις καταθέσεις - Ελάτε στην Ρωσία"!


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους Ρώσους να αποσύρουν τις αποταμιεύσεις τους από δυτικές τράπεζες και να επιστρέψουν τα λεφτά τους στην Ρωσία καθώς η δηυτικές χώρες, ειδικά της ευρωζώνης ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεών τους, όπως έγινε και στην Κύπρο!

«Όσο περισσότερο "κλαδεύετε" τους ξένους καταθέτες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των χωρών σας, τόσο το καλύτερο για εμάς», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, την παραμονή της επίσκεψής του στη Γερμανία και στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Απριλίου.

Μπερλουσκόνι: Κυβέρνηση συνασπισμού ή εκλογές


silvio berlusconi-1[1]
Την πρόταση κυβέρνηση συνασπισμού ή εκλογές έθεσε εκ νέου σήμερα ο ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μήνυμά του προς τους βουλευτές, τους γερουσιαστές και τα μέλη του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL).

Ο Μπερλουσκόνι επανέλαβε ότι η άμεση προτεραιότητα για την χώρα είναι η στήριξη της οικονομίας με μια κυβέρνηση ευρείας συμμετοχής, της οποίας θα μπορούσε να ηγηθεί η κεντροαριστερά.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΟΤΕ! ΑΜΟΙΒΕΣ – ΜΑΜΟΥΘ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ κ.α!



500,000 Ευρώ ετησίως αμοιβή ΔΣ! Την ίδια στιγμή που ο Σόιμπλε ζητά βασικό μισθό 300 Ευρώ!

Ετήσια κέρδη 476 εκ Ευρώ για το 2012, 390 εκ. Ευρώ η “εξαγορά” με τις ευλογίες του υπόδικου Παπακωνσταντίνου!

Είναι εξοργιστικές οι καταγγελίες που λάβαμε με δελτίο τύπου από εργαζομένους στον (γερμανοκρατούμενο πλέον) ΟΤΕ.

Πιο εξοργιστική όμως είναι η απόλυτη σιωπή, η ομερτά που επικρατεί πίσω από τα τεκταινόμενα σε μία ξεπουλημένη από την συμμορία Παπανδρέου, επιχείρηση Εθνικής σημασίας!

Αποδεικνύουμε με στοιχεία, το προσχεδιασμένο έγκλημα και την μεθόδευση του ξεπουλήματος της Ελλάδας


ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΓΙΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.ΕΚΡΥΨΑΝ ΛΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
“Η Ελλάδα έχει δημόσια γη, ως ποσοστό του ΑΕΠ, πολύ παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Αυτό το αγνοήσαμε, δηλαδή προτιμήσαμε να κόβουμε μισθούς και συντάξεις παρά να αξιοποιούμε δημόσια γη. Δεν το κάναμε, λοιπόν, καθόλου ή το κάναμε πολύ λίγο….”
Αυτά που διαβάσατε πιο πάνω είναι απόσπασμα δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη «Ο Ψυχρός Εμφύλιος»….


Ένα έως δυο τζαμιά ανά δημοτικό διαμέρισμα θέλει ο Καμίνης



Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη.

Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε



Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές.

Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της καταψήφισης από την πλειοψηφία των συντηρητικών, δεν συγκέντρωσε την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούταν για την έγκρισή της. Η ίδια πλειοψηφία απέρριψε τροπολογία για την διεξαγωγή ανεξάρτητων μελετών για την επίπτωση των μεταλλαγμένων και άλλων “νέων τροφών” στην ανθρώπινη υγεία.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη μετά το τέλος της ψηφοφορίας:…

Πλούσια δανειοδότηση της Σερβίας από την Ρωσία - Αλλάζουν οι ισορροπίες στα Βαλκάνια


