Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο γαμπρός του ναζιστή Κουρτ Βαλντχάιμ, Ότμαρ Κάρας, υπεράσπισε το έργο της Τρόικας. Τι περίεργο


Othmar_Karas

Όλοι έμειναν στην “αποκάλυψη” που έκανε για τον Τσίπρα. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τα όσα κατάπτυστα και εμετικά δήλωσε για τον ευεργετικό ρόλο της Τρόικας. Που “έσωσε την Ελλάδα” (βλ. βοήθησε τους γερμανούς να πλουτίσουν για ακόμα μία φορά εις βάρος της Ελλάδας).
Εδώ φαίνεται η αισχρότητα της πολιτικής προπαγάνδας που βάζει σε δεύτερη μοίρα τα συμφέροντα και τα δίκαια της πατρίδας προκειμένου να υπερασπίσει το κομματικό μαγαζάκι έναντι του άλλου μαγαζιού. Αντί σύσσωμοι οι βουλευτές να καταδικάσουν την προκλητική δήλωση για την ευεργεσία της Τρόικας σε μία δολοφονημένη πατρίδα, από τον γαμπρό ενός ανθρώπου που με την σειρά του αγωνίσθηκε για την δολοφονία της Ελλάδας πριν από 70 χρόνια, του χτύπαγαν παλαμάκια. Τον αποθέωναν σε όλα τα κανάλια που υποτίθεται ότι “πολεμούν και τον ναζισμό”!!
Ντροπή σας.
olympia

Εβραίοι, Σκοπιανοί και… Μακεδονία



Οι Σκοπιανοί εγκαινίασαν πρόσφατα μεγάλο Μουσείο για το
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, που απλώνεται σε έκταση 2.700 τετραγωνικών μέτρων. Τώρα, από πού και ως πού άλλη ιστορία… Τους τα έδωσαν και αυτοί πρόθυμοι για κάθε εξυπηρέτηση. Το Εβραϊκό Κέντρο Μνήμης στα Σκόπια, άλλωστε, είναι το τέταρτο του είδους αυτού στον κόσμο, έπειτα απ' αυτά του Γιαν Βασέμ στο Τελ Αβίβ, του Μουσείου Μνήμης στην Ουάσιγκτον και του Εβραϊκού Μουσείου στο Βερολίνο.

Οι Τούρκοι διεκδικούν την Κριμαία στη «διαλυόμενη» Ουκρανία



«Το χάος που επικρατεί στην Ουκρανία, έχει εγείρει ερωτήματα
σχετικά με την κατάσταση της χερσονήσου της Κριμαίας, που βρίσκεται στη νότια ακτή της Ουκρανίας, στη Μαύρη Θάλασσα», γράφει το δημοσίευμα του Dunay Bulteni και συνεχίζει:
Η χερσόνησος, που είναι πατρίδα των Τατάρων της Κριμαίας, ήταν ένα καυτό αμφισβητούμενο ζήτημα μεταξύ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια των τουρκο-ρωσικών πολέμων των 18ου και του 19ου αιώνων.
Υπάρχουν, ήδη, ορισμένοι αναλυτές- συνεχίζει το δημοσίευμα- που λένε ότι στην περίπτωση διάλυσης της Ουκρανίας, η Κριμαία θα παραχωρούνταν στη Ρωσία.

Καταρρέει η εκλογική απήχηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


ΚΑΤ

του Γιώργου Δελαστίκ
Εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει αυτή τη στιγμή η επιβίωση της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου μετά τη βέβαιη ήττα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, η οποία απειλεί πλέον να προσλάβει συντριπτικές για τα δύο κυβερνητικά κόμματα διαστάσεις. Το φάσμα της ενδεχόμενης αποσυνθετικής ήττας προκαλεί εκνευρισμό και προστριβές μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, πράγμα που επιταχύνει και διευρύνει την έκταση της εκλογικής τους φθοράς.
Από το 70% έως 80% που είχαν πάρει αθροιστικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και στις επτά προηγούμενες ευρωεκλογές από το 1981 έως το 2009, αρχίζει να φαίνεται άπιαστο όνειρο να πάρουν το Μάιο… 30% (!) και τα δύο κόμματα μαζί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τουλάχιστον το 40% των ψήφων όσων προσέλθουν στις κάλπες για τις ευρωεκλογές θα κατευθυνθεί σε άλλα κόμματα!

ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.


niketxristoforakoy

(Φωτό: Η τουρκάλα γυναίκα του Χριστοφοράκου, χορηγού του Μαντέλη.)
Αυτός ο άνθρωπος που έχει το θράσος να αρθρογραφεί για την κρίση που ο ίδιος δημιούργησε, για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας που ο ίδιος επέτρεψε, για το σύστημα σήψης, διαφθοράς, εθνικής κατάπτωσης που ο ίδιος οραματίστηκε, φαίνεται ότι δεν έχει καν το ελαφρυντικό του “σφάλματος”.
Tο ότι ο αρχιερέας της μειοδοσίας άφησε στο περιθώριο τον αρχηγό της ΕΥΠ τις κρίσιμες ώρες διαχείρισης της κρίσης, είναι πλέον ευρέως γνωστό. Τον είχε στο σαλονάκι, στον προθάλαμο της βουλής, όπου γινόταν η κρίσιμη σύσκεψη, απαξιώνοντας να το δεχθεί! Αυτό όμως που πέρασε στα ψιλά ενώ είναι εξέχουσας σημασίας είναι άλλο… Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος απαίτησε να δει τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει με στοιχεία – φωτιά που είχε στην κατοχή του. Αφού τον έψαχνε…ε όπως ήταν επόμενο στο Πεντάγωνο, ενημερώθηκε ότι ο τελευταίος βρισκόταν μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Λυμπέρη στην βουλή!

ΒΟΜΒΑ για Ρέστη – Οικονομέα! Ποιοί άλλοι δημοσιογράφοι κάνουν παρόμοιες “εξυπηρετήσεις”;

 restis oikonomeas 30-1-2014Μάρτυρας κατηγορίας κατά του Directnews και της δημοσιογράφου Δέσποινας Μπρούσαλη ο κύριος Οικονομέας! Κατέθεσε υπέρ του Ρέστη για σκάνδαλο που είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα, ενώ ο ΣΔΟΕ λίγες ημέρες πριν είχε εκδόσει πόρισμα – καταπέλτη για σχετικό θέμα!

Δηλαδή ένας δημοσιογράφος καταθέτει κατά συναδέλφου του, υπέρ επιχειρηματία και έπειτα αποκαλύπτεται πως είχε λάβει θαλασσοδάνειο από τον ίδιον τον επιχειρηματία!

Το σπήλαιο του Ευριπίδη - Φωτογραφικό υλικό

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΜΥΣΥΦΑ: Οι δανειστές πιέζουν και οι δικοί μας τα «μαγειρεύουν»...

ΜΥΣΥΦΑ: Οι δανειστές πιέζουν και οι δικοί μας τα «μαγειρεύουν»... 
Με τη δυσαρέσκεια της τρόικα να βαραίνει για την καθυστέρηση σε μια σειρά διαρθρωτικών αλλαγών που οι δανειστές απαιτούν για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, το Eurogroup έκανε σαφές στην ελληνική κυβέρνηση πως τα περιθώρια είναι ασφυκτικά για να λύσει εκκρεμή ζητήματα, μεταξύ των οποίων είναι και οι προτάσεις του ΟΟΣΑ, όπως η απελευθέρωση της πώλησης των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ).

Ποιες σχολικές αργίες καταργούνται


Ποιες σχολικές αργίες καταργούνται

Επιμήκυνση του σχολικού έτους με βάση διεθνή πρότυπα μελετά το υπουργείο Παιδείας, μέσω της κατάργησης αργιών, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στα σχέδιά του είναι η έναρξη της σχολικής χρονιάς νωρίτερα από τις 11 Σεπτέμβρη, αλλά και η παράταση των μαθημάτων μέσα στο Μάιο.



