Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…ένα αόρατο δύχτι πάνω απο την Ελλάδα.



Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…ένα αόρατο δύχτι πάνω απο την Ελλάδα.

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ... 26 Αυγούστου συζητείται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ... 26 Αυγούστου συζητείται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Επειτα από πολλές παλινωδίες και καθυστερήσεις τουλάχιστον εννέα μηνών, εισάγεται στις 26 Αυγούστου προς συζήτηση στο θερινό τμήμα της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Επί της ουσίας, πρόκειται για το πρώτο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς, όπως όλα δείχνουν, για ακόμη μία αφορά, το μείζον θέμα της «αντιρατσιστικής» νομοθεσίας θα βρεθεί στο επίκεντρο πολιτικών αντιδράσεων.

"ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ"



ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ EMAIL
1. ΜΕΣΑ ΣΤΟ 14' ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΣΤΟΠ
2. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... ΣΤΟΠ
3. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ "ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ" Η ΑΛΛΙΩΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ... ΣΤΟΠ
4. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ... ΣΤΟΠ
5. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ ... ΣΤΟΠ
6. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ... ΣΤΟΠ
7. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 Η ΠΟΛΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΣΤΟΠ
8. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 15' ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ "ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ... ΣΤΟΠ

Κ.ΣΗΜΊΤΗΣ....ΕΧΕΙ ΑΠΟ "ΠΡΏΤΟ ΧΕΡΙ" ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΈΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΊΠΟΛΗ!



Το "δίκτυο" εξουσίας του Κώστα Σημίτη

"Στο υπουργείο Πολιτισμού, οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται, η διαχρονική όμως συνεργάτις του Κ. Σημίτη, Λίνα Μενδώνη, παραμένει στη θέση της γενικής γραμματέως, με αρμοδιότητες σε όλο το πολιτιστικό φάσμα, από τους αρχαιολογικούς χώρους έως τα θεατρικά δρώμενα."
Στην Αμφίπολη η γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη 

Καταγγελία – βόμβα των εφοριακών: Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά!

Πάλι καλά που δεν ήρθε στα γερμανικά.. Αλλά το φορολογικό σκέλος το εχει αναλάβει το ΔΝΤ. Η Γερμανία εχει άλλες βλέψεις.
Σε μια βαρύτατη καταγγελία προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης στον ΑΝΤ1, για τους φόρους στην Ελλάδα. Όπως κατήγγειλε (χωρίς να εκπλήσσει ομως κανένα) «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά.

Ρωσία: Υπάρχει «Plan B» για διέλευση του South Stream από την Ελλάδα


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής επιχειρηματικής εφημερίδας Vzglyad υπάρχει «Plan B» της ρωσικής εταιρίας φυσικού αερίου Gazprom, για τον αγωγό South Stream, το οποίο προβλέπει διέλευση του αγωγού από την Ελλάδα και την Τουρκία, για να φτάσει σε Ιταλία και Αυστρία, σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί τελικά η υφιστάμενη συμφωνία με τη Βουλγαρία.

Προκαλεί και πάλι η Μαρία Ρεπούση: “Η γενοκτονία των Ποντίων είναι κάτι σχετικό !!!


ÂÏÕËÇ - ÓõæÞôçóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Ðáéäåßáò êáé ÈñçóêåõìÜôùí «ÁíáäéÜñèñùóç ôçò ÄåõôåñïâÜèìéáò Åêðáßäåõóçò êáé ëïéðÝò äéáôÜîåéò áñìïäéüôçôáò Õðïõñãåßïõ Ðáéäåßáò êáé ÈñçóêåõìÜôùí».  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃ

Δριμύτερη επανήλθε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, στο θέμα των «Γενοκτονιών», εκφράζοντας την αντίθεσή της στο αίτημα των 38 βουλευτών της ΝΔ επί του θέματος.

 Με σχόλιο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, η κ. Ρεπούση, παραπέμποντας σε κείμενο ιστορικού, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντί σχολίου για την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ παραπέμπω στο Α. ΛΙΑΚΟΣ: Βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά!».
Ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος, σε άρθρο του που τιτλοφορείται «βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά», επισημαίνει ότι ο ιστορικός «δεν είναι δικαστής» και σχολιάζει εκτενώς στο πώς ορίζεται η γενοκτονία. «Η γενοκτονία δηλαδή δεν είναι ένα ”αντικειμενικό γεγονός”. Η χρήση του χαρακτηρισμού γενοκτονία εξαρτάται από το ποιες συνέπειες επιδιώκουμε να έχει ο τρόπος που αναφερόμαστε στο γεγονός», εξηγεί ο κ. Λιάκος.

Σφράγισμα των Μακντόναλνς στην Μόσχα και Απαγόρευση και του Αμερικανικού Ουίσκι



Πολύ κακά μαντάτα για τους Αμερικανούς τουρίστες (;) στην Μόσχα:
Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας τροφίμων διέταξε το κλείσιμο – για λόγους υγείας- των τεσσάρων φαστφουντάδικων Μακντόλαντς της ρωσικής πρωτεύουσας, λόγω «πολυάριθμων υγειονομικών παραβάσεων».
Σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας με σημερινή ημερομηνία αναφέρει ότι «κατά την άσκηση των εποπτικών λειτουργιών της σε σημερινή έρευνα και εξέταση δειγμάτων από πρώτες ύλες, παρασκευάσματα διατροφής και είδη καθαρισμού των καταστημάτων ταχυδιατροφής Μακντόναλντς, από τις 18 έως 20 Αυγούστου, αποκαλύφθηκαν πολλαπλές παραβάσεις της υγειονομικής νομοθεσίας.
Συνεπεία των παραβιάσεων, οι ειδικοί της υπηρεσίας κατέθεσαν αγωγές, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Κώδικα Διοικητικών Παραβάσεων για την προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας των εστιατορίων Μακντόναλαντς. Σχετικοί φάκελοι καταρτίζονται για την υποβολή τους στα δικαστήρια, ως προσδιορίζει ο νόμος.»

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...