H Mόσχα ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι θα χορηγήσει επιπλέον δάνειο ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σερβία για την ενίσχυση του σερβικού προϋπολογισμού. Ανάλογη δήλωση επιβεβαίωσης του γεγονότος έκανε και ο υπουργός Φυσικών Πόρων, Μεταλλείων και Χωροταξίας της Σερβίας, Μίλαν Μπάσεβιτς.
Μάλιστα, πηγές του Κρεμλίνου ανέφεραν πως την ερχόμενη εβδομάδα με την επίσκεψη του Σέρβου πρωθυπουργού Ίβιτσα Ντάσιτς, αναμένεται να υπογραφεί νέο δάνειο ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίωνπροκειμένου να εκσυγχρονιστεί ο σερβικός σιδηρόδρομος.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA Oριστικό (;) τέλος στην προμήθεια των αρμάτων Μ1Α1 Abrams - Ποιοι και γιατί τα πολέμησαν


Οριστικό τέλος φαίνεται ότι μπαίνει στο θέμα της αποδοχής της δωρεάς των ΗΠΑ για τα 400 άρματα μάχης Μ1Α1, αξίας πάνω από 2 δισ. ευρώ, καθώς τα άρματα δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο που αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτό από τα αποθέματα που περιλαμβάνονταν και τα άρματα.

Έτσι ενώ υπογράφηκε η χρηματοδότηση για τη θαλάσσια μεταφορά στην Ελλάδα, 225 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) Μ113Α2, 145 τεθωρακισμένων – οχημάτων σταθμών διοίκησης M577A2 και 106 τεθωρακισμένων οχημάτων – φορέων αντιαρματικών όπλων Μ901Α2 Improved TOW Vehicle (ITV), εν τούτοις απουσιάζουν τα άρματα που θα μετέτρεπαν την Ελλάδα στην πιο ισχυρή αρματική δύναμη της Ευρώπης, μετά την Ρωσία και θα έδιναν πλεονέκτημα μέχρι το 2020, τουλάχιστον στο χερσαίο μέτωπο έναντι της Τουρκίας.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο πρόεδρος της του ρωσικού τραπεζικού κολοσσού VTΒ στην Κύπρο - Deal για Λαϊκή;


Eξελίξεις στην Κύπρο με αφορμή το μέλλον του τραπεζικού κολοσσού VTB, το οποίο έχει σημαντική έκθεση στο κονιορτοποιημένο ρωσικό τραπεζικό σύστημα και για το οποίο έχει υπάρξει ειδική παρέμβαση από τον Ρώσο πρωθυπουργό Ν.Μεντβέντεφ: Ο πρόεδρος του ομίλου VTB μετέβη στο γραφείο του νέου υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και συζήτησε μαζί του την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νησί.

Ανακοινώσεις δεν υπήρξαν, αλλά να σημειώσουμε ότι η VTB είναι η τράπεζα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ενδιαφερόταν πριν από μερικές εβδομάδες για εξαγορά της Λαϊκής Τράπεζας.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

AYTO KAI EAN EINAI ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΛΑΣ 524 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ 3 ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ !!!


ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑ 570 ΕΚΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ

Γερμανία, ένα χρηματοοικονομικό πρακτορείο των Rothschilds



Η Γερμανία, όπως και οι ΗΠΑ, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας, το σύστημα Rothschild, για τον έλεγχό και την καθυπόταξη του Πλανήτη. Και για να μήν φαίνεται ό ίδιος που κρύβεται απο πίσω τους. Επιπλέον η Γερμανία δεν είναι ένα ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος

Πρωτότυπο: „BRD, eine Rothschild'sche-Finanzagentur“
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

Η Ομπσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας (ΟΔΓ) είναι, αν όχι τυπικά, ουσιαστικά όμως ένα χρηματοοικονομικό πρακτορείο, ένα είδος οικονομικού υποκαταστήματος των μεγάλων εβραϊκών χρηματοπιστωτικών συνονθυλευμάτων όπως των Rothschilds , της η Goldman Sachs, της FED (της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ) - όπου οι Rothschilds σαν η "μητρική εταιρεία" βρίσκονται πάνω απο όλα και καθορίζουν την μοίρα τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Deutche Bank έκρυβε τρύπα 12 δις δολαρίων! Ποιά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ λαμόγια βοήθησαν να την “γεμίσει”;


deutche bank financial times
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES.