«Από το 1992 στο Σώμα δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Ένας από τους αστυνομικούς, που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψη του Πακιστανού δράστη, κατέθεσε, εμφανώς σοκαρισμένος από την αγριότητα της επίθεσης στη νεαρή Μυρτώ:

«Είμαι απο το 1992 στο Σώμα. Τέτοιου είδους απόπειρα δεν έχω ξαναδεί. Η συμπεριφορά του (σ.σ. δράστη) δείχνει ενα άτομο νηφάλιο, έξυπνο, ήρεμο, ο οποίος επιστρέφει στην εργασία του μετά το συμβάν, για να μην κινήσει υποψίες. Την άφησε, όταν διαπίστωσε ότι δεν κουνιέται. Θεώρησε ότι ήταν νεκρή. Αυτο καταλαβαίνω».

Καπερνάρος: Ξεφτίλες Βενιζέλος και Τραγακης, κατάπιαν αμάσητη την προκληση των Σκοπιανών


20140127-203547.jpg

«Πριν από λίγο, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, κατά τη Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο σκοπιανός βουλευτής, Μισίνι, αποκάλεσε δύο φορές τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τραγάκης, και ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Βενιζέλος, άπρακτοι, μέσα στην θορυβώδη αλαλία τους και την προκλητική απάθειά τους, άφησαν το συμβάν να περάσει, χωρίς να απαιτήσουν από τον σκοπιανό βουλευτή να ανακαλέσει. Θαυμάστε Αντιπρόεδρο της Βουλής και «Αναπληρωτή Πρωθυπουργό» της Ελλάδος!
Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν πράξη τα σχέδια των σκοπιανών, τα οποία εσχάτως εγκρίνουν, όπως φαίνεται από την αδράνεια τους, οι ως άνω πολιτικοί άνδρες».

Το επικίνδυνο ισλαμικό δίκτυο Γκιουλέν απειλεί την Ελλάδα



Ο διαβόητος ιμάμης και «πατερούλης» του
παντουρκισμού «παίζει» στη Θράκη
Γνωστός χρηματοδότης μουσουλμανικών παρα-στρατιωτικών ομάδων στη Βοσνία, αλλά και του UCK, δημιουργεί μία νέα βόμβα στην Ελληνική Θράκη
Ακατανόητη η «ανοχή» των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι σε έναν «καθαρό» εθνικό κίνδυνο
Είναι ο ισχυρότερος εχθρός του Ταγίπ Ερντογάν. Είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε και στήριξε τον Ερντογάν. Είναι ο άνθρωπος που μετά από μία δεκαετή πορεία οικονομικής και κοινωνικής εκτόξευσης της Τουρκίας οδηγεί τη χώρα στον διχασμό, αξιοποιώντας τα σκάνδαλα των υπουργών και της οικογένειας του Ερντογάν.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ > «Πρέπει να βρούμε έναν ηγέτη που να κάνει το σταυρό του» > ΒΙΝΤΕΟ

KAKOΣ ΟΙΩΝΟΣ; (video)

 Βατικανό:Στα περιστέρια της ειρήνης του Πάπα ,επιτέθηκαν γλάροι και κοράκια

Tο μαύρο κοράκι και ο γλάρος επιτίθενται …




Χρυσούλα Γιαταγάνα: Βενιζέλος – Τραγάκης οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα.


χρυσουλα γιαταγανα

Στην ιταμή πρόκληση του σκοπιανού εκπροσώπου μέσα στην ίδια τη Βουλή των Ελλήνων, οι Βενιζέλος(Υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης!! )και Τραγάκης(Αντιπρόεδρος της Βουλής) ποίησαν την νύσσαν.
Ως εκ τούτου, μόνο η άμεση παραίτηση αμφοτέρων( και δη του μεν κ.Βενιζέλου από Υπουργού Εξωτερικών του δε κ.Τραγάκη από Αντιπροέδρου της Βουλής), ως ένδειξη στοιχειώδους ευθιξίας, θα μπορούσε να τους εξιλεώσει έναντι της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους και των αγώνων των απανταχού Μακεδόνων, ενάντια στο σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας μας από το σκοπιανό μόρφωμα.
+++Διάσκεψη των Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κοινοβουλίων της Ε.Ε., η οποία συνεδρίασε στη Βουλή των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...