Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

“ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.


samaras-averof2

ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ 13.000.000. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΑ!”- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ




Ένα τεράστιο πολιτικό θέμα και ποινικών αλλά και ηθικών διαστάσεων, για το οποίο γνωρίζουν τρία “αντιμνημονιακά” υποτίθεται κόμματα(αφού το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εγκαίρως πριν βγάλει στον αέρα τις αποκαλύψεις έχει ενημερώσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, το περιβάλλον του κυρίου Αλέξη Τσίπρα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκο αλλά και κορυφαία στελέχη και παράγοντες της “Χρυσής Αυγής), δημιουργεί ήδη σοβαρές σκοτούρες και έντονους πονοκεφάλους στο Μαξίμου.



Δύο πρόσωπα “κλειδιά”(ο ένας βασικός μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση της Siemens)ισχυρίζονται στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι ξέρουν άφθονα μυστικά και ντοκουμέντα για την “μαύρη” περίοδο του 1993 αλλά και μεταγενέστερα και τουλάχιστον μέχρι την εποχή που διαλύθηκε η επονείδιστη παράταξη της “Πολιτικής Άνοιξης” του Αντώνη Σαμαρά-ακόμα και μετά το 2004- ότι “ο σημερινός πρωθυπουργός ελάμβανε στο σπίτι της πεθεράς του όπου διέμενε προσωρινά επί της οδού Νυμφών στην Κηφισιά, μαύρες σακούκες με εκατομμύρια ευρώ προς ενίσχυση του κόμματος αλλά και για τον προεκλογικό του αγώνα”.

Επίσης στις αποκαλύψεις προστίθεται μια επιπλέον συγκλονιστική μαρτυρία: Ότι την ημέρα που ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το τότε διευθυντικό στέλεχος της Siemens,  ο σημερινός κατηγορούμενος για κακουργηματικά αδικήματα, Ηλίας Γεωργίου, γύρναγε ενθουσιώδης στα γραφεία της Γερμανικής Εταιρείας στην Ελλάδα και φώναζε στους διαδρόμους αλλά και στον φυγόδικο κατηγορούμενο, Χρήστο Καραβέλα(ο οποίος την κοπάνησε από την Ελλάδα σε ανύποπτη στιγμή πριν προσέλθει στα δικαστήρια για να απολογηθεί): “Χρήστο την έκανε τη δουλειά ο Συμπιλίδης”!.

Ως γνωστόν στις αρχές Σεπτεμβρίου 1993, με προτροπή του Αντώνη Σαμαρά 1993 δύο βουλευτές της ΝΔ αποστασιοποιήθηκαν και προσχώρησαν στην Πολιτική Άνοιξη διατηρώντας τη βουλευτική τους έδρα ως ανεξάρτητοι· πρώτα ο Στέφανος Β. Στεφανόπουλος, βουλευτής Ηλείας, και μετά ο Γιώργος Συμπιλίδης, βουλευτής Κιλκίς. Έτσι, η Νέα Δημοκρατία απώλεσε τη δεδηλωμένη, έχοντας μόνο 150 έδρες στην κοινοβουλευτική της ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναγκάστηκε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 1993. Τότε επήλθε μακροχρόνια βαθειά πολιτική και προσωπική ρήξη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Αυτά κύριε Σαμαρά-που σε πονάνε-θα τα σκαλίζουμε μέχρι να αποχωρήσεις από την πολιτική και σηκωθείς και φύγεις από την Ελλάδα. Την πληγή θα στην βαθύνουμε μέχρι να λιώσεις στον πόνον αν και αφιβάλλουμε γιατί ζεις ακόμα με το ελιξήριο της αναλγησίας.

Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται για να μάθουν τον βίο και την πολιτεία του χειρότερου μετακατοχικού πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Δείτε τις αποκαλύψεις της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ που όλοι κάνουν ότι δεν τις καταλαβαίνουν αλλά όλοι τις γνωρίζουν μέσα στη Βουλή και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

(ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ διαθέτει και χειροπιαστά ντοκουμέντα για την υπόθεση που θα τα δημοσιοποιήσει όταν και όποτε αυτό επιλέξει Όποτε και όταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...