“Τρύπα” 12 δις δολαρίων έκρυβαν τα λαμόγια της Deutche Bank. Είναι πριν από 2,5 χρόνια απαντά η τράπεζα! Την περίοδο “φουσκώματος” των Ελληνικών ομολόγων δηλαδή! Ακολούθησε το “ξεφόρτωμα” σε Ελλάδα – Κύπρο!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που κατείχαν οι Γερμανοί.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη-Θα αντικατασταθεί το χαράτσι με ενιαίο φόρο


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη-Θα αντικατασταθεί το χαράτσι με ενιαίο φόρο

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι «προσερχόμαστε (στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα) με κοινή θέση να αντικατασταθεί το ΕΕΤΗΔΕ από τον ενιαίο φόρο ακινήτων με προοδευτικό χαρακτήρα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν συζητήθηκαν άλλα θέματα, όπως π.χ. το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι το μόνο θέμα που απασχόλησε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς ήταν οι εκκρεμότητες ενόψει της έλευσης της Τρόικας.

Πηγή:  newsbomb.gr

Καθηγητής Στίβεν Πλωτ :“Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό”



Ανοικτή Επιστολή από τον καθηγητή Στίβεν Πλωτ* προς τον Ερντογάν – Μια απολογία του ισραηλινού λαού προς την Τουρκία.
Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ:
Εκ μέρους του ισραηλινού λαού, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη δειλία και την ανεξιχνίαστη βλακεία του πρωθυπουργού του Ισραήλ. 

Όπως γνωρίζετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σας ζήτησε «συγνώμη» επειδή το Ισραήλ αμύνθηκε κατά γενοκτόνων τρομοκρατών οι οποίοι επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες, που ήταν οπλισμένοι μόνο με πυροβόλα όπλα με χρώμα όταν επιβιβάστηκαν στο πλοίο του τρομοκρατικού «στολίσκου» που μας στείλατε για να αμφισβητήσετε το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ κατά του θύλακα της Χαμάς στη Γάζα.

Έχουν μπαζώσει βασιλικό τάφο από το 2002 που ανατρέπει την ιστορία! (Βίντεο)



Ένα βίντεο ντοκουμέντο από ανασκαφές στην αρχαία Πελλάνα βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας...  
Ισως τελικά να έλυνε το «γρίφο» από πού έλκουν την καταγωγή τους οι αρχαίοι Σπαρτιάτες καθώς επίσης να διαλευκάνει και τα πιο σκοτεινά σημεία στην Ιστορία της Ομηρικής... 
Σ’ αυτό αμοντάριστο υλικό των δύων λεπτών, που είναι από την ξενάγηση της σχολής των Δοκίμων Έφεδρων Αξιωματικών του Κ.Ε.Ε.Μ, 10 χρόνια πριν, είναι η μοναδική απόδειξη οπτικού και ακουστικού στοιχείου που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα, η οποία μαρτυρεί την ύπαρξη ενός μεγαλοπρεπέστατου μνημείου που μάλλον χάθηκε άδικα και ανεξήγητα. 

 Οποιαδήποτε άλλη πηγή, πληροφορία ή ίχνος υλικού σχετικά μ’ αυτό το θέμα, δυστυχώς, καταστράφηκε και θάφτηκε για πάντα μαζί με τον μνημείο.


Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ... Η Γερμανία βαπτίζει "Μακεδονία" τα Σκόπια και η κυβέρνηση χαμογελά ευτυχισμένη...



Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τα ιδιωτικά λιμάνια σκαφών αναψυχής που πούλησε στους Τούρκους "επιχειρηματίες", τώρα δέχθηκε με χαμόγελα έναν χάρτη που της έδωσε ο γκαουλάϊτερ της Α.Μέρκελ στην Ελλάδα, Γ.Φούχτελ (ο "υπουργός ... Ελλάδας" όπως λέγεται στην Γερμανία) και αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Στην Ελλάδα, τα συστημικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη του είπε "Όχι άλλα φιλιά" - μάλλον είναι ... σαλιάρης - αλλά δεν μετέδωσαν την εθνική θώπευση που η υπουργός δέχθηκε με χαμόγελο και ευχαρίστηση.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ "ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ" ΤΗΣ CIA Αμείλικτα ερωτήματα για την εμπλοκή Blackwater-CIA σε δράσεις εντός Ελλάδας


