Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στην Ουκρανία πληρωνουν το ταξίδι με το λεωφορείο για να πανε στο Κίεβο να διαδηλωσουν! Πια ειναι η Gene Sharp μέθοδος; Πως οργανωνεις στελέχη μιας επανάστασης;



Tα ΜΜΕ μας λενε οτι η μιση Ουκρανία θέλει να μπει στην δημοκρατικη Ευρώπη. Ο ιμπεριαλισμός της Νέας Τάξης, βρισκεται βαθια μεσα στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Gene Sharp. Δες το βιβλιο From Dictatorship to Democracy το βρισκεται εδω: http://www.goodreads.com/book/show/1119326.From_Dictatorship_to_Democracy
Αυτή είναι μια μέθοδος που αναπτύχθηκε από έναν Αμερικανό. Η CIA υιοθετησε την μεθοδο 'revolution- management' σε διάφορες χώρες και συμφωνα με την ατζεντα τους τωρα σειρα εχει η Ουκρανια.



Χρησιμοποιώντας "την επανάσταση management» μεσο της ειρηνικης διαμαρτυριας. Πρωτα και καλα ειρηνικά, σε παίρνουν από το χερι, και σου δημιουργουν μια ' φτιαχτη ευαισθητοποίηση' για τα προβληματα που εχει μια χωρα. Οταν τα πραγματα εξελειχθουν και οι ειρηνικες διαδηλωσεις ξεφυγουν, οταν αρχησει το πανηγυρι να ξερεται οτι και αυτο ειναι προγραμματισμενο.

Θυμαστε οτι πρωτα ξεκινησαν ειρηνικα με τις διαδηλωσεις στην Ουκρανια, αλλα και σε αλλες χωρες. Π.χ. στις Αραβικες χωρες συνεβει το ιδιο .

Η φάση αυτή έχει ως στόχο την αλλαγή του καθεστώτος. Ο στόχος είναι προφανες:

η φιλικη σχεση με την Ρωσια πρεπει να τελειωνει, η Ουκρανια πρεπει να πεσει στα δυχτια της 'δημοκρατικης' Ευρώπης και της Νεας Ταξης. Εκει που βρισκομασται και εμεις σαν χωρα-ζομπι και δεν λεμε να γιατρευτουμε.

Ο ψυχρός πόλεμος που γνωριζαμε το 50-70, δεν ήταν ποτέ τόσο κρυος οπως ειναι αυτα τα χρονια που ζουμε τωρα. Σε όλα τα μέτωπα θα δείτε ότι η Δύση και η «δημοκρατία » της, διεισδύει σε αλλες χωρες. Η λέξη «δημοκρατία» είναι συνώνυμο για μια εξαγορά στην οποία το καθεστώς πρεπει να αντικατασταθεί από ένα φιλοδυτικό καθεστώς , συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της Παγκόσμιας Τράπεζας και την απόκτηση των φυσικών πόρων ( συνήθως πετρελαιο ) ολων των χωρων (δες Ελλαδα, Κυπρο, Ιρακ κτλ.).

Ένας διαδηλωτης από την Ουκρανία αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με τις διαδηλωσεις :

'Τον Δεκέμβριο υπήρχαν πολλά καθημερινά λεωφορεία προς τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό για να πάει κανεις στην πρωτεύουσα (Κίεβο).

Επίσης, οργανώθηκε με τον ίδιο τρόπο και η επιστροφη, μας εδειναν 38 ευρω την ημέρα με φαγητο και ποτο', ενα μεγάλο ποσό για τα ουκρανικα δεδομενα.

Στις εφημερίδες εχθες διάβασα ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις διαδηλώσεις. Αυτή η φάση είναι πολύ σημαντική στο πλαίσιο της Sharp Gene μεθοδου. Μέσα από τα ΜΜΕ θα λαμβανουμε συνεχως τα μηνύματα οτι χανονται διαδηλωτες μεχρι η προ-ευρωπαϊκή πλευρά να παρει τον ελεγχο.

Η μάχη πισω απο το παρασκηνιο θα συνεχιστει μεχρι να περαστει η ατζεντα. Το ΝΑΤΟ εργάζεται συνεχως για να χτίσει μια τεράστια αντιπυραυλική ασπίδα, αλλά κρύβει ,το επιθετικο δυναμικό της αντιπυραυλικής ασπίδας . Αυτό οδηγεί τους Ρώσους εκ νέου σε εξοπλισμους. Η Δύση έχει περίπου 200 μικρές πυρηνικές βόμβες σε πέντε χώρες του ΝΑΤΟ. Σε απάντηση της αντιπυραυλικής ασπίδας, η Ρωσία έδωσε τέσσερα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S - 300 στη Λευκορωσία. Τρεις από αυτούς έχουν ήδη τοποθετηθεί κατά μήκος των συνόρων με το ΝΑΤΟ.

Ετσι βρισκομαστε μεσα σε ενα Ψυχρό Πόλεμο με 'εχθρους και φιλους', με εκπαιδευμενους επαναστατες και με ατζεντες που ισως περαστουν. Το χαος βρισκεται μπροστα μας και απ' οτι φενεται δεν εχουμε ακομα δει τιποτα. Να δουμε ποσοι νεκροι θα πεσουν;

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οι Δυτικοι εχουν τα χερια τους βαμενα με το αιμα των Ουκρανων, οι νεκροι θα ειναι πολλοι μεχρι να πεσει η κυβερνηση.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...