Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Νεα δημοσκοπηση με ανατροπές: Μπροστά για πρώτη φορά οι ΑΝΕΛ από το ΠΑΣΟΚ!


Προβάδισμα 5,3 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας METRON ANALYSIS για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 36%% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 30,7%. Τρίτο κόμμα σύμφωνα με την μέτρηση είναι το ΠΟΤΑΜΙ με 7,2% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι ΑΝΕΛ με 4,2% ενώ το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου καταγράφει ποσοστό 1,6%.

Σύμφωνα με τη μέτρηση, ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος ως πρωθυπουργός έναντι του Αλέξη Τσίπρα ενώ λίγα 24ωρα πριν την κάλπη, 4 στους 10 δεν είναι βέβαια για αυτό που θα ψηφίσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega!



Πριν παραθέσουμε την είδηση, να σχολιάσουμε ότι κουτοί δεν είμαστε.Όσο η Νέα Τάξη θα βλέπει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στο οικοδόμημα της (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) τόσο θα κατασκευάζει νέα κόμματα με εντολοδόχους τους, μέχρι να διαλέξουμε κάποιο να ψηφίσουμε. Μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται (είτε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακινηθεί εκεί, είτε από τα σκάνδαλα των ΜΚΟ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία θα τους εκβιάζουν όταν γίνουν κυβέρνηση), θα συνεχίσουν να προωθούν (ΜΜΕ, εικονικές δημοσκοπίσεις) και να προβάλουν το ΠΟΤΑΜΙ.
Γράψαμε ήδη: »Το Ποτάμι » όταν το τίποτα γίνεται κόμμα…
Μαxητής Θεσσαλονίκης- Αντιπαρακμή
Δείτε τις νέες αποκαλύψεις:







Φορτηγά της ΜΙΤ μετέφεραν πυρομαχικά στο ΙΚΙΛ με εντολή Νταβούτογλου!


μιτ

Το δήλωσε ο κυβερνήτης στα Άδανα και συμβούλευσε την πολιτιφυλακή να σταματήσει τις έρευνες! Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η άρρηκτη σχέση της Τουρκίας με την ισλαμική δολοφονική συμμορία του ΙΚΙΛ. Αυτή την φορά, ο τούρκος Πρωθυπουργός, Νταβούτογλου, απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας να δημοσιοποιήσουν την είδηση για τα τρια φορτηγά που μετέφεραν οπλισμό στα μέλη του ΙΚΙΛ μέσω των Συριακών συνόρων. Η πομπή ελέγχθηκε από την στρατιωτική δύναμη των συνόρων και καταγράφηκε να μεταφέρει περίπου 55 πυραύλους, 40 κιβώτια πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων και αντι-αεροπορικών βλημάτων.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...