H Blackwater και με την "βούλα" των αμερικανικών δικαστηρίων αποδείχθηκε ότι λειτουργεί παγκοσμίως ως "βραχίονας" της CIA, δηλαδή ότι τκτελεί αποστολές που για πολιτικούς λόγους δεν μπορεί να εκτελέσει άμεσα η CIA και κατ'αυτό τον τρόπο παίρνει νέα τροπή η υπόθεση της φύλαξης του ελληνικού κοινοβουλίου από την οργάνωση, όπως κατήγγειλλε ο πρεσβευτής της ελλάδας στον Καναδά.

Οι Αμερικανοί εισαγγελείς απέσυραν μετά από τρία χρόνια δικαστικής διαδικασίας τις κατηγορίες κατά της εταιρείας, μετά από τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και θα ενέπλεκαν σε σοβαρές περιπέτειες την ίδια την αμερικανική εθνική ασφάλεια…

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

DMITRY MEDVEDEV Ρωσία προς τρόικα: «Θα νιώσετε τι σημαίνει ρωσική οργή αν πειράξετε την RCB στην Κύπρο»



"Μην τολμήσετε να πειράξετε την Ρωσική Εμπορική Τράπεζα (RCB) γιατί τότε θα νιώσετε τι σημαίνει ρωσική οργή"! Με αυτή την απροκάλυπτη προειδοποίηση η Ρωσία επεμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που υλοποιήθηκε η κατάσχεση των καταθέσεων μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti: "Η ρωσική κυβέρνηση θα παρακολουθήσει στενά την κατάσταση γύρω από την κατάσταση της Ρωσικής Εμπορικής Τράπεζας (RCB) - θυγατρική της κρατικής τράπεζας VTB - μέχρι να αποφασίσει τους τρόπους παροχής στήριξης στην οικονομία της Κύπρου", δήλωσε σήμερα o Ρώσος πρωθυπουργός Dmitry Medvedev, διά της εκπροσώπου Natalya Timakova.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Naigel Farage στο πλευρό της Κύπρου. Ζητά από τους Ευρωβουλευτές, να υπογράψουν πρόταση μομφής κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

 Αντί να αναλίσκωνται σε επικοινωνιακές φανφάρες τα ελληνικά κόμματα του Κοινοβουλίουκαι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές, γιατί δεν έπραξαν ότι και ο Νάιτζελ Φάρατζ; Προφανώς γιατί ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Και φυσικά δεν θα περιμέναμε κάτι ανάλογο από την τρικομματική χούντα. Από τους "αντιμνημονιακούς" (;;;;) όμως βουλευτές και Ευρωβουλευτές, θα περιμέναμε κάτι να κάνουν... αλλά φαίνεται πως... περί άλλων τιρβάζουν και τα κροκοδείλια δάκρυά τους, ουδόλως πείθουν πλέον τον ελληνικό λαό.

Πόπη Σουφλή 



ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ 1794 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ



Αναξιοποίητα παραμένουν εντοπισμένα με αποδείξεις πλούσια κοιτάσματα ενώ παράλληλα πυκνώνουν οι φωνές για την ανακήρυξη της ΑΟΖ με στόχο την εκμετάλλευση των όποιων κοιτασμάτων υπάρχουν στο Αιγαίο.
Ντοκουμέντο του 1794, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, αναφέρεται στον "εκ Λακεδαίμονος ληστοπειρατή Ζαχαριά που ήλθε μετά μιας γαλέρας, ίνα λεηλατήσει την νήσον, εναυάγησε εις τα βορειοδυτικά εις θέσιν καλούμενην Λυγαριά".

Πάνος Καμμένος από Κύπρο: όταν ο λαός αντιστέκεται πάντα νικά..



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται την Κύπρο όπου παρίσταται στις επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Κύπρου.

 Παρέστη στην δοξολογία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’ όπου παρόντες ήταν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου. Κατέθεσε στεφάνι στα «φυλακισμένα μνήματα», τον τόπο φυλάκισης, βασανισμού και απαγχονισμού των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Πεπόνης: Φέρτε τα πρακτικά της κατάθεσης Διώτη!



Κρύος ιδρώτας για το σύστημα Παπανδρέου η άμεση αντίδραση του εισαγγελέα Πεπόνη που ζήτησε τα πρακτικά της νέας κατάθεσης Διώτη στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, από την οποία προκύπτουν ευθύνες σε σειρά προσώπων συμπεριλαμβανομένου και του τ. πρωθυπουργού.

Στο «σφυρί» ο ΟΣΕ


Στο «σφυρί» ο ΟΣΕ
Να ξεπουλήσει έναντι πινακίου φακής και τα «ασημικά» της χώρας έχει βαλθεί ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης
Την στιγμή που καμία άλλη εταιρεία σιδηροδρόμων στην Ευρώπη δεν έχει προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση, πλην της Βρετανίας, ο κ. Χατζηδάκης ξεπουλά με συνοπτικές διαδικασίες  την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την παραδίδει στα χέρια των ιδιωτών.

Ο Ομπάμα υπέγραψε τον νόμο προστασίας της Μονσάντο



Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα να αθετήσει το λόγο του για δεύτερη φορά και να κάνει τα χατήρια της 'φίλης' του Μονσάντο έχει ξεσηκώσει την κατακραυγή του Αμερικάνικου λαού. Μια φίλη που του έφερε εκατομμύρια εχθρούς. Όλα αυτά όμως... κατόπον εκλογών! Κι όλα αυτά μέσα στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης: Ατζέντα 21!

Οκτώ «αθάνατες» τροφές χωρίς ημερομηνία λήξης



Τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια

Το ξέρατε ότι υπάρχουν τρόφιμα κανονικοί… highlanders; Κι όμως, ναι! Δείτε οκτώ...
είδη (κάποια, πρώτης ανάγκης και μεγάλης διατροφικής αξίας για τον άνθρωπο) που δεν διαθέτουν «ημερομηνία λήξεως» και μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες συντήρησης τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ Ο Γολγοθάς των Ελληνορθόδοξων της Συρίας: "Οι ισλαμιστές σφάζουν, βιάζουν, καίνε εκκλησίες"!

Μία σφαγή Ελληνορθόδοξων πιστών την οποία όχι απλώς παρατηρεί αδιάφορα η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά συμμετέχει σε αυτή εμμέσως, τασσόμενη υπέρ των σφαγέων ισλαμιστών στην Συρία, βιώνει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας που αριθμεί περίπου 2.500.000 ψυχές.
Με δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας: έχρι σήμερα 138.000 Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί έχουν εκδιωχθεί από τις εστίες τους, ενώ παράλληλα καταστρέφονται συστηματικά χριστιανικές εκκλησίες, ορθόδοξες και καθολικές, όπως επίσης και μοναστήρια. Πρόκειται για γενοκτονία βάσει του θρησκεύματος, όμως. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές».
Οι φωτογραφίες προκαλούν πραγματική ανατριχίλα:
Ο Μητροπολίτης, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τον διωγμό που υφίστανται οι Ελληνορθόδοι της περιοχής, από τότε που ξέσπασε η εξέγερση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ & ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Αδιανόητο: Εκτός από τις καταθέσεις τους παίρνουν ως "εγγύηση" και τα κοιτάσματα!


Tελικά αυτό που πραγματικά ήθελαν, το παίρνουν από την Κύπρο οι τροικανοί: Η Κύπρος, ως συμπληρωματικό (!) μέτρο ττης κατάσχεσης των καταθέσεων είναι έτοιμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δημιουργηθεί ειδικό ταμείο στο οποίο θα καταλήγουν όλα τα μελλοντικά δημόσια έσοδα από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου.

Παράλληλα, για τον τομέα της ενέργειας προβλέπονται επίσης ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών όπως η εταιρεία ηλεκτρισμού ΑΗΚ καθώς και η πλήρης συμμόρφωση με το θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ (τρίτο ενεργειακό πακέτο).

Δραβίδες Αριανοί Έλληνες



Η πελασγική Ινδία και η Βακτριανή
Της Δανάης Παπαστράτου
Σταυροδρόμι φυλών, πολιτισμών,
φιλοσοφικών ρευμάτων, αλλά και καραβανιών, υπήρξε από την αυγή ακόμη της
Ιστορίας η πανάρχαια αυτή χώρα της κεντρικής Ασίας, η Βακτριανή, η προγονική
δηλαδή εστία των σημερινών λαών του χειμαζόμενου Αφγανιστάν,
που γαντζωμένο
εκεί στους πρόποδες του Χίντο – Κους, του ινδικού Καυκάσου και του Παροπαμίσου,
διαβίωνε σχεδόν πάντοτε κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες.
Πολιτισμοί παρουσιάζονται στην περιοχή, γύρω στο 15.000 π.Χ. με κύρια
ασχολία το κνήγι ή τη φυσική σοδειά που πρόσφερε η πρωτόγονη καλλιέργεια, ώσπου
με την αποχώρηση των παγετώνων, στη μεσολιθική εποχή, φθάνουν πληθυσμοί από τα
ανατολικά και την πρωτοπελασγική Ευρώπη, οι οποίοι με την ανάμιξή τους με τους
αυτόχθονες σχηματίζουν τους Ντραβίντ (Δραβίτες).

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ»



«ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ»
«Δεν θα αποκαλύψω πώς και πότε. Κρατώ το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ετοιμαζόμαστε για δράσεις, με τις οποίες θα μας νοιώσει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, πολύ σκληρά στο πετσί του. Και η πρώτη θα τσούξει πάρα πολύ.
Αυτό δεν είναι απειλή. Είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ.
Με την Ελλάδα και τους νόμους της δεν θα παίξει κανείς.

Το ανέκδοτο με τον Γερμανό…καπετάνιο!



Tης Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Ο Σόιμπλε υπήρξε σαφής. «Oι καταθέτες πρέπει να πηγαίνουν τα χρήματά τους σε σίγουρες τράπεζες και όχι στο ρίσκο των υψηλών επιτοκίων».  Μετά τη δήλωση αυτή 50.000 επιστολές στάλθηκαν στην Κύπρο από Γερμανικές τράπεζες, προτείνοντας στους καταθέτες άμεση μεταφορά των χρημάτων τους στο ασφαλή Γερμανικό οικονομικό παράδεισο! 

Στο Σκαμνί Δέκα Κορυφαία Στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!



Στο σκαμνί με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες στέλνει ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης δέκα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας δημοκρατίας καθώς και παράγοντες τριών τραπεζών για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Οι διώξεις πρόκειται να ασκηθούν στις αρχές της εβδομάδας λίγο πριν την ηρωική έξοδο του Γρηγόρη Πεπόνη απ’ το κρίσιμο πόστο του οικονομικού εισαγγελέα. Εκεί όπου έγραψε ιστορία αφού για πρώτη φορά έβγαλε στη σέντρα παράγοντες του πολιτικού και οικονομικού συστήματος που διέθεταν για δεκαετίες μια ιδιότυπη ασυλία.


www.MadatoForos.com

Η Ηρωική Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου Παραδίδει Ένα Απίστευτο Μάθημα Σε Σχολείο..”Πώς Να Γίνεις Ο Πολεμιστής Του Φωτός”


1spiritualwarrior1 Η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου παραδίδει ένα απίστευτο μάθημα σε σχολείο..Πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός
Σήμερα επέλεξα να σας μιλήσω ως δασκάλα να σας κάνω εν δυνάμει μαθητές μου το μάθημα θα είναι ιδιαίτερο πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός, πώς να ξεσηκωθείς, να διεκδικήσεις και στο τέλος πώς να νικήσεις! Αυτή τη φορά, η ευχή της Σπαρτιάτισσας Μάνας θα γίνει πιο απόλυτη, ποτέ πια ΕΠΙ ΤΑΣ μόνο ΤΑΝ! Το μάθημα αυτό θα μου επιτρέψετε να το αφιερώσω σε κάποιους Έλληνες που συνάντησα τις δύο τελευταίες εβδομάδες. 

Και νέος τουρκο-σύλλογος στην καρδιά της Κομοτηνής…



Iδρύθηκε πρόσφατα ένας ακόμη Σύλλογος για την έρευνα (λέει) και μελέτη της ισλαμικής θρησκείας, όπως ανακοίνωσαν τα ίδια τα μέλη του. Ποιος πληρώνει πάντως τη…λυπητερή, δεν μας το είπαν!

Τα παραμύθια Σαμαρά για το χαράτσι.

Κρίση στο Αιγαίο 1987: 26 χρόνια μετά μια ανάλυση του Κ.ΜΑΡΔΑ που θα συζητηθεί

Η ελληνοτουρκική κρίση άρχισε να κυοφορείται από τις 19 Φεβρουαρίου του 1987, όταν ο υπουργός Βιομηχανίας Αναστάσιος Πεπονής ζήτησε, σύμφωνα με το άρθρο 106 του Συντάγματος, να συμμετάσχει αναγκαστικά το ελληνικό Δημόσιο στην κοινοπραξία των ξένων εταιρειών που, με επικεφαλής την καναδική «Ντένισον», εκμεταλλευόταν τα πετρέλαια της Θάσου.
Και αυτό γιατί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού Δημοσίου προγραμμάτιζε, στο τέλος εκείνου του Μαρτίου, τη διενέργεια γεωτρήσεων στη θέση Μπάμπουρας της Θάσου, στα 10 μίλια, έξω από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, πάνω όμως στην θεωρούμενη ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Με προεδρική απόφαση, ραγδαία αύξηση στρατολόγησης στην Ρωσία την άνοιξη.


20130331-195135.jpg
Κατά τη διάρκεια της εαρινής στρατολόγησης στο ρωσικό στρατό θα πρέπει να κληθούν 153.200 άτομα. Το ανάλογο διάταγμα υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Το έγγραφο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου και τίθεται σε ισχύ από την ημέρα της δημοσίευσής του. Η εαρινή στρατολόγηση θα διεξαχθεί από την 1η Απριλίου έως τις 15 Ιουλίου.
Η αιφνίδια για πολλούς απόφαση που στην ουσία αυξάνει το στράτευμα κατά 15% 
(1,040,000 είναι η παρούσα δύναμη) δεν αιτιολογήθηκε από το Κρεμλίνο. Έρχεται όμως ως συνέχεια της γενικότερης κινητικότητας των ενόπλων δυνάμεων μετά και την μεγάλη ναυτική άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα την περασμένη εβδομάδα.

olympiada 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ... Πιστολίδι στα Εξάρχεια - Εμπλοκή με τρομοκράτες; - "Γάζωσαν" αυτοκίνητο, πάλι...


Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων ένοπλων ανδρών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια, χωρίς να αποκλείεται κάποιοι από τους αγνώστους να ήταν άνδρες των σωμάτων ασφαλείας με πολιτικά και το όλο σκηνικό να αφορά καταδίωξη τρομοκρατών.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Μεταξά.

Στη διάρκεια της ανταλλαγής των πυρών, μία από τις σφαίρες διαπέρασε το τζάμι ενός ΙΧ, η οδηγός του οποίου μόλις είχε βγει από το όχημα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η ανταλλαγή των πυροβολισμών, αλλά κράτησε περίπου δύο λεπτά και αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για δύο άτομα που απαντούσαν σε πυροβολισμούς ατόμων με πολιτικά που τους καταδίωκαν

 defencenet.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΚΑΦΗ Ισραηλινός σταθμός Ε/Ο παρακολούθησης απέναντι από τη ναυτική βάση της Ταρτούς!


Ισραηλινό δίκτυο ηλεκτροοπτικής παρακολούθησης εξουδετέρωσαν ρωσικές και συριακές δυνάμεις ασφαλείας απέναντι ακριβώς από τη ναυτική της Ταρτούς στη Συρία.

Τους κατασκοπευτικούς μηχανισμούς ανακάλυψε αρχικά τυχαία αλιέας απέναντι από τη ρωσική ναυτική βάση ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές της βάσης και οι οποίες απέστειλαν ειδικό τμήμα Πεζοναυτών όπου και περισυνέλεξαν τους μηχανισμούς, για να τους παραδώσουν στη συνέχεια στις συριακές αρχές.

Στην DEUTCHE bank έβγαλαν οι συγγενείς του ΑΝΑΝσ τασίαδη!!



Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝ που καταστρέφει τον Ελληνισμό.

Μεγάλο ηθικό και νομικό ζήτημα προκαλέι η αποκάλυψη πως η οικογένεια του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη απέσυρε περίπου

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ "Σε περίπτωση εθνικής ανάγκης οι κυβερνήσεις θα δημεύουν καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων"!


Η νομιμοποίηση της επιβολής εισφοράς επί των καταθέσεων ακόμη και των κάτω των 100.000 ευρώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η θέση της Κομισιόν, όπως την παρουσίασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε εμπιστευτική ενημέρωση στους Ευρωπαίους πρεσβευτές στη Μόσχα την 21η Μαρτίου.

«Δεν αρέσει στην Κομισιόν η ιδέα φορολόγησης των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ και αρχίζει και σχετική οδηγία με αυτό. Με δεδομένο αυτό είναι ξεκάθαρο σε μας ότι σε περίπτωση εθνικής ανάγκης εάν μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει χρεοκοπία αποφασίσει να εισάγει μια έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, έχει το δικαίωμα να το κάνει περιλαμβάνοντας και τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ. Το να το παρουσιάζεις αυτό σαν δήμευση είναι έξω από την αναλογία» φέρεται να είπε ο Μπαρόζο στη διάρκεια της αναλυτικής ενημέρωσης προς τους πρέσβεις των 27 στη Μόσχα με την οποία διατηρείτο μια συνεχής επικοινωνία από πλευράς Βρυξελλών.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!

Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!Ναι, η είδηση είναι αληθινή και τσεκαρισμένηΜια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πολίτες που παρακολούθησαν, στο Νέο Ηράκλειο, την παρέλαση για..τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.Στο τέλος της παρέλασης ,αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι , οι οργανώσεις , έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .

Ντέρμπι σε τρεις δημοσκοπήσεις


 Ντέρμπι σε τρεις δημοσκοπήσεις
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τρεις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Nα παρθούν πίσω οι συντάξεις από όσους είναι κάτω των 60 ετών!



Να και μία πρόταση με ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Την αποκαλύπτει το “Πρώτο Θέμα” στο πρωτοσέλιδο. Σύμφωνα με την εφημερίδα λοιπόν, οι σοφοί τεχνοκράτες που βοήθησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην σωτηρία της Ελλάδας δείχνοντας πραγματικά την ευφυΐα τους στην δημιουργία νέου πλούτου, πλεονασμάτων, εναλλακτικών πηγών ανάπτυξης και παραγωγής εσόδων μέσω των οποίων αποπληρώνονται οι τόκοι των (ενυπόθηκων πλέον) δανείων,,,

ΑΦΟΥ "ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Μεταφέρουν 3 ταξιαρχίες στα σύνορα με Συρία οι Τούρκοι - "Δεν αργεί η επέμβαση"



Αναθερμαίνονται μετά την τουρκοϊσραηλινή προσέγγιση τα σενάρια για εισβολή τουρκικών δυνάμεων στην Συρία, τόσο σε στρατιωτικό, όσο και και σε πολιτικό επίπεδο.

Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους “τεχνοκράτες” από το γραφείο τους στην Αθήνα θέλουν να “εξαφανίσουν” τα Ελληνικά νησιά


Ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην Κίμωλο, εν μέσω θαλασσοταραχής, το οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» προσεγγίζει το  λιμάνι της Ψάθης Κιμώλου. Στην περιοχή πνέουν σχεδόν 9 μποφόρ

Σε τούρκικο σήριαλ ο Μπουτάρης! Μετά το “μεγάλος ηγέτης ο Κεμάλ” δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο..


b71223c250a189274e2137fd1d2d0270_XL
Απόψεις οι οποίες θα συζητηθούν εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης…

Όπως διαβάζουμε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο ηγέτη του τουρκικού κράτους» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...